قدیمی 04-28-2010, 08:19 PM   #151
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
نه نشونه های خوبی نمیبینم، راضی نیستم اصلا، حالا اسکورلاین از اینم بهتر باشه، باز همینو میگم.
اوایل ست دوم منو یاد بازی فینال دوحه انداخت، 100 بار از یه سوراخ آدم گزیده میشه، رافا؟ چند بار پشت سر هم والی کرد کولی؟ من نمیدونم چرا جلوی اینا، به جای این ریترن های کوتاه و مترفع، چرا کوتاه و کم ارتفاع ریترن نمیکنه؟ اونم جلوی کولشرایبر که که گریپ ایکستریم داره جلوی تور راحت نیست، اه اینقدر بدم میاد، اینجوری اسیر والیهای حریف بشه
وجدانی میگم این جور بازیها رو ببازه بیشتر خوشحال میشم
صحنه هایی از بازی امروز، کولشرایبر عالی کار می کرد
همینه
مقابل نادال باید اینجوری بازی کنی

فدرر هم توی مادرید خیلی میومد روی تور

الکی وایسی انتهای بیس لاین که چی بشه؟
رافا که اینجوری کم نمیاره (قابل توجه جناب نوواک جوکوویچ)

باید بری روی تور، امتیازهارو کوتاه کنی
لحظاتی از بازی کولشرایبر خیلی خوب این تاکتیک رو اجرا می کرد
یعنی یه ضربه ی بسیار عالی و ریسکی زد
و بلافاصله سیخ می شد جلوی تور

در ضمن تمام توپهای کوتاه رافا رو سعی می کرد با ضربات گوشه ی زمین، تنبیه کنه
خوشم اومد از بازیش

milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-28-2010, 09:18 PM   #152
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235 نمایش پست ها
صحنه هایی از بازی امروز، کولشرایبر عالی کار می کرد
همینه
مقابل نادال باید اینجوری بازی کنی

فدرر هم توی مادرید خیلی میومد روی تور

الکی وایسی انتهای بیس لاین که چی بشه؟
رافا که اینجوری کم نمیاره (قابل توجه جناب نوواک جوکوویچ)

باید بری روی تور، امتیازهارو کوتاه کنی
لحظاتی از بازی کولشرایبر خیلی خوب این تاکتیک رو اجرا می کرد
یعنی یه ضربه ی بسیار عالی و ریسکی زد
و بلافاصله سیخ می شد جلوی تور

در ضمن تمام توپهای کوتاه رافا رو سعی می کرد با ضربات گوشه ی زمین، تنبیه کنه
خوشم اومد از بازیش

روی تور اومدن یکی از راهاشه که البته بستگی داره رافا چقدر شورت بازی کنه. ولی تنها راه نیست، بازیکنایی مثل نواک و خوان و سودرلینگ و داوی که هر 2 سمتشون قویه و هارد و شارپ (یا یکی از این دو تا) بازی میکنن از بیس لاین هم میتونن برای رافا خظرناک باشن که تا حالا شدن. مگه سودرلینگ والی بلده بکنه؟ مگه نواک همینجوری کم برده؟ اینا که سافت هند نیستند مخصوصا سودرلینگ روی تور نیان بهتره مگه حالا یه والی ساده بخوان بکنن.
اون روش روی تور اومدن برای کسایی مثل راجر و اندی رادیک خوبه که از بیس لاین از پس رافا بر نمیان.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-28-2010, 09:27 PM   #153
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak5709 نمایش پست ها
من گفتم باختنش تو اولین بازی غیر قابل قبوله کی گفتم انتظار قهرمانی دارم ؟
یکم فکر کنی درک این مطلب سخت نیست.

