|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1571 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
مياي تو تاپيك فرهنگ لغت ميگي اين فورهند رو رافا نميتونه بزنه فقط راجر ميزنه، اونجا هم شروع ميكني به كل كل هاي مسخره، مثلا فك ميكني زدن فورهند Inside-In چيه كه اون نتونه، اين بتونه؟ هي خودتو ميندازي وسط بعد ادعاشم ميشه. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1572 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
بازم می گم من هرگز نگفت نمی تونه دو تا بکهند پشت سر هم بزنه همیشه هم گفتم، فورهندش از بکهندش قوی تره ولی بازم یکی از بهترین بکهندهای یکدستی دنیا رو داره مگه می شه شانس قائل نباشم؟ البته که شانس قائلم اگه شانس قائل نباشم که اصلا بازیهارو دنبال نمی کنم ولی خوب، ما مثل شما نیستیم که توی یو اس اوپن امسال هم با وجود مصدومیت رافا می گفتین رافا صد در صد قهرمانه ![]() سعی می کنیم کلاهمون رو قاضی کنیم از روی منطق حرف بزنیم بازم دارم می گم، این که راجر شانس داشت توی این تورنمنت یا نداشت، اصلا ربطی به تمام شدن نداره البته که به ما مربوطه این که می گی راجر تموم شده س برای من توهین آمیزه همون طور که یه نفر به رافا گفت گاو واسه شماها توهین آمیز بود بله خیلی کارشناسا می گفتن راجر تموم شده س کارشناسایی مثل سایمون رید همشون غلط کردن با تو ![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1573 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1574 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
همین حرفت سمپاشیه تو متخصص سمپاشی هستی و می خوای پیروزی راجر رو کم اهمیت جلوه بدی من که می شناسم تو چه موزماری هستی ![]() بعد از قهرمانی راجر توی رولند یه جور سمپاشی کردیس بعد از ویمبی یه جور بعد از ملبورن هم یه جور اون حرف رو هم در مورد فورهند Inside In من نگفتم، بلکه متس ویلندر گفت منم اونجا نقل به مضمون کردم بازم می گم رافا فورهند ها ی سمت بکهندشInside Out هستش من اینهمه سال تماشا کردم، اصلا یادم نمیاد که زده باشه اگرم زده باشه خیلی به ندرت چون ریسکیه اونم که بزدله ![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1575 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
داره می ترکه از حسادت ![]() چقدر پلیدی تو بشر چقدر!!!! داش دق می کرد راجر نیکولای رو زده بود صداش در نمیومد خوب حالت گرفته شد حال کردم ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1576 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]()
محمد جان یه فکری واسه این جور بحثها در فروم بکن
این دفعه 3،4 امه که تو این 2،3 هفته اخیر این سیکل اتفاق میوفته من کری خونی ها رو نمیگم ، خودت خوب میدونی منظورم چیه |
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1578 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
نه ديگه بياين پله پله بريم، شما امضاي ميلاد و سعيد رو ببين، كاملا يك قياس مع الفارق كردن، تنيس بازي كه الان 28 سالش هست و بقيه تنيس بازاني كه كاملا بازنشسته شدن رو با رافا مقايسه كردن و اسمايلي كذاشتن و به خيال خودشون عجب امضاي خفني گذاشتن، اين درسته؟ حالا اونوقت طرفدار نادل نميتونه بگه خب رافا روي كاغذ از لحلظ سني احتمالش هست اين تعداد گرنداسلم ببره چون سنش كمه و خيلي جا داره؟. من خودم به شحصه يادم نمياد اصلا در اين مورد زياد حرفي زده باشم، ولي آيا احتمالش نيست؟ يعني آدم بگه شرايط سني يه بازيكن و پيشينه اش جوريه كه آدم احتمال اينكارو ميتونه بده؟ جرمه؟ بي احتراميه توهينه؟ يا اون حركت دوستان كه درباره تاريخ قضاوت ميكنن؟ من ابدا و هرگز هيچ حرفي از قطع و يقين نزدم. چرا بر اساس حرف غلط داستان رو پيش ميبريد؟ |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1579 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1580 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
خیلی ها گفتن ممد خان خیلی ها گفتن راجر دیگه هرگز نمی تونه گرند اسلمی ببره دیگه دورانش تموم شده، اگه رافا نبود، هیچی هم تاحالا نبرده بود و .... در مورد امضا هم بارها بحث شد اتفاقا ما هم داریم همین رو می گیم بشینید تا آخر عمر ورزشی راجر و رافا اونوقت اگه بیشتر گرند اسلم بردید، بیاین ادعا کنید فعلا بشینید سر جاتون هوادارهای نادال امیدوار نبودن بلکه با اطمینان از زدن رکورد سمپراس صحبت می کردن با یه اطمینان آشکار و توهین آمیز "مطمئنم دیگه راجر هیچوقت نمی تونه رافا رو ببره" "شک ندارم رافا بیشتر از 20 تا گرند اسلم می بره" |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|