|
مسترز مایمی (Sony Ericsson Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#301 | |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
Ali_RF,
AndreS,
Behnam RF,
Fakhruddin,
Farid,
manoochehr,
M∂hdi,
Nima88,
Pouya,
S.A.IVI.A.N,
Sajad
|
![]() |
#302 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
Counter punchers ها به بازیکنانی اطلاق می شود که از Pace و یا قدرت ایجاد شده توسط حریف بر روی توپ استفاده می کنند و انرا به زمین حریف باز می گردانند اینگونه بازیکنان معمولا هنگامی که خود می خواهند بر روی توپ Pace و یا قدرت و سرعت ایجاد کنند به زحمت می افتند , نزدیکترین مثالی که به ذهنم می رسه: باخت Murray در برابر دو بازیکن که با استیل خودش بازی می کنند ( Young , Bogomolov ) در دورهای دوم مسابقات Indian Wells و Miami زیرا انها سرعتی به Murray برای Counter punch کردن نمی دادند و Murray مجبور بود تمام Pace ممکنه را خود بر روی توپ ایجاد کند که منجر به Unforced Error دادن می شد. اینگونه بازیکنان دوستار Pace ایجاد شده از طرف حریف بر روی توپ هستند تا بتوانند انرا Counter punch کنند , به مصاحبه Murray قبل از بازی با Tursunov در مسابقات TMS Hamburg سال 2008 توجه کنید: "Tursunov's game matches up well against mine because he plays with a lot of pace," Murray said
در Top 10 می توان به Murray و Roddick اشاره کرد که اینگونه سبک را پیاده می کنند. همانطور که منوچهر عزیز اشاره کردند: اینگونه بازیکنان در برابر ضرباتی که Pace ی بر روی انها وجود ندارد ( Slice ) معمولا دچار مشکل می شوند: به رکورد Simon در برابر بازیکنانی که بازی وی را از ریتم خارج کرده و وی را وادار به ایجاد سرعت می کنند که Federer استاد ان است توجه کنید: Simon 1-4 vs. Murray , 1-2 C.Rochus , 0-1 Lapentti , 0-3 F.Mayer , 1-2 Roddick , 1-2 Darcis , 1-1 Santoro , 0-2 O.Rochus , 1-2 Bracciali , 0-5 Llodra [ تمامی این بازیکنان از Slice خوبی برخوردارند ] من تو پیش بینی خوب نیستم مهدی جان , سایر دوستان نظر بدهند بهتره در مورد بازی Nadal و Berdych سعی خواهم کرد بهترین Preview ممکنه رو بنویسم. |
|
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#303 |
Forum Expert
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
من امروز همه طرفداران Nadal رو ناراحت کردم , خود من هم چیز یاد گرفتم البته هنوز اون ویدئو محمد رو ندیدم چون وی پی انم هنوز قطعه اما فکر کنم اشتباه می کردم. |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#306 |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
در همین مورد ریترن سال 2008 بدون شک اگه نگیم Nadal بهترین Return of serve رو داشت , جزو بهترینها بود اما الان و کلا پس از بازگشتش از مصدومیت خیلی Return of serve ش به گفته کارشناسان و گزارشگران افت کرده. همین Karlovic رو اگه بخواهیم مثال بزنیم: نباید Nadal بازیش با Karlovic در Indian wells به Tie break ست سوم برسه چرا اگه تو Cincinnati این اتفاق بیفته , یا تو U.S Open و یا تو Paris خیلی بد نیست اما نه تو Indian Wells. من از طرف فرهند در مورد Return برتری رو با Federer می دونم. دلیلی هم براش ندارم نظرم اینه |
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#308 |
Former Staff
|
![]()
فرید جان دوست داریم شما نظر بدید...
![]() نظر شخصی خودم ![]() ریترن اول راجر خوبه به نظر من...فورهندشم دوس دارم ![]() ![]() احساس میکنم راجر وقتی ریترناش رو اسلایس میکنه میخواد بازی رو اول کنترل کنه سپس با یه وینر حریفشو به چالش بکشه و با یه والی رالی رو تموم کنه...بعضی وقتا سرویس دوم حریف با سرعت کم و کیفیت پایین زده میشه که راجر با فورهندش گاهی وینر میکنه...کلا اگه ریترن راجر عالی باشه حرف نداره ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Forum Expert
|
![]()
ضمنا از دوستان خواهشمندم منو .... خطاب نکنند.
من و بهمن و کوروش و محمد و خشایار و حسین و مجتبی و خیلی های دیگه از 4 سال پیش با هم در یک فروم دیگه شروع به دیدن تنیس به صورت حرفه ای کردیم و از همدیگه چیز یاد گرفتیم , مثالی که تو ذهنمه: من ان زمان نمی دانستم رنکینگ چجوری محاسبه میشه و از بهمن ( Red Line ) یاد گرفتم. من خودم تو برترین کاربر فنی هم به محمد رای دادم , چون خیلی ازش چیز یاد گرفتم. |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#310 | |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|