|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1581 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
من هيچ سم پاشي نكردم، پستهام هست اولا از نمايش راجر تعريف كردم، بعد نظرمو درباره موري گفتم، كه نظر خيلي از كارشناسها هم هست، چرا بعد از بازي با سونگا كه امدم گفتم سونگا در هر حالتي پيش راجر هيچ حرفي براي گفتن نداره و اين تماما قدرت راجر بود نه ضعفي از سمت سونگا، چشماي كورت اونو نديد؟ حتما بايد عين شما چشمامو ببندم و فقط به به و چه چچه كنم؟ |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1582 |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]()
تازه امروز به ارزش امضاهامون پی بردم میلاد
ببین چقدر تحریک آمیز بوده و تازه دارن عکس العمل نشون میدن. به صورت جدی: معلومه که امضای من یکی حداقل قیاس مع الفارق هست، ولی در عین اینکه حقیقت تنیس امضاهای ما هست این امضاها جوابی برای دوستان نادالی هست که همیشه سعی دارند خودشون رو با اسطوره مقایسه کنند،بلکه فاصله ها رو ببینن و چند سالی دندون رو جیگر بذارن و بعد بیان ببینیم حرف حسابشون چیه. اگه شماها به قول میلاد پا رو دم ما نذارید،بنده به شخصه همچین امضایی نمیذاشتم. البته احتمال اینکه اوضاع بهتر نشه بسیار زیاده ![]() تازه تا چند ماه دیگه سوژه واسه یه امضای خفن هم ایشالا درست میشه |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1583 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
آخه بعضی چیزا رو می دونی که اگه بگی، حتی رفقات هم مسخره ت می کنن بنابراین روت نمی شه اونارو بگی والا می گفتی و میومدی می گفتی سونگا، سونگای همیشگی نبود من تو رو می شناسم خدای سمپاشی هستی بعد از رولند اومدی گفتی چرا اسم نادال رو نیاورد بعد از ویمبی گفتی حق رادیک بود بعد از ملبورن گفتی موری بد بازی کرد بعد از لندن گفتی چرا لباسش رو با نیکولای عوض نکرد حالم به هم می خوره ازت ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1584 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
اتفاقا تو داري اينو ميگي؟ تو واقعا يا مشكل داري يا خودتو ميزني به مشكل داشتن، من دارم ميگم تو براي چي هنوز دوران ورزشي نادال و تموم نشده اون امضاي مسخره رو درست كردي؟ ميگيم درباره حال صحبت كن مقايسه اي كن كه معيارهاش درست باشه، بعد تو ميگي ما هم همينو ميگيم؟ بشين سرجات تا رافا دوران ورزشي تموم بشه بعد هر چي دلت خواست بنويس، مگه ما الان تو امضامون گذاشتيم رافا 23 سالشه تا الان اينقدر برده پس فلان سال اينقدر ميبره؟؟ من نميدونم مسئله به اين واضحي رو نميفهمي واقعا؟ |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1585 |
Former Staff
|
![]()
در ضمن شما به من گفتی تاپیک نظر سنجی رکورد شکنی رافا رو ممد جولایی زده
بد جوری نا امید شدم ازش ولی بعدش دیدم که بهمن زده خالی بستی بازم؟ شرم کن نظرسنجی: به نظر شما نادال رکورد سمپراس رو تغییر خواهد داد ؟ |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1586 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
شما شاید مطمئن نبوده باشی ولی دوستانت همگی با اطمینان صحبت می کردن تاپیکش هم هست، همه می تونن برن بخونن نخیر ما فعلا خیلی از تنیسور در پیتی شما جلوتریم و می خوایم این موضوع رو هر روز به رخ شما بکشیم و بکوبیمم توی سرتون هر وقت شما هم به انقدر افتخار رسیدید، صحبت کنید فعلا که هیچی نیستین |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1587 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
بچه ها در این پستها چقدر از احتمال صحبت شده ![]() خدا جای حق نشسته ای خدا ، مخلصتم ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1588 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
من با شما شخصا درگیر نیستم و خیلی هم برای شما احترام قائلم. |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1590 | ||||||
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
نقل قول:
بارها گفتم من دارم درباره خودم حرف ميزنم نه كس ديگه. خب نشون دادي كه اون مقدار اندك مغر توي سرت هم كافيه كه بفهمي اون كارت فقط براي كل كل و بچه بازي و تو سر كوبيدن، ديگه بيش از اين لازم نيست تاكيد كنم، همه فهميدن .... نقل قول:
نقل قول:
ببين من هيچ وقت مثل شما چشاممو نميبندم الكي نعريف كنم، اينو دوباره مثال ميزنم چون دم دست بود، اين پست من بعد از برد رافا مقابل ورداسكو در نيمه نهايي استرالياي 2009، نقل قول:
قبل از بازي هم شانس رافا رو -1000 بدونم باز سعي ميكنم انرژي مثبت براش بفرستم، آره اعتقادمه، حالا نظر تو هر چي هست مثل هميشه برام پشيزي ارزش نداره، به اين كار اعتقاد دارم و انجام ميدم و هيچ وقت نميگم ميبازه ولي بعد از بازي ديگه ميام چيزي كه از بازي ديدم رو ميگم. نقل قول:
به هر چي ميپرستي تا حالا يه بارم امضاتو كامل نخوندم، ميخواي باور كن يا نه ... منتهي شما كه حرفي براي گفتن نداريد ميزنيد به مسخره بازي و .... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|