|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Banned Users
پستها: 87
سپاس: 190
در 66 پست 161 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
پ ن : یک لحظه با خواندن مطلب شما فکر کردم نکنه قراره قهرمان گرنداسلم با نظرسنجی و رای گیری از طرفداران فدرر مشخص شه فارغ از نتیجه امیدوارباشیم بازی زیبا و باکلاسی در حد فینال گرند ببینیم و هرکس شایسته تره قهرمان شه امشب هم من رای به قهرمانی پلیچکوا میدم |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما نشاط به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 103
سپاس: 170
در 61 پست 147 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
من از بازی واورینکا خوشم میاد و امیدوارم بازی خوبی رو فردا انجام بده. هر دو تنیسور. دیگه اینقدر هر چیزی رو ربط ندید به چیزی. بازی رو نگاه کنید. |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما ehsm به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned Users
|
![]()
احتمال خیلی زیادی هست فردا شب شبکه ورزش پخش مستقیم کنه
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ .
کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
|
![]()
نواک در آستانه تکمیل یک فصل خوب دیگه و گرفتن سومین گرنداسلم سالش هست
بعیده چنین فرصتی را از دست بده خیلی از طرفداران راج الان چشم امیدشون به یک حماسه آفرینی دیگه از استن هست اما به چند دلیل فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیفته مهمترین دلیلش اینکه استن اون شرت مسخره را نپوشیده ![]() اما جدای از شوخی اون شکست را میشه از جهات زیادی توجیه و تحلیل کرد اینکه استن به دومین فینال گرنداسلم خودش رسیده بود و انگیزه و میل شدیدی داشت به برد که البته نواک هم داشت! اما مساله خیلی مهم فشار و حساسیتی بود که نواک بخاطر ناکامیهای متعدد در رولند گاروس با اون رودر رو بود مساله مهم دیگه برنامه فشرده نواک برای فینال یکشنبه بود که جمعه و شنبه دوبار برای مسابقه با اندی و فشار اون آماده شده بود و فرصتی برای ریکاوری نداشت و بخش دیگه علت شکست معطوف میشه به بازی درخشان و تکرار نشدنی استن که واقعا روزش بود و همه توپهاش میخوابید و توپهای نواک را خیلی خوب ریترن میکرد تمام این موارد جمع شدند تا اون شگفتی و نتیجه غیرقابل باور رقم بخوره اما الان نواک با توجه به اون شکست دیگه غافلگیر نخواهد شد با استراتژی متفاوت و احتمالا کیفیت بالاتر از سمی با یک انگیزه بالا وارد زمین میشه تا اونجا که یادمه بعد از اون فینال نواک و استن حداقل ۲مسابقه دیگه با هم داشتن خصوصا بارکلیز ۲۰۱۵که استن را کاملا له و محوش کرد تنها دلیل برای نگرانی و خطر شکست برای نواک مسئله آمادگی و سلامتیش هست که من ازش بیخبرم نواک در دو هفته گذشته از درد در مچ دستش صحبت میکرد و در مسابقه با مونفیس دوبار پزشک کتفهای اون را ماساژ داد علائمی از درد و نارضایتی در چهره داشت که البته گرما و شرجی نیویورک هم در کیفیت بازیش موثر بود و سرویسهای پر خطا و انفورسدهای متعددی داشت امیدوارم نواک سرحال و قبراقی را فردا شاهد باشیم نباید این فرصت طلایی و ارزشمند را برای نزدیک تر شدن به رکوردها از دست بده |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
پستها: 47
سپاس: 964
در 49 پست 683 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
کن روزوال استرالیایی در سال 1972 با 37 سال سن با بردن استرالیا اوپن مسن ترین بازیکن برنده گرنداسلم محسوب میشه.
در 25 سال اخیر آندره آغاسی با 32 سال سن مسن ترین بازیکنی بوده که تونست گرند ببره. بعد از آغاسی به ترتیب، پیت سمپراس (31) و استاد سویسی (30 سال و 11 ماه) قرار دارند. راجــر اگر سال آینده بتونه گرند ببره تبدیل میشه به دومین بازیکن مسن تاریخ که تونسته فاتح گرنداسلم بشه. یه آمار جالب هم استن به جا گذاشته، اون در 3 سال اخیر و بعد از بردن گرنداسلم در هیچ فینالی بازند نبوده.که آمار جالب 10-0 رو به جای گذاشته . ![]() Swiss Team
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
![]()
[QUOTE=.AMIR.;113065]کن روزوال استرالیایی در سال 1972 با 37 سال سن با بردن استرالیا اوپن مسن ترین بازیکن برنده گرنداسلم محسوب میشه.
