قدیمی 05-01-2010, 08:45 PM   #241
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

دوست عزیز عجب امضای قشنگی برا خودت انتخاب کردی روز به روز داره بیشتر از دیروز به طرفدارای فدرر فشار میاد

به ATP پیشنهاد می کنم فصل کلی رو برداره تا چند تا از این دوستان سالم بمونن
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:47 PM   #242
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
شما که حافظه ات خوب بود، رافا مگه پارسال همه رو بیگل میکرد، بازی نزدیک مگه کم داشت؟ نه، جلوی چلا هم خیلی مسلط بازی نمیکرد و ... من رو برایند بازیهای حرف میزنم، نه رو یه بازی، رافا جلوی بردیچ و امثالهم امسال رو هارد هم کنترل بازی رو دستش میگرفت، گولبیس که عددی نیست، بردیچ یه توپ رو پسیو بازی نمیکنه، گولبیس به جز سرو چیکار کرد؟
تازه بازم تقصیر رافا بود که بازی اینقدر طولانی شد، جلوی کارلوویچ ها رو هارد، یه بریک برای کل ستش بسه، ولی امروز چیکار کرد،نزدیک 12 تا بریک پوینت هیچی به هیچی!!
اون همه رو که اشتباه گفتم، مسلما همه منظورم نبود، همون کسایی که برای رافا مشکل زا بودن منظورم بود.
اون امار وینرها، که خالص نیست، تو تو رالیها چند تا زد؟
نه بیگل نمیکرد ولی به خدا اکثرا رالی ها رو در اختیارش داشت ... الان هر کسی با رافا بازی میکنه تو خیلی از صحنه ها کنترل رالی رو به راحتی در اختیارش میگیره .
شاید بگی مثلا پارسال هم نواک تو فینال مونت کارلو یه ست رو 6-2 از رافا گرفت ، ولی ولله نواک خیلی بازی سطح بالایی میکرد اون موقع ، رافا هم بهتر از الان بود . الان اکثر تنیسورا ضعیف کار میکنن نسبت به پارسال . اگه نواک مثل پارسال بازی میکرد این رافا رو میبرد و اگه هم رافا مثل پارسال بازی میکرد (اوایل فصل خاک رو میگم ) نتیجه هاش از این هم بهتر میشد .
و اما سرویس ، لامصب مگه کم تاثیر داره تو بازی این سرویس ؟ ما دیروز میزدیم تو سر خودمون که همین رو بگیم ، تو هر زمینی ، تو هر شرایطی و با هر مقدار آمادگی ای ، اگه حریفت مثل امروز گولبیس سرویس بزنه کل ریتم بازیت به هم میخوره ، و قطعا بازی خیلی خیلی سخت میشه واست ، حالا وای به حالت اگه حریفت کسی غیر از کارلوویچ و ایسنر و امثالهم باشه که یه چیزی هم به جز سرویس بلدن . نه عزیزم رافا هم آدمه و قطعا اگه حریفش خوب کار کنه تحت تاثیر بازیش قرار میگیره
در ضمن امروز خودم از جیسون شنیدم که راه بردن رافا اینه و فلان و ... ( بعد از چند تا امتیازی که گولبیس خوب بازی کرد ) پس نگو که گزارشگرها کلا واسه کسی در مقابل رافا شانسی قائل نیستن مگر این که خود رافا ضعیف بازی کنه
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:47 PM   #243
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani نمایش پست ها
لامصب تو دیگه چه موجودی هستی ؟ خب بازی گولبیس تاثیر داشت تو بازی رافا
چرا نمیخوای قبول کنی ؟ وقتی حریفت بازی رو با بازی خوبش حساس میکنه طبیعیه که اشتباهاتی هم پیش میاد . وقتی تحت فشار قرار میگیری دیگه نمیتونی مثل وقتی که 5-1 جلو هستی فورهند دان د لاین بزنی و خیلی چیزای دیگه .
به قول میلاد مشکلت اینه که فقط ضعف رافا رو دلیل بازی خوب حریف میدونی نه بازی خوب خود حریف ! (چی گفتم )
ببین شما راجع به مشکلات خودتون صحبت کنی خیلی سنگین تر هستی، چشمای بسته تون رو باز کنید، بارها شده رافا برده باخته من همه کردیت رو به حریفش دادم، واقعا خسته شدم اینقدر چیزای تکراری به شما گفتم، وقتی امروز رافا این همه پسیوه، طرف وای میسته پشت بیسلاین ازش تعریف کنم؟ خودت که داری میگی همش رو سرویس خوبش پیش رفت.
درام میگم رافا حالمو بهم زد، باید دابل بیگل میشد، باز یه چیزی میگید.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:48 PM   #244
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
دوست عزیز عجب امضای قشنگی برا خودت انتخاب کردی روز به روز داره بیشتر از دیروز به طرفدارای فدرر فشار میاد

