بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

7-20 شهریور - نیویورک، امریکا

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-02-2011, 02:36 AM   #141
Lily Nadal
Senior Member

آواتار Lily Nadal

پستها: 240
سپاس: 3,084
در 235 پست 1,511 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand نمایش پست ها
حالا جیغ یا هرچی.بلاخره هر کسی یه جوری تمرکز می کنه.اون که به فکر این نیست که بینندگان تلویزیونی عذاب می کشند یا نه به فکر این که بازیشو ببره و اگر ببره هواداراش خوشحال می شند و دیگه این جیغها اهمیتی براشون نداره مگه نه؟اگر به جیغ و داد بود که خیلی از ما طرفدار شاراپوا یا نادال نبودیم که.من خودم طرفدار مارایا هستم و اگر جیغ زدن باعث تمرکز و بردش بشه مشکلی ندارم.
منظورت چیه صدای رافا به این خوبی قربون واموس گفتنش.رافا خیلی داد نمیزنه تازه هرچقدر که می خواد داد بزنه چون هم صداش قشنگه و هم خیلی از طرفداراش انرژی می گیرن
Lily Nadal آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 02:38 AM   #142
Lily Nadal
Senior Member

آواتار Lily Nadal

پستها: 240
سپاس: 3,084
در 235 پست 1,511 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال

نقل قول:
رو چه حسابی این حرفو می زنی؟آره قرعه نوله هم آسونه ولی مال نادال خیلی آسونتره.سمت ماری و فدرر را که اصلا کاری ندارم چون خیلی سخت تره ولی سمت نوله بازیکنانی مثل مونفیلس،بردیچ،گاسکه و دولگوپولو هستند ولی سمت رافا چی؟ یه سری مثل یوژنی و رادیک و ملزر و آلماگرو که تو افتند.فرر هم که تازه از مصدومیت اومده بیرون و هنوز آماده نیست
حالا مونفیس گاسکه شدن بازیکن رادیک بازیکن نیست??????!!!!!!!!!!!

ویرایش توسط Lily Nadal : 09-02-2011 در ساعت 03:29 AM
Lily Nadal آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 05:00 AM   #143
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي مي‌كند و پيش بيني خود را درباره آن‌ها اظهار مي‌كند.

روز پنجم

ماريا شاراپوا-فلاويا پنتا(بازي دوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

بعد از يك بازي سخت در مقابل هيتر واتسون،شاراپوا آناستازيا ياكيموا را به راحتي شكست داد.او بازهم خطاهاي زيادي داشت(23) ولي به ياكيموا اجازه وارد شدن به بازي را نداد و تقريبا 60درصد امتيازات سرويس حريف را به سود خود به پايان برد.برد خوبي براي ماريا بود!پنتا با رنك 25 وارد تورنومنت شده و بعد از حذف در دور چهارم در سال گذشته به دنبال تكرار اين موفقيت است.او در دو بازي قبلي خود فقط 8 گيم را واگذار كرده و بنابراين واضح است كه خيلي خوب بازي مي‌كند.
شاراپوا در مقابل پنتا 2 برد و 1 شكست داشته ولي اين دو در دو سال گذشته باهم ديداري برگزار نكرده اند.پنتا از بيس لاين خيلي خوب بازي مي‌كند،مي‌تواند به سمت تور حمله كند و خطاهاي كمي داشته باشد.او لزوما نمي‌تواند با ضرباتش به شاراپوا ضربه اي وارد كند ولي شاراپوا را مجبور مي‌كند كه براي هر امتياز بجنگد.ماريا نياز دارد كه با زدن سرويس هاي قوي كه حريف را به لاك دفاعي فرو مي‌برد و زمين را براي زدن ضربه بازمي‌كند امتيازات را كوتاه تر كند.اگر او بتواند خوب سرويس بزند،پنتا مجبور مي‌شود كه در پشت بيس لاين بازي كند و شاراپوا بازي را در دو ست به سود خود پايان مي‌دهد.اگر پنتا بتواند شاراپوا را در زمين به اطراف حركت دهد،شاراپوا به مشكل بر مي‌خورد.تفاوت اينجاست كه شاراپوا در زدن سرويس ها و ضرباتش بي رحم است.او عقب نمي‌نشيند و ازحمله كردن باز نمي‌ايستد،حتي اگر خطاهاي زيادي داشته باشد.اين چيزي است كه او را از خيلي بازيكنان حاضر در تور متمايز مي‌كند.

پيش بيني نيك:شاراپوا در 2 ست.