در 25 سال اخیر آندره آغاسی با 32 سال سن مسن ترین بازیکنی بوده که تونست گرند ببره. بعد از آغاسی به ترتیب، پیت سمپراس (31) و استاد سویسی (30 سال و 11 ماه) قرار دارند. راجــر اگر سال آینده بتونه گرند ببره تبدیل میشه به دومین بازیکن مسن تاریخ که تونسته فاتح گرنداسلم بشه. یه آمار جالب هم استن به جا گذاشته، اون در 3 سال اخیر و بعد از بردن گرنداسلم در هیچ فینالی بازند نبوده.که آمار جالب 10-0 رو به جای گذاشته . ![]() دوست عزیز حرفتون درست من بد بیان کردم عذر، البته من منظورم عصر جدید گرند ها بوده نه گذشته هر چند خوب بیان نکردم. ![]() ویرایش توسط omidd : 09-11-2016 در ساعت 02:18 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 115
سپاس: 13
در 37 پست 55 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوست عزیز ،walkover درسته تو هد تو هد حساب نمیشه ولی ریتایر تو هد تو هد حساب میشه چون بازی انجام شده.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned Users
|
![]()
تنیسفا: بامداد روز دوشنبه، فینال چهارمین و آخرین گرند اسلم سال برگزار میشود که در آن نواک جوکوویچ و استن واورینکا، بخت نخست و سوم قهرمانی به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این دیدار توسط علی نیلی قضاوت میشود.
۱۳۶مین دورهی مسابقات یو اس اوپن با شگفتیهای زیادی همراه بوده است. از جمله شکست رافائل نادال مقابل لوکا پویی در دور چهارم، پیروزی کی نیشیکوری در برابر اندی ماری و رسیدن گائل مونفیس فرانسوی به دور نیمهنهایی. نواک جوکوویچ، بهترین تنیسباز ۵ سال اخیر، امسال با اما و اگرهای زیادی وارد آخرین گرند اسلم شد و در دیدارش در دور نیمهنهایی مقابل گائل مونفیس، با مصدومیت خفیف شانه روبهرو گشت. وی تاکنون یکی از منحصر به فردترین گرند اسلمهای دوران ورزشیاش را تجربه کرده و توانسته با صرف زمانی کمتر از ۹ ساعت در ۶ مسابقه، راهی فینال مسابقات شود. او تنها ۳ مسابقه را به صورت کامل بازی کرده و در ۳ دیدار دیگر، با انصراف حریفانش حین و یا قبل از بازی به دور بعد صعود کرده است. در زیر راه جوکوویچ برای رسیدن به فینال تنیس آزاد امریکا در سال ۲۰۱۶ را مشاهده میفرمایید: مرحله حریف نتیجه اول یانوویچ ۶-۱ ۶-۲ ۵-۷ ۶-۳ دوم وسلی انصراف سوم یوژنی ۴-۲ انصراف چهارم ادموند ۶-۴ ۶-۱ ۶-۲ یکچهارم نهایی سونگا ۶-۲ ۶-۳ انصراف نیمهنهایی مونفیس ۶-۲ ۳-۶ ۶-۲ ۶-۳ مرد اول تنیس جهان که برای کسب سیزدهمین عنوان گرند اسلم به میدان خواهد رفت، نقطه نظراتش را در مورد دیدار پایانی اینگونه بیان میکند: “هر موقع که پا به یک گرند اسلم میگذارم، آرزویم این است که به فینال مسابقات برسم.” او همچنین دربارهی رقیبش در فینال میگوید: “استن مرد مسابقههای بزرگ است. او عاشق این است که در رویدادهای مهم و در مقابل بازیکنان بزرگ مسابقه دهد. چون در همین شرایط است که سطح بازیاش را ارتقا میدهد. او میتواند مقابل هر حریفی بسیار خطرناک باشد.” نواک جوکوویچ در تنیس آزاد آمریکا 2016 نواک