به ATP پیشنهاد می کنم فصل کلی رو برداره تا چند تا از این دوستان سالم بمونن
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:49 PM   #245
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani نمایش پست ها
نه بیگل نمیکرد ولی به خدا اکثرا رالی ها رو در اختیارش داشت ... الان هر کسی با رافا بازی میکنه تو خیلی از صحنه ها کنترل رالی رو به راحتی در اختیارش میگیره .
شاید بگی مثلا پارسال هم نواک تو فینال مونت کارلو یه ست رو 6-2 از رافا گرفت ، ولی ولله نواک خیلی بازی سطح بالایی میکرد اون موقع ، رافا هم بهتر از الان بود . الان اکثر تنیسورا ضعیف کار میکنن نسبت به پارسال . اگه نواک مثل پارسال بازی میکرد این رافا رو میبرد و اگه هم رافا مثل پارسال بازی میکرد (اوایل فصل خاک رو میگم ) نتیجه هاش از این هم بهتر میشد .
و اما سرویس ، لامصب مگه کم تاثیر داره تو بازی این سرویس ؟ ما دیروز میزدیم تو سر خودمون که همین رو بگیم ، تو هر زمینی ، تو هر شرایطی و با هر مقدار آمادگی ای ، اگه حریفت مثل امروز گولبیس سرویس بزنه کل ریتم بازیت به هم میخوره ، و قطعا بازی خیلی خیلی سخت میشه واست ، حالا وای به حالت اگه حریفت کسی غیر از کارلوویچ و ایسنر و امثالهم باشه که یه چیزی هم به جز سرویس بلدن . نه عزیزم رافا هم آدمه و قطعا اگه حریفش خوب کار کنه تحت تاثیر بازیش قرار میگیره
در ضمن امروز خودم از جیسون شنیدم که راه بردن رافا اینه و فلان و ... ( بعد از چند تا امتیازی که گولبیس خوب بازی کرد ) پس نگو که گزارشگرها کلا واسه کسی در مقابل رافا شانسی قائل نیستن مگر این که خود رافا ضعیف بازی کنه
جیسون؟
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:52 PM   #246
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
ببین شما راجع به مشکلات خودتون صحبت کنی خیلی سنگین تر هستی، چشمای بسته تون رو باز کنید، بارها شده رافا برده باخته من همه کردیت رو به حریفش دادم، واقعا خسته شدم اینقدر چیزای تکراری به شما گفتم، وقتی امروز رافا این همه پسیوه، طرف وای میسته پشت بیسلاین ازش تعریف کنم؟ خودت که داری میگی همش رو سرویس خوبش پیش رفت.
درام میگم رافا حالمو بهم زد، باید دابل بیگل میشد، باز یه چیزی میگید.
خب اشتباه میکنی که میگی دابل بیگل میشد ... هر تعریفی که میکنی درست نیست و هر غرولندی هم منطقی نیست . هر کی جای رافا بود باخته بود . حالا میخوای قبول کن و نمیخوای هم قبول نکن
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:52 PM   #247
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
جیسون؟
ببخشید ، رابی منظورم بود . جیسون که فکر کنم مرده ، چند روزه ندیدم گزارش کنه
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:52 PM   #248
farhad10
Member

پستها: 86
سپاس: 874
در 75 پست 593 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER

با سلام

از دوستان طرفدار راجر و نادال خواهش ميكنم به اين بحث هاي بيهوده پايان بدهيد!!

دوستان راجر فدرر اسطوره ورزش تنيس هست و باقي هم خواهد ماند تا سال هاي سال!!

اين همه ركورد و بازي هاي زيبا را نميتوان فقط به خاطر چند تا بازي فيس تو فيسش زير پا گذاشت!!
شكي در اين نيست كه رافائل نادال هم بازيكني فوق العادست اما هنوز نتوانسته است كه ركورد هاي راجر را جابجا كند.شايد بگوئيد رافا زمان زيادي تا بازنشستگي دارد و ممكن است ركورد هاي راجر را بزند و حتي چندين ركورد تازه را به جاي بگذارد اما در زمان حال راجر بهترين تنيسور تاريخ تنيس هست و فعلا در ركورد شكني هيچ رقيبي را ندارد پس الان مقايسه راجر و رافا كاري غير منطقي و بيهوده است!!

متاسفانه دوستان نادالي تا رافا يه مسترز و يا گرند رو ميبره تمام ارزش هاي راجر رو زير پا ميگذارند و بدون هيچ منطقي ميگويند كه بازيكن ما از بازيكن مورد علاقه شما يعني راجر بهتر است در صورتي كه اصلا اينطور نيست!!

اگر بحث شما بازي فيس تو فيس هست اندي ماري هم مثل رافا از راجر جلو هست توي فيس تو فيس اما راجر كجا و اندي ماري كجا!!

لطفا يك كم واقع بين باشيد و نگذاريد تعصبات بيجاي شما پا روي حق بگذارد تا شما نتوانيد واقعيات را ببينيد!!

