|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#10 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
تناقض صحبتهای شما اینجاست که می گید باید در دورهای اول انرژی ذخیره کنه من هم گفتم اگه قراره انرژی ذخیره کنه باید بازیهاشو ۳-۰ ببره نه ست سوم بریک بشه و ۴-۲ عقب بیفته و یا ست سوم بازی اولش رو بزاره بکشه به Tiebreak و می دونید که در Tiebreak هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته همچنین گفتم بازی در برابر دو بازیکن Serve and volleyer که معدود امتیازات به رالی کشیده میشه دیگه ذخیره انرژی نداره دقیقا درست می فرمایید فرم بستگی به کیفیت حریف داره وقتی جوکوویچ اکثر سرویسهاشو به صورت Deep ریترن کرد و نذاشت Cheap point بگیره فدرر , اونوقت کیفیت بازی فدرر میاد بالا همچنین وقتی توی رالی ها جوکوویچ unforced eroor نداد و فدررو به چالش کشوند کیفیت بازی فدرر با دادن unforced error میاد بالا وقتی فدرر در برابر یه بازیکن که به غیر از سرویس هیچ چیز دیگه ای نداره اینقدر Tense میشه شما انتظار داری فینال در برابر جوکویچ tense نشه و Break Pointهاشو Save کنه؟ فدرر بارها و بارها در طول تاریخ دوران بازیگریش جلوی نادال افتضاح سرویس زده می دونید چرا؟ کیفیت ریترن نادال سرویسشو به چالش می کشه و سعی می کنه هر چه نزدیک تر به خطوط سرویس بزنه بله دقیقا شما درست می فرمایید منتهای مراتب ۱۸۰ درجه برعکس کیفیت بازی حریف بر روی بازی فدرر تاثیر می زاره اون قضیه که شما می گید به اصطلاح می گند حریف از ادم بازی بکشه بله این درسته اما من بحثم اینه که فدرر نمیتونه توپ رو از دفاع Groth عبور بده شما چحوری میخوای از دفاع Djokovic عبور بده میگم باز حرفام تکرای میشه چون فکر کنم قبلیرو فارسی ننوشتم بعد هم من ادعای حرفه ای بودن نکردم که شما قضاوت من رو حرفه ای نمی دونید من نظرم رو دادم و شما هم نقل قول کردید و من جواب دادم تیکه تیکه حرفای من بر اساس Fact بود و تمامیش نکات فنی داشت که تکرار نمی کنم از Return کردن با Slice و ... تیکه تیکه حرفای شما انشایی طولانی در وصف فدرر |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|