جوکوویچ در تنیس آزاد آمریکا ۲۰۱۶ در آن سوی زمین اما، استن واورینکا ی سوییسی قرار دارد که به دنبال سومین قهرمانی در مسابقات گرند اسلم است و حالا با انصراف راجر فدرر از ادامهی فصل، به نفر اول تنیس سوییس بدل گشته. وی برخلاف رقیبش بیش از ۱۶ ساعت را در زمین مسابقه گذرانده و با شکست خوان مارتین دلپوترو و کی نیشیکوری، به نظر میرسد که با فرم مناسبی پا به دیدار بامداد فردا میگذارد. نتایج واورینکا مقابل حریفانش را در زیر مشاهده میفرمایید: مرحله حریف نتیجه اول ورداسکو ۶-۴ ۶-۴ ۷-۶ دوم جانزی ۷-۵ ۷-۶ ۶-۱ سوم اونز ۶-۲ ۷-۶ ۶-۷ ۶-۳ ۴-۶ چهارم مارچنکو ۶-۳ ۶-۷ ۶-۱ ۶-۴ یکچهارم نهایی دلپوترو ۶-۲ ۶-۳ ۴-۶ ۷-۶ نیمهنهایی نیشیکوری ۶-۲ ۶-۴ ۷-۵ ۴-۶ دارنده ۲ عنوان گرند اسلم در مورد جوکوویچ میگوید: “وقتی شما با نواک بازی میکنید، با بزرگترین چالش ممکن مواجه خواهید شد. او بسیار قدرتمند است و از لحاظ روحی سرسخت. بازی در مقابل او آسان نیست. مطمئن هستم که در فینال بهترین نمایشش را ارائه خواهد داد. زمانی که به فینال مسابقهای راه پیدا میکنم، سرشار از اعتماد به نفس هستم و آمادهام تا بهترین تنیسم را ارئه دهم. اما موقعی که با نواک مسابقه دارید، حتی اگر بهترین تنیس عمرتان را هم بازی کنید ممکن است نتیجه نزدیک شود.” استن واورینکا در یو اس اوپن 2016 استن واورینکا در یو اس اوپن ۲۰۱۶ مگنوس نورمن، مربی واورینکا و مغز متفکر موفقیتهای تنیسباز سوییسی در سالهای اخیر، در مورد شاگردش اظهار داشت: “خیلی وقتها استن حتی خود من را در مسابقات سه از پنج متعجب میکند، تو گویی چند تا جان دارد.” نورمن در ادامه میگوید: “وقتی چند مسابقه را با موفقیت پشت سر میگذارد، به نظرم بسیار خطرناک میشود. فکر میکنم آمادگی روحی لازم را دارد. در فصل زمینهای خاک رس و چمن نتوانست خیلی خوب ظاهر شود اما پس از ویمبلدون واقعا دارد جدیتر کار میکند.” جوکوویچ مقابل واورینکا: رویارویی این دو تنیسباز تا به حال ۲۳ مرتبه مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند که سهم جوکوویچ ۱۹ پیروزی و ۴ شکست میباشد. در ۶ نبرد اخیر واورینکا توانسته ۲ پیروزی را در برابر صربیناتور بدست آورد که هر دو ی آنها در مسابقات گرند اسلم (آزاد استرالیا ۲۰۱۴ و آزاد فرانسه ۲۰۱۵) اتفاق افتاده. از سوی دیگر در ۲ نبرد این دو در گرند اسلم آزاد آمریکا، همواره جوکوویچ فاتح میدان بوده است. تلگرام تنیسفابرای اطلاع از آخرین اخبار مسابقات تنیس ایران و جهان به کانال تلگرام تنیسفا بپیوندید. بامداد فردا (به وقت ایران) شهر نیویورک، اوج هیجان را تجربه خواهد کرد؛ عاشقان تنیس بیصبرانه منتظر آغاز این بازی سرتاسر-هیجان هستند تا ببینند کدام تنیسباز قهرمانی در آخرین رویداد بزرگ تنیسی سال ۲۰۱۶ را به نام خود ثبت میکند. شما چه فکر میکنید؟ به نظر شما پاداش ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری این مسابقات نصیب کدام یک از این دو ابرقهرمان خواهد شد؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|