|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#151 | |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() نقل قول:
ونوس ویلیامز، ستاره تنیس زنان جهان مدت کوتاهی پیش از شروع دور دوم مسابقههای تنیس آزاد آمریکا از این مسابقه کناره گرفت و اعلام کرد به نشانگان شوگرن، یک بیماری خودایمنی که با خشکی دهان و چشم و درد مفاصل بروز میکند، مبتلاست. به نوشته نیویورک تایمز ویلیامز که پی از این نیز زمان زیادی را به دلیل ابتلا به مشکلات پزشکی گوناگون از آسیب مفصل ران گرفته تا عفونت ویروسی، از مسابقهها دور مانده بود، در این باره گفت: «خداراشکر میکنم که بالاخره بیماری من تشخیص داده شد و در حال حاضر بر بهبود و بازگشت به تنیس متمرکز هستم.» تشخیص «نشانگان شوگرن» مشکل است زیرا افراد مبتلا، ممکن است برای مدتها فقط علایم مبهمی به صورت خستگی و فقدان انرژی داشته باشند. ویلیامز در مصاحبهای گفت: «این خستگی را مشکل میتوان توضیح داد، باید آن را تجربه کرده باشید. بعضی صبحها واقعاً احساس بیماری میکنم، مثل اینکه مدتها بیخوابی کشیده باشم یا به آنفلوانزا یا سرماخوردگی مبتلا باشم. همیشه این احساس خستگی وجود دارد و هرچه بیشتر سعی کنم بر آن غلبه کنم، بدتر میشود.» ونوس ویلیامز 31 ساله باوجود خستگی مزمن و اشکال در نفس کشیدن که اکنون میداند به علت دچار بودن با نشانگان شوگرن است،در 4 سال گذشته در 10 مسابقه جهانی برنده شده است. |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#152 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
در ضمن من از خدامه شاراپووا قهرمان بشه یا هرکس دیگه به غیر از سرنا ویلیامز. فقط میگم نباید الکی شلوغش کنین وقتی ونوس بنده خدا مریضه.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
Senior Member
پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا
|
![]() نقل قول:
تو اون مطلب نگفته میانگین زمان نوله 18 هست گفته میانگین زمان فدرر 18 ثانیه از نواک کمتر هست. نقل قول:
ظاهرا شما باید بهتر متن رو می خوندین ![]() از لحاظ دیداری که بازی ها رو میبینیم به نظر نمیاد میانگین زمان رافا هنگام بازی با راجر تفاوت مشهودی داشته باشه. این که جرات نمی کنن -اگه فرض کنیم که درست باشه- خیلی چیز بدی هست که داور جرات نکنه قانون رو به بازیکن حتی یادآوری کنه! در واقع میشه یک نکته منفی برای atp و تنیس نه یک حجت بر منطقی بودن زمان طولانی بین پوینت ها |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
نمی تونید بگید چونکه بیماری داشت امروز بازی رو باخت !!!!! میتونید بگید آماده نبود ولی نمیشه گفت بخاطر بیماری شکست خورد. مگه ویلیامز امروز از نظر قدرت بدنی و نفس کم اورد که میگید بخاطر بیماریش باخته ؟؟؟ ونوس در حدود 15 دقیقه اول بازی 4 گیم به ماریا داد و این معناش اینه فعلا سطح بازیش از ماریا خیلی پایین تره. اگه مثلا 3 ساعت بازی پایاپای انجام میدادن بعد تو نیم ساعت اخر ویلیامز کم میورد اون موقع میشد بگیم بیمار بود از نظر بدنی توی بازی با مشکل مواجه شد ، ولی وقتی ایشون تو 10 دقیقه اول بازی 2 بار بریک شد دیگه ربطی به بیماری نداره . قبول دارم ونوس با دوران اوجش فاصله داره ولی بردن ویلیامزا همیشه لذت بخشه.
پس از پایان بازی امروز هم وقتی با ماریا مصاحبه کردند و ازش پرسیدن دلیل اون خوش حالی عجیب غریب بعد از مچ پوینت چی بود ؟ که جواب داد : " این برام مهم نیست ونوس الان چه وضعیتی داره و چه رتبه ای داره و با چه سیدی وارد مسابقات شده ، من چون ویلیامز رو همیشه به عنوان یک حریف سخت و یک قهرمان به حساب میارم شکست دادنش واسم خیلی ارزش داره . " دلیل خوش حالی ما هم همینی بود که ماریا میگه . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
مطمئن باشید نادال با هر تنیسور دیگه ای هم همدوره بود باز هم تو سطوح کند حرف اولو میزد . فکر کنم اینکه فدرر کاملترین تو تاریخ هست رو دیگه همه قبول دارند . جمله معروف کانرز و که دیگه همه شنیدیم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
آخی... کیم که تازه 29 ساله بود. یعنی دیگه برای دیدن بازی کیم باید به آرشیو مراجعه کنم؟ خیلی حیف شد. مرسی که بهم اطلاع دادی. آخه واسه دیدن بازیش لحظه شماری میکردم وقتی فهمیدم اوپن استرالیا نیست خیلی ضد حال خوردم.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#159 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
این سبک بازی وقتی برای شما جذاب نیست میتونید اصلا نگاهش نکنید. مثلا منم شخصا بازی 4th راند ویمبلدون 2011 بین پیت و راجر رو میدیدم داشتم تگری میزدم از بس که سرو و والی بود ! اگر هم همین الان بازی به این شکل ببینم 100% TV خاموش رو ترجیح میدم شما هم اگر ناراحتت میکنه میتونی همین کار رو کنی |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]()