ديگه واقعا اين كل كل هاي بيجاي طرفداران راجر و رافا اعصاب ادم رو داغون ميكنه و شوق ادم رو براي امدن توي تاپيك هاي اين سايت كمتر ميكنه!!

دوستان از بازي هاي راجر تا مدتي كه در تنيس حضور داره لذت ببريد و مطمئن باشيد چند ماه يا سال ديگه كه راجر از دنياي تنيس خداحافظي ميكنه دلتون واسه حتي ديدنش هم تنگ ميشه چه برسد به ديدن بازي هاش!!

يه خواهش از دوستان طرفدار راجر دارم:

دوستان شما كه به همه ارزش هاي تنيسور خودتون واقف هستيد لطفا از اين به بعد اگر يكي از طرفداران رافا خواست جنجالي در اين مورد به پا كند با جواب ندادن به اون پست حتي اگر روي اعصاب شما هم راه رفته باشد و فوق العاده غير منطقي باشد جواب ندهيد و بگذاريد طرفداران رافا در عالم خودشون و با دليل هاي عير منطقي خودشون خوش باشند و جواب اون شخص رو به امار هاي تنيس و متخصصان اين رشته و چيزي كه در تاريخ ميماند وا بگذاريد.

موفق باشيد
در پناه حق.

ویرایش توسط farhad10 : 05-01-2010 در ساعت 08:55 PM
farhad10 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی farhad10 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:55 PM   #249
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad10 نمایش پست ها
با سلام

از دوستان طرفدار راجر و نادال خواهش ميكنم به اين بحث هاي بيهوده پايان بدهيد!!

دوستان راجر فدرر اسطوره ورزش تنيس هست و باقي هم خواهد ماند تا سال هاي سال!!

اين همه ركورد و بازي هاي زيبا را نميتوان فقط به خاطر چند تا بازي فيس تو فيسش زير پا گذاشت!!
شكي در اين نيست كه رافائل نادال هم بازيكني فوق العادست اما هنوز نتوانسته است كه ركورد هاي راجر را جابجا كند.شايد بگوئيد رافا زمان زيادي تا بازنشستگي دارد و ممكن است ركورد هاي راجر را بزند و حتي چندين ركورد تازه را به جاي بگذارد اما در زمان حال راجر بهترين تنيسور تاريخ تنيس هست و فعلا در ركورد شكني هيچ رقيبي را ندارد پس الان مقايسه راجر و رافا كاري غير منطقي و بيهوده است!!

متاسفانه دوستان نادالي تا رافا يه مسترز و يا گرند رو ميبره تمام ارزش هاي راجر رو زير پا ميگذارند و بدون هيچ منطقي ميگويند كه بازيكن ما از بازيكن مورد علاقه شما يعني راجر بهتر است در صورتي كه اصلا اينطور نيست!!

اگر بحث شما بازي فيس تو فيس هست اندي ماري هم مثل رافا از راجر جلو هست توي فيس تو فيس اما راجر كجا و اندي ماري كجا!!

لطفا يك كم واقع بين باشيد و نگذاريد تعصبات بيجاي شما پا روي حق بگذارد تا شما نتوانيد واقعيات را ببينيد!!

ديگه واقعا اين كل كل هاي بيجاي طرفداران راجر و رافا اعصاب ادم رو داغون ميكنه و شوق ادم رو براي امدن توي تاپيك هاي اين سايت كمتر ميكنه!!

دوستان از بازي هاي راجر تا مدتي كه در تنيس حضور داره لذت ببريد و مطمئن باشيد چند ماه يا سال ديگه كه راجر از دنياي تنيس خداحافظي ميكنه دلتون واسه حتي ديدنش هم تنگ ميشه چه برسد به ديدن بازي هاش!!

يه خواهش از دوستان طرفدار راجر دارم:

دوستان شما كه به همه ارزش هاي تنيسور خودتون واقف هستيد لطفا از اين به بعد اگر يكي از طرفداران رافا خواست جنجالي در اين مورد به پا كند با جواب ندادن به اون تاپيك حتي اگر روي اعصاب شما هم راه رفته باشد جواب ندهيد و جواب اون شخص رو به امار هاي تنيس و متخصصان اين رشته وا بگذاريد.

موفق باشيد
در پناه حق.
خیلی ممنون که یک سری از بدیهیات رو در مورد اسطوره بیان کردی ، ولی ما که بحث فدرر و نادال رو نمیکنیم ، بیشتر داریم مورد بازی حرف میزینم . شما اون قسمت هاییش رو که درمورد فدرر و ناداله نادیده بگیر و نخونشون که اذیت نشی
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-01-2010, 08:56 PM   #250
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

ما کی گفتیم نادال بهتره؟
بله رو خاک نادال بهتره
ضمنا بحث رو هم طرفدار فدرر شروع کرد و تیکه انداخت
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
مسترز، رم، مدافع، رافائل نادال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش