|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب 12 ساعتی از بازی گذشته و می شه حالا با آسودگی خاطر بیشتری در مورد بازی تاریخی بامداد امروز حرف زد...به نظر من این بازی 2 جنبه داره، یک جنبه فنی داره که قابل بحثه و یک جنبه روحی و روانی داره که اونم قابل بحثه... راستش و بخوام بگم این عملکرد فدرر از نظر من بدترین نمایش از لحاظ فنی در طول سال 2014 بود اما از لحاظ روحی و روانی بهترین نمایش 2 سال اخیرش بود...بازم دروغ چرا بگم؟ حتی 1 درصد هم ایمان نداشتم به بازگشت از اون مچ پوینت ها ولی این عملکرد آرام و متمرکز روی 2 مچ پوینت مسئله ای بود که حقیقتا من و سورپرایز کرد...
اما از لحاظ فنی متاسفانه به هیچ عنوان با چنین نمایشی امیدی به قهرمانی وجود نخواهد داشت. فدرر فقط و تنها فقط ست سوم اونم کمی تا قسمتی ابری برای من عملکردش قابل قبول بود به علت اینکه تونست آنفورسد ارورها رو پایین بیاره و دقیقا با استفاده از همین پارامتر،اون ست کلیدی رو مال خودش کرد...تنها نکته مثت فدرر از لحاظ فنی امروز ست سوم بود و پایین اوردن آنفورسد ارورها. ست اول و به خصوص دوم که هیچی، ست چهارم که بردیم بازم بد بودیم، در مورد ست پنجم هم که اصلا اظهار نظر نمی کنم چون اون هدیه «تخلیه شدن» مونفیس بود. اما نمی شه نیمه پر لیوان رو هم ندید. در 33 سالگی چنین تمرکز و آرامشی در برگردوندن 2 ست عقب افتاده حقیقتا مو به تن آدم سیخ می کنه. این مسئله اوج انگیزه و میزان علاقه فدرر به فتح این رقابت ها رو نشون می ده که می تونه کلیدی باشه اما همه چیز نیست. فدرر فقط با انگیزه و علاقه و جنگندگی نمی تونه در فینال مقابل جوکو موفق باشه، در فینال نیاز به پارامتر فنی داره که همین فورهند های فاجعه امروز در 2 ست اول می تونه کافی باشه برای شکست مقابل نواک. باید قبول کرد نه نواک از لحاظ روحی وضعیت مونفیلس رو داره و نه حتی چیلیچ این طوریه. ست پنجم هدیه ضعف مونفیلس بود و لا غیر و البته پاداش انگیزه، روحیه و شجاعت فدرر..ولی باور کنید با اتکا به این پارامترها به تنهایی در برابر نواک راه به جایی نخواهد برد فدرر... بازی امروز برای من بسیار خاطره انگیز شد، به علت بازگشت مردی 33 ساله و سیو اون 2 مچ پوینت تاریخی...بسیار مشتاقم ببینم یک سری بازیکنان طلایی این فیلد طلایی در 33 سالگی چگونه وقتی 2 ست در یک چهارم اسلم عقب افتادند، عمل خواهند کرد...تنیس یعنی این، بهترین تاریخ یعنی این...تنیس با همه ورزش های انفرادی در دنیا متفاوته و ملاک های متفاوتی هم برای قضاوت داره...دنیا رو ورق بزنید ببینید چه طوری بزرگ ترین کارشناسان و ورزشی نویسان دنیا دارن فدرر رو به چه علت های زیبایی ستایش می کنند. تنیس ورزش متفاوتیه. باور کنید هنر نیست هر چی و به زبون آوردن و گفتن از روی نفرت و نداشتن دانش. یه کم مطالعه کنید ببینید الان کیا دارن چیا می کن در مورد عملکرد امروز فدرر...هیچ گاه پایانی برای زیبایی ها نخواهد بود...با اینکه از نظر من پرونده قهرمانی در یو اس بسته شده برای فدرر اما من به شخصه از همین نمایش بامداد امروز راضی شدم... |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
aboos,
ehsan.,
HamedMilan,
Hamid_RUUD,
