|
BNP Paribas Masters |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#191 |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#192 |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#193 |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
ای کلک تو این مدت تیم زیر 17 سال اسپانیا رو زیر نظرداشتی ببینم چیکار میکنه نه!
![]() شکست تلخی بود ولی به هر حال به نظرم خوب کار کردن و به تیم میزبان باختن که واقعا هم در رده ی جوانان خیلی خوب هستن!نامردا از لحاظ قدرت بدنی از اسپانیایی ها یه سر و گردن بالاترن. ولی خوب دو سال پیش به فینال رسیدیم و امسال هم به نیمه نهایی...این پیشرفت فوتبال اسپانیا رو نشون میده! ![]() تاپیکو فوتبالی کردیم! ![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#195 | |
Author
![]() |
![]() نقل قول:
قدرت واقعی یعنی : بتونی در چند گراند اسلم قهرمان بشی مثل راجر و اون رو چندین سال تکرار کنی و اجازه ندی نامبر وان اون موقع از عنوان قهرمانیش دفاع کنه یا چند سال از رولند گاروس محروم بمونه . قدرت واقعی یعنی بعد دوران افت مشخص میشه ؟؟ خوب این نظره شماست . من طرفداره یک تنیسور هستم مثل شما اینکه امید داشته باشم یا نه یه مسئله شخصیه و با تمسخر کردن یا چیزای دیگه از بین نمیره عزیز ! نادال به هر کس باخته باشه یادم نمیاد که به نفر 49 رنکینگ باخته باشه اگه بود حتما اشاره کن لطفا / سبک دل پوترو هم خیلی شبیه به رافا هست پس اونم اگر مصدوم بشه نباید بهش امیدوار بود یا طرفداری کرد ازش ؟؟! مسلما در رویای جام های قبل نیستم و طرفداره تنیسوری هستم که بعد از قهرمان یک گراند اسلم مهم حریفش رو در اغوش میگیره و تشویقش میکنه .. این برای من مهمه نه 20 تا عنوان قهرمانی ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Author
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#197 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
چطور وقتی نادال راه به راه گرند اسلم می برد، مربیش خوب بود؟ چطور وقتی روز به روز روی زمینهای دیگه غیر از خاک بهتر می شد، مربی ایراد نداشت حالا که می بازه این حرفارو می زنید؟ واقعا که همتون فقط رفیق روزای خوشی هستین تونی نادال نقشش در پیشرفت نادال غیر قابل انکاره |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
قبل از رنکینگ، عملکرد یه بازیکن توی زمینه که مهمه اگر خوب بازی کنه، شانس بردن داره مثلا همین امسال نادال توی روتردام، به رنکینگ 478 دنیا یه ست داد یا روتردام پارسال به نفر 42 جهان باخت یا در استرالیای پارسال به نفر 38 جهان باخت. اونم در 3 ست پیاپی یا مثلا در مسابقات کویینز لندن در 2 سال پیش، به نفر 106 جهان باخت، ولی بلافاصله به فینال ویمبلدون رسید و ...... بازی خوان کجاش شبیه رافاست؟ خوان می ره برای کنج زمین یکی از شجاع ترین و اکتیو ترین تنیسورهاست توی زمین کجا خودش رو جر می ده تا به یه توپ برسه؟ کجا از این ور زمین می پره اونور؟ اصلا با اون هیکل می تونه؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Moderator
![]() |
![]()
آقایون دست خانوما رقص رافائل رفت...
![]() ![]() تبریک و تهنیت عرض میکنم تثبیت نامبر وانی ستاره کهکشانی ![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#200 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
![]() من این رو قبول ندارم! فدرر 15 تا گرند اسلم برده درست، ولی یعنی چی رافا حریف فدرر نیست؟ پس 13 بردش کشکه دیگه؟!! ![]() ![]() یعنی زمان سمپراس همه باید می گفتن آغاسی حریفش نیست؟؟! ![]() ![]() عزیز من تنیس بر اساس فصل به فصل پیش میره نه گذشته!! اگه اینطوری باشه فدرر اصلا نباید با این 15 گرند اسلم از رده ی اول پائین میومد ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|