|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#71 |
Senior Member
پستها: 114
سپاس: 159
در 112 پست 566 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1.رافائل نادال
2.دل پوترو
3.ارغوان رضايي
4.دينارا سافينا
|
![]()
من به عنوان طرافدار آتيشي نادال قبول دارم كه نوله در حال حاضر يه سروگردن از همه سره ولي اين بازيهاي خوب مقطعيه احتمالا بعد از يه باخت افت ميكنه چون دنبال يه ركورد جاودانه تو نباختنه اگه يكي مردونگي كنه نوله رو ببره حتما افت ميكنه اونم ازاون افتهاي افتضاح مثله باخت نادال تو رولند جلو سودرلينگ
عاشقتم رافااااااااااا |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی key1nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#72 |
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
![]()
خوب رافا امروز باید با لورنزی بازی کنه!
حریف رافا کسیه که سعی میکنه با قرار گرفتن پشت بیسلاین هر توپی رو برگردونه و در این راه از اسلایس کم استفاده نمی کنه و در موقع لزوم هم به روی تور میاد! پس با این حساب،لورنزی کسیه که میتونه باعث شه رافا بازیشو دیکته کنه و ریسک رو به بازی خودش برگردونه!رافا شدیدا نیاز داره که اگرسیو تر شه و از زدن ضربات ریسکی هراسی نداشته باشه و الا مقابل نواک همون آشه و همون کاسه! بهترین چیز برای رافا بازی کردن با از این دست بازیکن ها در اوایل تورنمنت می باشد! ویرایش توسط S.A.IVI.A.N : 05-11-2011 در ساعت 11:12 AM |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
jiji-federer,
koury,
manoochehr,
MaTAdoR,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
Paymaan,
Pouya,
PowerVu,
roli,
vafa
|
![]() |
#73 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
اندی بسه دیگه ببین کار رو به کجا کشوندی که وقتی با مالیس بازی میکنی باید استرس داشته باشم اخه 2nd serve انقدر ضعیف ، با این وضعیت حتما بازی بعد میبازه مگر اینکه معجزه ای بشه و بزور بتونه ببره به قول حسین هی جوونی
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#74 |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#75 |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
برای اولین بار رافا رو اینجوری میبینم این بازیش از بازی مقابل سودرلینگ تو رولند 2009 هم بدتره شاید بدترین بازی عمرش توی خاک باشه فکر نکنم حتی در حد رافای 2003 هم باشه، ای بابا بیخیال بازی برد و باخت داره تو مادرید باختی که باختی الانو بچسب آخه این چه بازیه داری میکنی لااقل برس نیمه نهایی سه هفته بیشتر نامبر وان بمونی با این بازی احتمالا ست اول مال لورنزیه
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#77 | |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
یکی از دوستان می گفت نواک تا رنک 5-6 سقوط میکنه!!!!!! نواک در بدترین حالتش از سال 2008 به بعد در رتبه 4 بوده اونم تو یه مقطع کوتاه وبیشتر اوقات تو رنک 3 بوده الانم که رنک 2 و متاسفانه مدعی جدی نامبر وان شدن. من خیلی دوست دارم بازی رافا و نواک تو فینال رولند ببینم .میخوام ببینم نواک تو فینال یه گرند اسلم جلوی رافا چکار میکنه .تو یو اس اپن پارسال که حرفی واسه گفتن نداشت. یه چیز جالب اینکه رافا و نواک اگه اشتباه نکنم تا حالا 26 بار با هم بازی کردن که با تو جه به اینکه هر دو جوان هستن زیاد با هم روبرو شدن و در اینده احتمالا خیلی زیاد با هم روبرو شن |
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ali_RF,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
javi,
koury,
manoochehr,
MaTAdoR,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad
|
![]() |
#78 |
Former Staff
|
![]()
نادال مسخره کرده خودشو با این بازی
![]() لورنزی چلاقی بیش نیست قول میدم نوواک اگه بود تا الان بازی تموم شده بود گند زد به اعصابمون منکه tv رو خاموش کردم با این بازی تو رولند هم شانسی نداره تونی نادال هم که بجای روحیه دادن عین ماست نگاه مکینه ا ویرایش توسط davidbeckham : 05-11-2011 در ساعت 04:45 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Senior Member
|
![]()
من همون موقع که دیدم رافا عقبه رفتم بازی رو دیدم(گفتم حتما حریفش استاده جدیده) 2 گیم گذشت ، دیدم رافا داغونه نه اون ابله ...
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#80 | |
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
![]() نقل قول:
یکم صبور باش. دیدی که هر چه از بازی گذشت رافا بهتر شد و ارور هاشم کمتر! رافا الان در شرایطیه که نیاز به بازی های اینچنینی داره تا ریتم بازی و فورهند خودش رو به دست بیاره. ست دوم و سوم همین اتفاق افتاد. خوشبین باش. TV هم دیگه خاموش نکنی ها ![]() ![]() ویرایش توسط S.A.IVI.A.N : 05-11-2011 در ساعت 06:31 PM |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Alireza Murray,
AndreS,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
koury,
manoochehr,
MaTAdoR,
Nima88,