داويد فرر-جيمز بليك(بازي چهارم در زمين گرنداستند(Grandstand))

بليك در طول بازي اولش در مقابل يسه هوتا گالونگ خوب دوام آورد و بازي را به سود خود و در 4 ست تمام كرد.هيچكس بيشتر از جيمز از تماشاگران حمايت نمي‌گيرد و من مطمئنم كه او دوست دارد در اين مسابقات به دورهاي بالاتر صعود كند چون دوران بازيگريش رو به پايان است.بليك هردو بازي بين خودش و فرر را برده و آخرين رويارويي آن ها در ايندين ولز 2010 بوده.من بعيد مي‌دانم كه بليك با بازي كردن از بيس لاين و برگشت دادن توپ بتواند بازي را ببرد.او نياز دارد كه به سمت جلو بيايد و فرر را غافلگير كند و او را خارج از تعادل كند.تماشاگران قطعا از بليك حمايت مي‌كنند ولي من فكر نمي‌كنم كه اين عامل خيلي تاثيرگذاري باشد.شايد فرر ابزار قوي نداشته باشد ولي او همه كارها را به طرز شگفت انگيزي خوب انجام مي‌دهد و هر توپي را مي تواند بازگشت دهد كه همين،كار را براي حريفانش سخت مي‌كند.به نظرم بليك مي‌تواند يك ست بگيرد و بازي را جذاب كند ولي درنهايت فرر خيلي قدرتمندتر است.
پيش بيني نيك:فرر در 4 ست.

استن واورينكا-دانلد يانگ(بازي دوم در زمين شماره 17)

من هميشه از زماني كه يانگ در سال 2004 به تور حرفه اي آمد حامي او بودم.او تمامي استعدادهاي لازم براي يك بازيكن خوب را دارد و فقط به تمركز نياز دارد.او تورنومنت خوبي در واشنگتون داشت و به نيمه نهايي رسيد و در دور اول هم لوكاس لكسو را در سه ست مغلوب كرد.
اين اولين ديدار بين اين دو است و با توجه به اينكه يانگ بازي مي‌كند جذابيت بالايي وجود دارد.او انتخابي در اين بازي ندارد:او بايد براي ضرباتش ريسك كند.يانگ توپ را خيلي خوب لمس و هدايت مي‌كند و بازي خواني خوبي دارد،طوري كه با هركسي مي‌تواند خوب بازي كند.يك قسمت از بازيش كه به امتيازات آن(مخصوصا در اين بازي) نياز دارد سرويسش است.واورينكا خيلي قوي است و مي‌تواند يانگ را به عقب براند و بازي را كنترل كند.واورينكا همچنين گاهي اوقات تمركزش را به راحتي از دست مي‌دهد ولي نمي‌تواند اين كار را دربرابر يانگ(مخصوصا در مقابل تماشاگران آمريكايي) انجام دهد.شكي نيست كه يانگ در آغاز نشان دادن استعدادهايش كه ما سال هاي گذشته به دنبال آن بوديم است ولي آيا اين در مقابل بازيكني مثل واورينكا كافي است؟در حال حاضر من مطمئن نيستم و شانس برد را به واورينكا مي دهم.

پيش بيني نيك:واورينكا در 4 ست.

منبع:tennismagazine
Nima93 آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 07:05 AM   #144
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pourya RF نمایش پست ها
چی میگی پیکان جان خوبی ؟ داویدنکو فدرر راند 3
فکر کنم منظورش نواک بود نه راجر ، چون داویدنکو و نواک دور سوم به هم برخورد کردن.

نواک هم توی 2 بازی 3 گیم به حریفاش داده ! خنده داره
Afshin آنلاین نیست.  
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 07:18 AM   #145
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

سلام دوستان

من یه چند روزی هست که مسافرت هستم (اهواز) و احتمالا تا آخر یو اس هم اینجام و خب چون مهمان هستم (البته در شهر خودم!!!) دسترسی آنچنانی به نت هم ندارم.
بعد از دو سه روز موفق شدم بیام سایت و بیشتر میخواسم از اخبار یو اس اطلاعاتی بدست بیارم . وقتی رفتم تاپیک " اخبار و نتایج US OPEN " تعجب کردم چون هیچ خبری اضافه نشده بود و نتایج هم کماکان فقط اسمش روی تاپیک بود ! با خودم گفتم شاید طبق روال سابق عمل شده و خبر ها و کلا اطلاعات رو باید اینجا دنبالش گشت این بود که توی اون وقت کمی که داشتم مجبور شدم 6-7 صفحه رو اینجا ورق بزنم و کما فی السابق با کلی اخبار و عکس و ..... روبرو شدم.
درسته شاید به ندرت پیش بیاد کسی در شرایط من قرار بگیره اما حداقل گرنداسلم ها که معتبر ترین رویداد ها هستن باید تاپیک " اخبار و نتایج US OPEN " بسیار فعال و به روزی داشته باشن . اینطور نیست!؟!