hooman3x,
kelajdez,
King Rojer Federer,
MEHR,
MRF,
rojhin,
sina1993,
slice,
YOSEF
|
![]() |
#2 | |
Roger's Fan
پستها: 234
سپاس: 972
در 154 پست 1,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER-djokovic
|
![]() نقل قول:
دلیل اولم اینه که با ضعیف ترین نمایش نمیشد یکی از بهترین مونفیس هایی که در 2 سال اخیر دیدیم رو حذف کرد. دلیل دومم هم اینه که نمایش یک بازیکن در مجموع تمام ست ها و نهایتا نتیجه بازی میشه بررسی کرد نه فقط یک شروع ضعیف. اما با اینکه فرمودید یکی از بهترین بازیها از لحاظ روانی بود موافقم بحث دوم که گفتید با چنین نمایشی امیدی برای قرمانی نیست. اولا که نمیشه پیش بینی کرد راجر مقابل حریفان دیگه حتما همین نمایش رو داشته باشه. مطمعنا راجر از بازی درسهایی میگیره و نمیشه گفت لزوما این نمایش رو خواهد داشت. ثانیا تمام بازیکنانی که قهرمانی گرند اسلم داشتند در تمام بازیها نمایش یکسان و ایده آلی نداشتن حتی بعضی مواقع از شکست فرار کردن و نهایتا هم قهرمان شدن.از همه اینا گذشته حریف مقابل تاثیر مستقیمی داره روی فرم بازی. در مورد نمایش مقابل نواک هم نمیدونم چرا فکر میکنید راجر بازی دو ست اول با مونفیس رو باید جلوی نواک ارایه بده.حتما تیم راجر اندیشه ای برای اون بازی(به فرض رویارویی) خواهد داشت که حتما با استراتژی بازی با مونفیس متفاوت خواهد بود. من خلاف شما به موفقیت راجر امیدوارم.حتی اگه نمایش دیشبش خیلی هم ایده آل نباشه |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hooman3x به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
فرم 2014 راجر حقیقتا برای من دوست داشتنی هست، نه تنها برای من بلکه همه دنیا ازش به نیکی یاد می کنن همواره...اما به نظرم این بدترین نمایش فنی فدرر بود امسال...بله مونفیس یکی از آماده ترین بازیکنان حال حاضر دنیای تنیس هست، خود منم بهش اشاره کردم بارها قبل از بازی اما باید پذیرفت امروز نه ابعاد فنی راجر فدرر ( البته به جز ست سوم) بلکه این انگیزه و ابعاد روحی روانی فدرر بود که مونفیس رو مغلوب کرد...تصدیق بفرمایید که اگر فدرر همون روال همیشگی چند وقت اخیر رو روی مچ پوینت های حریف می داشت، کار در ست 4 تموم می شد اما خوشبختانه آرامش، تمرکز و انگیزه مثال زدنی بود که فدرر رو نجات داد...فدرر فنی امروز ست سوم رو در آورد واقعا و در ست چهارم بازم عملکرد فنی قابل قبولی نداشت با اینکه مونفیس عملا از اوایل ست چهارم شروع به تخلیه شدن از لحاظ روحی کرده بود. این مسئله رو بارها در ست چهارم می تونستیم با فریادهای پیاپی که سر خودش می زد بیینیم. راجر اگر خوب کار می کرد در ست چهارم خیلی زودتر از اون مچ پوینت ها باید ست رو تموم می کرد اما متاسفانه آنفورسد ارورهای بالا، اتخاذ تصمیمات نادرست مانند زدن دراپ شات های پیاپی کار رو به مچ پوینت کشوند...اگه نمایش بدتری از فدرر در سال 2014 سراغ داری حتما بگو که در موردش بحث کنیم... امسال فدرر به هیوئیت در اول فصل باخت که نمی شه ملاک قرار داد چون استارته فصل بود و طبیعی بود خیلی از مسائل..به نیشیکوری بد باخت چون ایندین ولز سختی رو پشت سر گذاشته بود علی الخصوص در فینال و در نهایت شاردی در رم که اونم به علت مسائل خانوادگی و نداشتن تمرین های درست بود. من به نظرم این ضعیف ترین نمایش فدرر بود امسال.. اما در مورد بازی احتمالی با نواک، اولا به نظرم در حال حاضر نباید به نواک فکر کرد چرا که بازی با چیلیچ هم می تونه دشواری های خاص خودش رو داشته باشه. اما به فرض رویارویی احتمالی با نواک در فینال چند تا مسئله خیلی مهم وجود داره.ببین حرفات درسته در مورد شرایط هر بازی، اینا حرفای خودمه که با یکی از دوستان در مورد فرم دورهای اول راجر بحث کردم و دیدی که اتفاقا نادرست می دونستم قضاوت فدرر در اون بازه زمانی رو. اما دیشب زمان قضاوت فدرر بود و قضاوت خوبی نمی شه کرد حقیقتا. نواک به خوبی تونسته از فرم تاسف بارش در تورنتو و سینسی فاصله بگیره، مسائل خانوادگی رو تحت کنترل داره و دیگه توش اغراقی وجود نداره و به فرم ایده آلش نزدیک و نزدیک تر شده...با این فرم در برابر نواک حتی 1 درصد هم شانسی وجود نخواهد داشت، حالا شما می گید بهبود پیدا می کنه؟ باید صبر کرد و دید ولی بهبود فرم مسئله ای نیستش که ناگهانی به وجود بیاد، طی زمان و پله پله هستش...حالا بازی با چیلیچ رو باید دید بینیم پیشرفتی هست یا خیر...با همه این موارد با تمام احترام به راجر فدرر من قهرمانی در یو اس امسال را امری بعید می دونم... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Roger's Fan
پستها: 234
سپاس: 972
در 154 پست 1,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER-djokovic
|
![]() نقل قول:
چرا فکر میکنید ابعاد روحی روانی به تنهایی باعث برد راجر شده؟ مگه میشه این مونفیس آماده رو بدون نمایش خوب حذف کرد؟ اتفاقا راجر در ست چهارم با دراپ شات هاش به نظرم سعی در به هم ریختن ریتم بازی مونفیس از همه نظر آماده داشت.(البته شانس هم چاشنی کار شد) ولی این رو موافقم که اگر روال همیشگی رو روی مچ پوینت داشت بازی رو باخته بود.اما عدم خودباوری مونفیس(اونم حراس از بازگشت راجر و شکست برنامه هاش)هم بی تاثیر نبود. در مورد قضاوت بازی مقابل راجر من پاسخ گفته شمارو دادم که گفتید با این بازی جلوی نواک شانسی نداره.ضمنا گفتم به فرض رویارویی. در آخر من منظورم این نبود که راجر بهبود پیدا میکنه.چون گاهی تغییرات برای بهبودی فرم بازی چندین تورنومنت طول میکشه.منظورم تغییرات استراتژی برای رویارویی با حریف متفاوت بود. در آخر به نظرم تنها نکته نگران کننده راجر افت سرویس هاش هست که امیدوارم بازی های آینده بهتر شه. تشکر ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hooman3x به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Member
پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]() نقل قول:
شهاب جان من با کلیات حرفت موافقم ولی در مورد بازی راجر با نوواک شرایط از لحاظ فنی خیلی فرق میکنه!!!!! من نمیخوام بگم که راجر میتونه جوکوویچ رو ببره ولی توی بازی امروز چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم راجر میتونست 3 صفر ببازه!!!علتش هم این نبود که جنبه ی فنی بازیش مشکل داشت در واقع اصلا تو 2 ست اول فنی اجرا نکرد!بلکه مشکلش فکری بود!درواقع کاملا میشد دید که راجر تمرکز رو بازیش نداشت و مثلا بیهوده جلو می رفت و مطمئنا انتظار نداشت که مونفیس تا اون حد بی نقص بازی کنه!! تا آخر ست 4 مونفیس شاید 7-8 تا double fault داشت ولی عملا توی بازی و رالی بی اشتباه بود!!!! این مسئله توی بازی فدرر-جوکوویچ خصوصا توی فینال یه گرند اسلم واسه نوواک به هیچ وجه صادق نیست!!!!ویه مورد دیگه هم این که این دو تا(نوواک و راجر) کاملا به بازی همدیگه تسلط کامل دارن و میشه گفت که هیچکدومشون تو بازی جا نمیخورن!(که راجر امروز کاملا جا خورد) یه مورد دیگه هم استایل و تکنیک بازی مونفیس هست.با این که نتایج جالب توجهی رو تو کریرش نداشته ولی یه فورهند و بکهند بی نقص داره!و با فورهندش خیلی آسون پیس میده که گزارشگر یورواسگورت به کررات رو این مورد تاکید کرد!!! به نظر من نباید خیلی هم به فینال ناامید بود و بیشتر به آنالیز راجر و ادبرگ از سبک بازی نوواک با بوریس بکر و فینال ویمبلدون امیدوار باشیم!! شرمنده که یکم طولانی شد!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() این مسئله که شما می گی فدرر از لحاظ ذهنی دچار نوعی بلاتکلیفی شده بود رو من نمی تونم قبول کنم به چند دلیل: اول اینکه فرم مونفیس در سال 2014 کاملا واضح بود و روند صعودی و رو به رشدش هم مشخص بود. طبیعتا فدرر و تیمش هم به این مساله باید آگاه بوده باشند و جای شوکه شدنی نباید وجود داشته باشه. عملکرد مونفیس مقابل دیمیتروف در دور قبل خود کاملا گویا بود که این تنیسور فرانسوی از فرم ایده آلی برخورداره و می تونه دردسرساز بشه برای فدرر. پس نباید نوعی غافلگیری یا جا خوردن به قول شما وجود داشته باشه در راجر فدرر...دلیل دومم اینه که این 2 بازیکن 2 هفته پیش با هم در سینسی بازی کرده بودن و اون بازی هم می تونسته آیینه خوبی باشه برای فدرر که بدونه وضعیت مقابل مونفیس به چه شکل خواهد بود. اون بازی هم آسون پیش نرفت و محل خوبی بود برای آنالیز و مطالعه روی بازی مونفیس...من نمی تونم نمایش بسیار ضعیف فدرر در 2 ست ابتدایی و علی الخصوص نمایش نزدیک به فاجعه در ست دوم رو بذارم به پای غافلگیر شدن به این دلایلی که گفتم... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]() نقل قول:
ممنون بابت پاسختون!!!!!!!! شاید من یه کمی منظورمو بد رسوندم!!!!در واقع همون طور که خودتونم گفتی فدرر می دونست که مونفیس چقدر آماده ست و چه خوب بازی میکنه!ولی مطمئنا راجر و تیمش یه planB واسه امروز داشتند که بازی مثل دو هفته پیش نباشه ولی راجر اونجا جا خورد که دید مونفیس هر چی میزنه دقیقه و مهمتر از همه بهتر از 2 هفته پیشه!!و خودش هم توی نقاط قوتش خوب عمل نمیکنه(تحت تاثیر عملکرد مونفیس) اگه شما خودتون قبول میکنین که فدرر ست 3 بهتر بود علتش تسلط ذهنی بود که میشه گفت مهمترین عامل unforced error تو این سطح و اجرای تکنیکه!! ولی یه علت دیگه من هم اینه که مونفیس طی بازی هر 4 ست سرویس های خیلی خوب و با ثباتی داشت.ولی راجر 2 ست اول اصلا ریترن قابل قبولی نداشت!به نظر من بهترشدن ریترن راجر تو سه ست آخر ربطی به پیدا کردن ریتم سرویس مونفیس نداشت بلکه بیشتر شدن تمرکزش بود!!! با تشکر!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|