|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
در مورد حرفای محمد، استقلال و پرسپولیس و این حرفا خودش بهتره بیاد جوابگو باشه ، من حرفم این نبود . حالا من از شما 1 سوال میپرسم ، چرا به نظرت فدرر اینهمه هیتر داره ؟ خودم جوابش میدم ، موفقیت تو هر زمینه ای 2 تا چیز همراه داره ، 1- هوادار 2- هیتر . خود من تمام و کمال بخاطر موفقیتای زیاد راجر که هیترشم و نه چیز دیگه ای . در مورد نادال همینطوره ، فقط اشکال شما دوستان ، هیتر نادال اینکه لقمه دور دهن خودتون میپچید ! به جای اینکه بیاید خیلی صادقانه بگید به این دلیل من هیتر نادالم که مانع از موفقیتای بیشتر تنیسور محبوم شده ، و نزدیکترین شخص برای شکست گرند اسلمای راجره ، می یایید ، به تایم بین سرو نادال ، خوشحالی به قول شما منزجر کنندش ( که برای من هوادارش اصلا به این شکل نیست ) مونبالینگش و ... اشاره میکنید که هم من ، هم خود شما میدونیم که اگه نادال یکی بود مثل داوید فرر که 13 بار پیاپی به فدرر می باخت ، اصلا به همچین چیزهایی اشاره نمیشد ، و شاید اصلا اسم نادال میرفت تو لیست محبوب خیلی از دوستان راجری ! واقعیت خیلی سادست ، این قبول کرذنش که مشکله . موفق باشید . |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|