درک این مطلب سخت نیست ولی درک بهونه های شما از باخت های فدرر خیلی خیلی سخته
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-28-2010, 09:43 PM   #154
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
اگه روند رو به رشد خودش و خوب پيش بگيره در آينده اي نزديك خواهيد شناختش.بازيكن بدي نيست..در اين تورنمنتم خوب ظاهر شده.
درود، نه دوست من از جمله ی من بوی تحقیر به مشام نمیرسه ، من فقط پرسیدم که این چگونه بازیکنیه که به عنوان کوالیفایر تا اینجا اومده اونم با بیگل کردن فررو و بردن لودرا با نتیجه ی 2-6 3-6 ! احتمالا کلی اسپشلیستی از خطه ی کلی پروره آمریکای جنوبیه!
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-28-2010, 10:43 PM   #155
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
روی تور اومدن یکی از راهاشه که البته بستگی داره رافا چقدر شورت بازی کنه. ولی تنها راه نیست، بازیکنایی مثل نواک و خوان و سودرلینگ و داوی که هر 2 سمتشون قویه و هارد و شارپ (یا یکی از این دو تا) بازی میکنن از بیس لاین هم میتونن برای رافا خظرناک باشن که تا حالا شدن. مگه سودرلینگ والی بلده بکنه؟ مگه نواک همینجوری کم برده؟ اینا که سافت هند نیستند مخصوصا سودرلینگ روی تور نیان بهتره مگه حالا یه والی ساده بخوان بکنن.
اون روش روی تور اومدن برای کسایی مثل راجر و اندی رادیک خوبه که از بیس لاین از پس رافا بر نمیان.
سودرلینگ دو بار رافا رو برده ، که یک بارش واقعا رافا در شرایط خوبی نبود (مسترز کاپ)
بازی توی رولند گروس هم برو یه نگاهی به آمارش بنداز ، سودرلینگ فوق العاده والی کرد ، فوق العاده ... درسته در کل سودرلینگ والی بلد نیست ، ولی اون بازی این کار رو فوق العاده انجام داد . آمار بازی هم نشون دهنده ی همینه :

http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...13/1113ms.html

77% توپهایی رو که جلوی تور اومد فوق العاده کار کرد . که نشون میده اون روز خیلی خوب روی تور کار کرد .
توی دوحه مقابل داویدنکو هم که همه یادشون بکهند والی های داویدنکو چطور بود ، چند تا والی فورهند با دو دست هم انجام داد که بی نظیر بود ... تنها کسی که از طریق بیس لاین رافا رو شکست داده همون خوان بوده که بیشتر هم بخاطر قد بلند و بکهند سالیدیه که داره . گرچه داویدنکو هم از این سلاح استفاده کرده ولی از والی و کوتاه کردن امتیاز ها هم بسیار زیاد استفاده کرده . نواک هم که اسم میبری ازش توی خاک تا حالا نتونسته در مقابل رافا کاری بکنه که نشون میده این اسلحه در مقابل رافا چندان کار ساز نیست . همون خوان هم اگه توی خاک به رافا بخوره نمیتونه از بیس لاین با رافا روبرو شه و باید امتیاز ها رو کوتاه کنه ... حماقت محضه که توی خاک با رافا رالی کنی ... مثل اینه که مقابل بارسا حمله کنی

ویرایش توسط Afshin : 04-28-2010 در ساعت 10:48 PM
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-28-2010, 11:48 PM   #156
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