=====
دلم برای همه تون تنگ شده موفق باشید
AndreS آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 08:40 AM   #146
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

درود به شرف خوان کارلوس فررو! که نشون داد هنوز دود از کنده بلند میشه! به نظرم بهترین و هیجان انگیز ترین بازی امسال تا به این جا بود. فررو 8 سال پیش که تو اوج بود با شکست هیوئیت و آغاسی به فینال امریکا رسید. امیدوارم امسال هم موفق باشه. تامی هاس هم خوب برده. این پیرمردا میان حال جوونا ر می گیرن خیلی کیف می کنم!
--------------------------------------------------------------------------------------------
برنارد؟!؟! این چه گندی بود دیشب زدی؟ پیمان یا پوریا ر فرستاده بودیم ، ممد آن-کورت کوچشون کرده بود ، ازون چیلیچ بیشتر گیم می گرفتن! اینجا گرنداسلم جوجه ها ر بردی فک کرده خبریه؟ انتظارم خیلی بیشتر بود...

فونینی! ست 1 خیلی خوب بودی ، بقیه بازی خیلی بد! من که انتظار نداشتم ببری ولی دوتا 6-0 ؟! یه روانپزشکی ، دکتر اعصابی چیزی بری بد نیس!

گاسکه : انصافا تا اینجای فصل خوب بودی و معمولا تا جایی که قرعه اجازه دادی اومدی بالا ... حالا هم باختی عیب نداره ، فدا سرت! فقط کار دولگو ر سخت کردی! الان باید جور تو رم بکشه و وظیفه ش سنگینه! انتظار ازش بالاتر رفته ، و هر چی انتظار بالاتر باشه عکس العمل شدید تره! دیشب دیدم ست 1 ر به 0 بردی گفتم 3-0 تمومه! حالا می بینم که اصلا نزدیک بوده ببازی! کاری ندارم اون غول الان چقدر آماده س ، باید ببری!
داویدنکو و فیش هم خوب بودن ، بعدا راجع به بازی بعدشون صحبت می کنم.
و اما اسطوره عزیز! راحت بردی و به قولی تمرین خوبی بود ولی گویا فورهندت اون برندگی سابق ر نداره! بازیتو ببینیم بهتر نظر میدم ، فقط حال این بچه پررو ر دور بعد بگیر که دیگه بسشه... البته تقصیر بازیکنای خودم بود ...
Pouya آنلاین نیست.  
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 09:00 AM   #147
peikan
Banned Users

پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pourya RF نمایش پست ها
چی میگی پیکان جان خوبی ؟ داویدنکو فدرر راند 3
من حال خوبه مثل که شما حالت خوب نیست.فعل جمله رو به صورت جمع به کار بردم یعنی احتمالا فدرر به موناکو و جوکویچ به داویدنکو میخوره.
peikan آنلاین نیست.  
قدیمی 09-02-2011, 09:03 AM   #148
EXpress
Member

آواتار EXpress

پستها: 38
سپاس: 1,028
در 37 پست 429 بار سپاسگزاری شده

دوستان کسی یورو اسپرت 2 اچ دی رو سیگنال داره؟؟؟؟؟؟؟؟
یا فرکانسش ضعیف شده یا دیش مشکل داره....!!
.......
راستی،امسال Game set and Mats از یورواسپرت پخش نمیشه دیگه؟مثکه دیگه پخش نمیشه.!!
EXpress آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی EXpress به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 09:03 AM   #149
peikan
Banned Users

پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز

نقل قول:
رو چه حسابی این حرفو می زنی؟آره قرعه نوله هم آسونه ولی مال نادال خیلی آسونتره.سمت ماری و فدرر را که اصلا کاری ندارم چون خیلی سخت تره ولی سمت نوله بازیکنانی مثل مونفیلس،بردیچ،گاسکه و دولگوپولو هستند ولی سمت رافا چی؟ یه سری مثل یوژنی و رادیک و ملزر و آلماگرو که تو افتند.فرر هم که تازه از مصدومیت اومده بیرون و هنوز آماده نیست
نادال با رادیک و ملزر بازی به مراتب سخت تری نسبت به مونفیلس و دولگوپولو وحتی بردیچ تو هارد کورت داره.
peikan آنلاین نیست.  
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peikan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 09:46 AM   #150
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

نوله داویدنکو رو پودر کن
تا همینجا هم زیادی اومده بالا

davidbeckham آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش