|
U.S. Open |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما چه كسی قهرمان مسابقات یو اس اپن مي شود؟! | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 60.71% |
اندی موری |
3 | 5.36% |
رافائل نادال |
13 | 23.21% |
نواك جوكوويچ |
2 | 3.57% |
اندی رادیك |
0 | 0% |
خوان مارتين دلپوترو |
4 | 7.14% |
جو ويلفرد سونگا |
0 | 0% |
نيكلای داويدنكو |
0 | 0% |
ديگر بازيكنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() نقل قول:
در مورد تیکه ای که قرمز کردم: در کل بکهند های راجر بهتر شده ولی فلت جواب دادن توپهای با اسپین بالا با بکهند تک دست واقعا کار مشکلی هست منظورم اینه که در بازی با رافا این نکته هم مزید بر علت میشد که بکهندهای راجر بره تو در و دیوار --------------------------------------------------------------- ویرایش: من کی گفتم راجر خوب بازی نکرد؟ ![]() دقت کنید،من گفتم خیلی خوب بازی نکرد خیلی خوب راجر با امروز فاصله داره بازی سراسر هجومی و وینر زیاد با ضربه های محکم گوشه زمین البته به قول شما نواک آماده هم مانع یک نمایش بهتر شد ----------------------------------------------------------------- میلاد حرفت در کل درسته،ولی فرض کن یه لحظه ناخواسته یه ارور بزنی،پیش میاد دیگه اونوفت اون گیم رو راجر برک میشد،و گیم بعد هم معلوم نبود نواک چجوری سرویس بزنه خوب سرویس میزد بازی میشد 1-2 در ستهای بعدی هم معلوم نبود چه اتفاقی بیفته ما نمایشهای خیلی بهتری از این از راجر دیدیم ولی تجربه فوق العاده راجر + هنر این موجود باعث میشه که تو روزی مثل امروز هم ببره ویرایش توسط Saeedzr : 09-14-2009 در ساعت 02:59 AM |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|