کاری نکردن یعنی چی؟ من نظرم اینه بردو و باخت و اسکورلاین لزوما جریان بازی رو نشون نمیده،
کاری کردن فقط بردن نیستش که، امروز کولشرایبر مگه کاری کرد؟ هر کی هم که بازی رو ندیده باشه و فقط امتیاز رو ببینه متوجه جریان بازی نمیشه، کولشرایبر فقط چند تا گیم خوب بازی کرد، اگه نتونست ادامه بده به خاطر عدم ثبات خودش بود بیشتر تا کیفیت رافا، . نواک خیلی جاها رو خاک پا به پا اومده و اگه نبرده هم لزوما دلایل تنیسی داشته، من منظورم رو جریان بازیه بیشتر، حرف من اینه اینا کسایی هستند که در برابر رافا قابلیتشو دارن که کنترل رالی رو دستشون بگیرن.
ضمنا من نگفتم که اونها از والی امتیاز میگیرن.
ولی از همون بیس لاین هم کم وینر نمیزنن، همه اینایی که مثال زدم به علاوه نلبندیان اصولا بازی از بیس لاین رو بیشتر ترجیح میدن، یه فرقی بین کسی مثل داویندکو و راجر هست، بله معلومه وقتی توپ شورت و مرتفع بیاد، خیلیها میرن برای والی، حتی نادال هم میره!!! داوی چه توپهایی رو والی میکنه؟ اول شروع میکنه پوینت رو Construct میکنه از بیس لاین، بازی رو دیکته میکنه، منتظر میشه یه ضربه دفاعی احتمالا شرت نصیبش بشه والی کنه، در واقع این بازی بیسلاینشه که بازی رو تورش رو هم میسازه، والی کردن اون ضربات که تاچ نمیخواد، تاچ اون والیهای فدرر که خیلی وقتها بدون توجه به ضربه حریف و حتی قبلش میاد رو تور و و ضربه تهاجمی حریف رو بلاک میکنه نه یه ضربه شل و ول تو هوا رو!!! البته منکر شرت انگلهای محشر داوی نیستما!! عاشقشونم!!
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-28-2010, 11:57 PM   #157
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
کاری نکردن یعنی چی؟ من نظرم اینه بردو و باخت و اسکورلاین لزوما جریان بازی رو نشون نمیده،
کاری کردن فقط بردن نیستش که، امروز کولشرایبر مگه کاری کرد؟ هر کی هم که بازی رو ندیده باشه و فقط امتیاز رو ببینه متوجه جریان بازی نمیشه، کولشرایبر فقط چند تا گیم خوب بازی کرد، اگه نتونست ادامه بده به خاطر عدم ثبات خودش بود بیشتر تا کیفیت رافا، . نواک خیلی جاها رو خاک پا به پا اومده و اگه نبرده هم لزوما دلایل تنیسی داشته، من منظورم رو جریان بازیه بیشتر، حرف من اینه اینا کسایی هستند که در برابر رافا قابلیتشو دارن که کنترل رالی رو دستشون بگیرن.
ضمنا من نگفتم که اونها از والی امتیاز میگیرن.
ولی از همون بیس لاین هم کم وینر نمیزنن، همه اینایی که مثال زدم به علاوه نلبندیان اصولا بازی از بیس لاین رو بیشتر ترجیح میدن، یه فرقی بین کسی مثل داویندکو و راجر هست، بله معلومه وقتی توپ شورت و مرتفع بیاد، خیلیها میرن برای والی، حتی نادال هم میره!!! داوی چه توپهایی رو والی میکنه؟ اول شروع میکنه پوینت رو Construct میکنه از بیس لاین، بازی رو دیکته میکنه، منتظر میشه یه ضربه دفاعی احتمالا شرت نصیبش بشه والی کنه، در واقع این بازی بیسلاینشه که بازی رو تورش هم میسازه، به راحتی در برابر رافا پوینت رو بسازه بیاد رو تور. والی کردن اون ضربات که تاچ نمیخواد، تاچ اون والیهای فدرر رو میخواد که خیلی وقتها بدون توجه به ضربه حریف و حتی قبلش میاد رو تور و و ضربه تهاجمی حریف رو بلاک میکنه نه یه ضربه شل و ول تو هوا رو!!!
تقربیا باهات موافقم ، حرف من زیاد در مورد بازی امروز با کولی نبود ، در کل میگم . اون بازی رابین اکثر رالی هایی که انجام داد ریسکی بود ... برو فیلم بازی رو دانلود کن و نگاه کن ... من خودم ندارمش که واست بفرستم ولی چند بار دیدم بازی رو ... خیلی از توپهایی که والی کرد اصلا کنترل رالی رو در اختیار نداشت .. از این بحث بگذریم .

نواک هم درسته با رافا خیلی وقتا پا به پا پیش اومده ، شاید هم مثلا یه بار رافا رو ببره ، ولی راه درستی رو واسه بردن رافا در پیش نگرفته ، باید مقابل رافا بازی رو کوتاه کنی ، مگر این که مثل خود رافا بیس لاینر قوی ای باشی که فعلا توی کلی هیچ کس در حد و اندازهاش نیست .
دلیلش هم کاملا واضحه ، یه نگاه به نتایج رافا توی چند سال گذشته بنداز
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-29-2010, 12:07 AM   #158
!GH-9924
Roger's Fan

آواتار !GH-9924

پستها: 99
سپاس: 8,105
در 92 پست 831 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
گذشته از بازی خوب اندی از حق نگذریم سپی [I]دست و پا چلفتی[/I] بیش نیست و هیچی بارش نیست!! یادم نمیره دو سه سال پیش تو میامی فک کنم با نواک بازی میکرد نواک بدترین بازی ممکنه رو انجام داد و در حد تاپ تن هم نبود، ایشون نتونست حتی یه ست رو ببره!!!

