![]() |
#291 |
Former Staff
|
![]()
راجر گفته"فقط به شماره یک بودن می اندیشم،وقتي در رتبه اول باشي، فراموش ميكني كه چه جايگاه ارزشمندي را در اختيار گرفتهاي و حالا كه از آن دور شدهام به خوبي ميدانم كه بايد به روزگار خوب خود باز گردم"
ایشالله سال آینده رتبه ای که مال خود راجره و شایسته اونه پس میگیره... |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
Ehsλn,
hamid-RF,
I.man,
jiji-federer,
kiavash,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N
|
![]() |
#292 |
Junior Member
پستها: 27
سپاس: 124
در 25 پست 212 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1- راجر فدرر
2- راجر فدرر
3- راجر فدرر
|
![]() این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت
هرکجا که فدرر هست همانجاست بهشت ... ![]() ویرایش توسط shanbeh : 01-14-2011 در ساعت 01:53 PM |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی shanbeh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#293 |
Former Staff
|
![]()
با توجه به اين لينك خبري : http://www.atpworldtour.com/News/Ten...-Entrants.aspx راجر در هاله احتمالا شركت كنه!يعني احتمالا نه حتما!ليتون و رابين هم هستند...دو پديده بزرگ امسال،دولگو و ميلوس تو اين تورنمنت شركت ميكنند..
يه نكته:به احتمال زياد بازي ديويس كاپ آلمان مقابل فرانسه كه به ميزباني آلمان هست در زمين چمن برگزار بشه كه خيلي جذاب ميشه. |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#294 |
Former Staff
|
![]() مدير تورنمنت Richard Krajicek ، 39th ABN AMRO World Tennis اعلام كرد كه راجر به اين تورنمنت بر مي گردد!اين مسابقات از 13 تا 19 فوريه 2012 خواهد بود. Richard Krajicek در مورد شركت راجر در اين تورنمنت گفت: ما بسيار افتخار ميكنيم كه راجر دوباره به روتردام برمي گردد..نه تنها در تنيس بلكه راجر يكي از ورزشكاران مهم در تمام ورزش ها است!او با قهرماني در سال 2005 نشون داد كه عملكردش در روتردام خيلي خوب است! راجر در مورد اين تورنمنت گفت: The ABN AMRO World Tennis،يكي از وقايع مهم براي من در تور ATP هست.در سال 1999 روتردام اولين تورنمنت بزرگي بود كه من بايد از سوئيس خارج مي شدم.. راجر در اين تورنمنت 6 بار شركت كرده! كوارتر فينال در سال هاي 99،2002 و 2004 و نيمه نهايي در سال 2003 و از دست دادن فينال در سال 2001 و بلاخره قهرماني در سال 2005 .. راجر در دوبل اين تورنمنت دوبار در سال هاي 2001 و 2002 قهرمان شده است.. به اميد موفقيت راجر |
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
hamid-RF,
Hatam,
I.man,
javi,
lord amir,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Tarannom,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#295 |
Member
پستها: 37
سپاس: 1,062
در 37 پست 538 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
سلام
من تازه اومدم زیاد هم با جو و مسائل فنی سایت اشنا نیستم ولی واقعا خوشحالم که به جمع تمام راجریای عزیز و دوست داشتنی ملحق شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Tarannom به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#296 |
Former Staff
|
![]() A gambler who bet that tennis star Roger Federer would win the Wimbledon title seven times could receive more than £100,000 from beyond the grave.
Nick Newlife staked a bet of £1,520 on the Swiss ace to clinch seven Wimbledon singles' titles at odds of 66/1 back in 2003. The punter, from Oxford, died in February 2009 at the age of 59, denying him the chance of seeing his long-range wager come to fruition. But bachelor Mr Newlife made arrangements in the event of his death by stating in his will that any proceeds from the outstanding bet should go to Oxfam. The charity stands to receive £101,840 if 29-year-old Federer clinches his seventh Wimbledon singles win, William Hill spokesman Graham Sharpe said. The bet states that Federer must win a seventh title by 2019. Mr Sharpe said: "Federer has returned to top form in recent tournaments, losing only to Rafael Nadal in last week's French Open and he is a leading contender for this year's tournament. "Nadal is 2/1 favourite, but Federer is 5/2 second favourite and he could yet prove a literal dead cert for Mr Newlife and Oxfam." Stuart Fowkes, from Oxfam, said: "Legacies amount to 10% of our total income from individuals, so they're essential to us, and as this case proves they can come in all shapes and sizes." |
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
lord amir,
manoochehr,
MEHDI F,
mh_nik,
Mohammad,
Paymaan,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
The King
|
![]() |
#297 |
Former Staff
|
![]() راجر پس از شكست در فينال رولند گاروس براي آماده سازي خود براي ويمبي آماده مي شود...
" امروز من بسيار خوب و آسان ضربه زدم،عاشق اينم "فدرر گفت. |
![]() |
![]() |
A!i,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
EXpress,
I.man,
jiji-federer,
lord amir,
manoochehr,
MEHDI F,
mh_nik,
Mohammad,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
roli
|
![]() |
#298 |
Senior Member
پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]()
بچه ها شما میگید راجر به اوج برمیگرده؟
چرا اینجوری میکنه؟اصلا حالی به حالی شده! یکدفعه اونقدر خوب بازی میکنه که آدم میگه دیگه تموم شد ولی تو همون لحظه انگار که روحیه اش به هم ریخته باشه به یکباره دچار افت شدید میشه... حالا بعضی ها میگن به خاطر سن و ساله اما به نظرم اصلا ربطی نداره چون سن اینطوری تاثیر نداره... بیشتر بهش میخوره مشکلش روحی باشه مثل آدمای عاشق که یکدفعه میرن تو یه فازه دیگه! |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مهران به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#299 |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 80
در 23 پست 227 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
من دوستدار نادال هستم
ولی بازی راجر را که تماشا می کنم لذت می برم از باخت دیروزش بسیار بسیار ناراحت شدم خیلی اخه دیدم 2 صفر جلو است بعد اخرش ... به عنوان یک دوستدار تنیس واقعا راجر زیبا و صاحب سبک بازی می کنه واقعا تبریک به این مرد ودوستدارانش به امید بازگشت دوباره اش |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی امیرشکیلا به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
I.man,
jiji-federer,
kiavash,
Mohammad,
NimaRafi,
Paymaan,
pouriya.alex,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
مهران
|
![]() |
#300 | |
Senior Member
پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]() نقل قول:
شاید فکر کنید از تعصب این حرف رو میزنم اما 1-2 تا از دوستانم طرفدار نادال هستند اما خودشان معترفند اگر راجر به اوج برگرده بدون شک مرد اول خودشه...اصلا وقتی رو اوجه انگار داره رو ابرا بازی میکنه... یه سبکه خاصی داره که فقط مختص خودشه... امیدوارم خدا کمکش کنه برگرده به اوج و دنیای تنیس رو با برگشتش زیباتر کنه ![]() ویرایش توسط مهران : 09-02-2015 در ساعت 10:01 AM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مهران به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
راجر فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
.::. کلوپ هواداران رافائل نادال، اعجوبه ی دنیای تنیس .::. | koury | رافائل نادال (Rafa Nadal) | 352 | 10-05-2017 10:11 PM |
کلوپ هواداران نوواک جوکوویچ؛ سونامی صربستانی دنیای تنیس | koury | نواك جوكوويچ (Novak Djokovic) | 204 | 09-16-2016 07:50 PM |
گالري عكس هاي راجر فدرر | ROGER FEDERER | راجر فدرر (Roger Federer) | 572 | 07-13-2015 12:03 AM |
راجر فدرر از صعود به دیدار پایانی تنیس مسترز رم بازماند. | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 3 | 11-28-2010 03:22 PM |
لحظه باور نكردني براي راجر فدرر | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 1 | 07-07-2009 01:37 PM |