|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#351 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#352 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
ای بابا ... بازم که شروع کردی
فروم ما این جوریه ، کسی به کسی توهین نمیکنه ، هر کی هم توهین میکنه با بی محلی جوابش رو میدیم . یکی بود به رافا گفت گاو ، همه ی بچه ها با پرخاشگری جوابشو دادن . ولی محمد گفت که باید جوابشو ندیم تا خودش بیخیال شه ... چند بار دیگه پارازیت انداخت ولی ما جوابشو ندادیم و الان هم بیخیال شده . به قول ممد ، هر کسی با رفتارش نشون میده که چجور آدمیه ... میلاد هم چه توهین کرده و چه نکرده به خودش بر میگرده ، شما دوست داری عکس العمل نشون بده ، دوست هم نداری ولش کن شاید خودش بیخیال بشه و امضاش رو عوض کنه . اگه با این دید مشکل داری بهتره که تو این فروم نیای ، چون همه ی اعضای فروم با این شرایط کنار اومدن و میبینی که منو ممد و سعید و خیلی های دیگه میزنیم تو سر هم ، ولی بازم همدیگرو دوست داریم . |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#353 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#354 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() آقا اصلا یه چیزی ، تو قبول کن راجر بهترین نیست ... منم کاری به کارت ندارم ... اصلا تو بگی هست یا نه فرقی در اصل موضوع ایجاد نمیشه . راجر 1000 امین نفر هم نیست . شما راحت باش |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#355 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
همه اتون میخوایین تیکه پاره اش کنین؟!!!! چرا از کنارش بیخیال رد نمیشین؟!!!! حالا یکی میومد به فدرر می گفت گاو باز هم چیزی نمی گفتی؟!!! اینکه کی بیاد تو این فروم و کی نیاد در محدوده اختیارات شما نیست!! |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#356 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#357 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
وقتی پراگرس گفت گاو شما همه اومدید وسط جوابشو دادی، ولی کدومتون تا حالا به میلاد دوستانه تذکر داده؟ قبول دارم خیلی وقتها از پستهای توهین امیزش تشکر نکردی ولی بارها هم تشکر کردی. واسه هم میگم مهرداد و آرا با شما یه ذره فرق دارن. یه بار شد بهش بگی این رفارت درست نیست؟ |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#358 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
در مقابل این مسائل ساکت میمونن تازه می فهمم چقدر رافایی تو این سایت غریبه!! نه محمد جون من نه بلدم نظرسنجی درست کنم و نه اینکه درسته اقلیت برای اکثریت تصمیم بگیره!! شاید بهتر باشه من هم فدرری بشم حالا چه آشکار و چه مخفی!! اینجوری همه جا صلح و صفا میشه! ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#359 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
اگه کسی به راجر بگه گاو ، مثل همون زمانی که به رافا گفتن سگ و گاو عکس العمل نشون میدم . من میگم موقوف کردن و این چیزا نداریم . شما مشکلی با میلاد داری باهاش دعوا کن ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
هر وقت 5 تا تایتل برد شما درست میگی ![]() لا اقل من شانس دارم که حرفم درست در بیاد ، واسه تو که از همین الان هم غلط از آب درومد . حالا اگه هم بگیم منظورت 100% قهرمانی بوده ، باید بازم صبر کرد . تا ببینیم حرف کی درست از آب در میاد . پارسال هم تا فینال مادرید تاختید ، اما بعدش تخته گاز رفتید ته دره ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
مسترز، رم، مدافع، رافائل نادال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|