کلا باید بره غاز بچرونه و یه جای خالی برای استعداد های تنیس ایتالیا باز کنه
واو...
هیچی بارش نیست...جالبه
بر خلاف صحبت شما به نظر من سپی یکی از اون بازیکنای باهوش و با استعداد ایتالیاس که تو ایتالیا کلی هم خواهان داره.
اما خوب متاسفانه فقط تو همون جا...
سپی یکی از بهترین فرهند زنای ایتالیاس بدون شک..
هر چند که رنکی بهتر 30 گمونم نداشته...
با اونکه بیشتر بازی هاشو باخته همیشه با تاپ تن خوب بازی کرده...
اگه درست بگم یه بار تو روتردام نادال رو شکست داده بود..
هر چند که دلیلی بر هیچ ادعایی نیست..
اما سپی هم یکی از اون بازیکنایی بود که نتونست از استعدادش استفاده ببره.

ویرایش توسط !GH-9924 : 04-29-2010 در ساعت 12:11 AM
!GH-9924 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی !GH-9924 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-29-2010, 12:36 AM   #159
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
بحث من روی خاک بود

نوواک و سودرلینگ و داوی روی خاک، از روی بیس لاین از پس رافا بر نمیان
مگر اینکه یه چیزهایی به کمکشون بیاد
نوواک در 3 بازی پارسال مگه از روی بیس لاین بد بازی کرد؟
ولی 3 بار باخت

نوواک مثلا دراپ شات بلده، گاهی هم می تونه سرویس بزنه
می تونه به این طریق رالی ها رو کوتاه کنه

سودرلینگ سرویس بلده بزنه و می تونه چیپ پوینت بگیره
خوان هم همین طور

داوی هم بازی روی بیس لاینش فوق العاده س ولی همه دیدیم که روی خاک هرگز از پس رافا بر نیومده
حتی در اون بازی نزدیک سال 2007

باید علاوه بر بازی بیس لاین خوب، یه چیز دیگه هم داشته باشی مقابل رافا
یه چیزی که امتیازهارو کوتاه کنه

مثلا یکی مثل داوید فرر از روی بیس لاین بسیار سگ جونه، ولی چون بازیش هیچی دیگه نداره، هرگز نمی تونه رافا رو بزنه روی خاک

milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-29-2010, 10:22 AM   #160
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

من که بالا عرض کردم منظورم جریان بازیه، برد و باخت مهم نیست.
رافا همیشه رو خاک عادت به دیکته کردن رالی ها داشت در گذشته ولی خب رو هارد نمیتونست، ولی الان بعضی وقتها بازی رو خاکشم شبیه هارد میشه، همین بازیهای 2006 و 2007 رو نگاه کن چقدر عمیق تر و با سرعت مناسب بازی میکرد، و الان چطوره، اینطوری بخواد بازی کنه همه اونایی که نام بردی میتونن مشکل درست کنن، منطورم از مشکل اینه که جریان بازی رو دستشون میگیرن و اگر ببازن به خاطر دفاع خوب رافا و عدم ثبات خودشون میبازن، برد و باخت رافا رو خاک به خصوص، چیزی رو نشون نمیده، رافا هر چقدر بد بازی کنه به علت کیفیت بالاش میتونه خیلی از بازیها رو ببره، همینطور که خودشم امسال یه چیزایی درباره تورنمنتهای خاک سال قبل خاک گفت، و قبول داشت که خوب بازی نمیکرده ولی دیدیم که چندتاشون برد.
بله رافا اگه بخواد مثل سابق با اقتدار بازی کنه روی خاک، حریفاش محکوم به شکستن، همین چند گیم دیروز که کولی خوب بازی کرد علتش چی بود؟ توپهای شورت رافا، اگه این اتفاق نیوفته که دیگه روی تور نمیتونست بیاد. اول به کیفیت ضربات رافا بستگی داره، والی کردن یه توپ شورت با والی کردن و قطع کردن یه ضربه معمولی خیلی فرق داره.
ولی همونطور که بالا گفتم قبلا روی خاک توپ شورت کمتر از رافا میدیدم که الان داریم میبینم.
حالا تازه بازی اول بود شاید زیاد گیر دادم
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
مسترز، رم، مدافع، رافائل نادال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش