|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#431 |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#432 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
کانال JSC Sports 2 پخش میکنه. در ضمن می تونی از این تاپیک استفاده کنی.
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3605 |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#433 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#434 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#435 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#436 | |||
Former Staff
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Former Staff
|
![]()
خیلی مسخرست اول بازی سینگل راجر/ استان هست..پشتش بازی دوبل باید انجام بدن!!!دیگه یهو مسئولان بیان بگن تیم نادال بره فینال!!!البته دوبل خیلی انرژی نمیخواد اما باز تاثیر داره در کل!!!اینم اول با هم بازی کنن و رقیب باشن!بعدشم تو دوبل هم تیمی باشن
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
Fakhruddin,
I.man,
kiavash,
M A E S T R O,
manoochehr,
Mohammad,
Pouya,
roli
|
![]() |
#438 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
ایمان جان شما در جریان کامل اتفاقات نبودید و نمی تونید قضاوت درستی انجام بدید. من شخصا و بسیار محترمانه به طور خصوصی به اهورا تذکر دادم و ازشون خواستم امضاشون رو اصلاح کنند، بعد ایشون بی محلی کردند و اومدن باز یه پست دیگه تو فروم زدند و چیزای دیگه گفتند. به هر حال برای برقراری نظم یه سری ابزار تنبیهی باید استفاده بشه، من نگفتم، که دیگه امضا ندارن هیچ وقت، ابتدا گفتم یک ماه و بعد گفتم در صورت رفتار مناسب زودتر این محرومیت بخشیده میشه. من واقعا نمی فهمم، چرا هر چند وقت یه بار باید سر اون امضا یکی بیاد الکی فضای فروم رو متشنج کنه، بابا نکنید این کارا رو. |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#439 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
خوب تیم نواکم تو دوبل این طوری شد دیگه. نواک زد ویکتور رو تو سینگل ترکوند. بعد رفتن دوبل بازی کردن. ویکتورم گفت حالا که منو ترکوندی از قصد بد بازی می کنم که ببازیم. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
مرز بین الفاظ آشکار توهین آمیز و شوخی های اونجوری از نظر من حداقل واضحه، اگه واقعا میخواید فضای فروم رو بسته و خشک تر کنید یه بحث دیگست، به نظر من که شما با مغلطه گری میخواید الکی فضا رو مبهم کنید و تسنج ایجاد کنید. در ضمن فقط شما هوادار فدرر نیستید، من هم نمیگم حرف من وحی منزله، من اگه باز بدونم طرفدارای معقول فدرر نه رادیکال، جایی از حرف من در مورد فدرر ناراحت بشن و به خودم بگن حتما میپذیرم، چرا که نه؟ دشمن هم که نیستیم. حالا من به خاطر دوستای خوبم تو این فروم چارتا حرف رو نگم که نمی میرم، میمیرم؟ |
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Alen,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
koury,
Mohammad Reza,
moris,
Nima88,