بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

4-17 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 14 8.48%
رافائل نادال 57 34.55%
اندی ماری 1 0.61%
داوید فرر 1 0.61%
توماس بردیک 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 1 0.61%
راجر فدرر 91 55.15%
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-04-2013, 07:02 PM   #371
Amir_RF
Member

آواتار Amir_RF

پستها: 67
سپاس: 386
در 48 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Stanisla Wawrinka , Griogor Dimitrov , Jo-wilfried Tsonga

رنکینگ اینطوریه به حساب من,(دیگه اگه اشتباهی شده ببخشید)
Novak Djokovic 10140
Rafael Nadal 9220
Andy Murray 7060
David Ferrer 6850
Tomas Berdych 4535
Roger Federer 4515
Amir_RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Amir_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 08:12 PM   #372
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

mspayam جان قبول کن که حرف اشتباهی زدی و معذرت خواهی کن از طرفداراش.
الان میخوای ماست مالیش کنی ولی داری بدترش میکنی.
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-05-2013, 12:19 AM   #373
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

بنده عذرخواهی می کنم اونم به خاطر حضور مستمر روبردو در جمع تاپ 20 برای مدت طولانی.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2013, 02:09 AM   #374
CANDIS
Member

آواتار CANDIS

پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer Djokovic Del Potro Gasquet Wawrinka Kohlschreiber Verdasco Davydenko Llodra Baghdatis Halep Radwanska Kuznetsova Henin

حالا بیاین بحثو عوض کنین! من با اونایی که میگن نادال آماده است مخالفم. به نظر من نادال از شروع بازی های مونترال آماده نیست. ارور هاش زیاد شده توپ گیری هاش ضعیف تر شده. با این حال مونترال و سینسی میاد قهرمان میشه! این نشون میده پایه تنیس جهان ضعیفه. به جز 4بیگ بقیه تنیسو جدی نمیگیرن خیلی راحت میان حذف میشن و بعدش دوباره تورنومنت بعدی حذف میشن و ...
چرا باید ایزنری که انقدر آمادست جوکو و دلپو رو میبره بیاد به نادال ناآماده ببازه؟ چرا هیچکی برای بازی با رافا برنامه خاصی نداره و میاد براحتی میبازه؟ ( بجز جوکو ) . همش باید منتظر این باشیم که جوکو بیاد ببرتش؟ الان فکر میکنین روبردو میتونه ببرتش؟ 1 درصد فکرکن! گاسکه میتونه ببرتش؟ عمرا! آخه آماده باشه همرو ببره ما میگیم دمش گرم آخه نا آماده میاد قهرمان میشه آدم حرصش درمیاد از تنیس زده میشه. یعنی تنیس شده فقط نادال. ماری هم نوسانش خیلی بالاست یجا گرند میگیره بعد 5 تا مسترز حذف میشه. فقط امیدمون به جوکوویچه که یکم بدشانسی نیاره راحت میتونه این رافا نا آمادرو ببره.
CANDIS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-05-2013, 02:23 AM   #375
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"

نقل قول:
نوشته اصلی توسط CANDIS نمایش پست ها
حالا بیاین بحثو عوض کنین! من با اونایی که میگن نادال آماده است مخالفم. به نظر من نادال از شروع بازی های مونترال آماده نیست. ارور هاش زیاد شده توپ گیری هاش ضعیف تر شده. با این حال مونترال و سینسی میاد قهرمان میشه! این نشون میده پایه تنیس جهان ضعیفه. به جز 4بیگ بقیه تنیسو جدی نمیگیرن خیلی راحت میان حذف میشن و بعدش دوباره تورنومنت بعدی حذف میشن و ...
چرا باید ایزنری که انقدر آمادست جوکو و دلپو رو میبره بیاد به نادال ناآماده ببازه؟ چرا هیچکی برای بازی با رافا برنامه خاصی نداره و میاد براحتی میبازه؟ ( بجز جوکو ) . همش باید منتظر این باشیم که جوکو بیاد ببرتش؟ الان فکر میکنین روبردو میتونه ببرتش؟ 1 درصد فکرکن! گاسکه میتونه ببرتش؟ عمرا! آخه آماده باشه همرو ببره ما میگیم دمش گرم آخه نا آماده میاد قهرمان میشه آدم حرصش درمیاد از تنیس زده میشه. یعنی تنیس شده فقط نادال. ماری هم نوسانش خیلی بالاست یجا گرند میگیره بعد 5 تا مسترز حذف میشه. فقط امیدمون به جوکوویچه که یکم بدشانسی نیاره راحت میتونه این رافا نا آمادرو ببره.
دوست گرامی شما از کجای مسابقات نادال پی بردی نا آمادست,این پسر این فصل به قول معروف زنو مردو کوچیکو بزرگ نکرد همرو داره یکی یکی شکست میده امشبم شک نکن به راحتی ربردو رو شکست میده راحتم میره فینال شک نکن امیدوارم از اون سمت نوله بیاد فینال تا مثل همیشه مسابقه ی فضایی رو با نادال انجام بده
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2013, 02:49 AM   #376
شایان نادال
Rafa's Fan

آواتار شایان نادال

پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل نادال و ایوانویچ و شاراپووا

نقل قول:
اخه عزیزه من شما به کسی که بعد از مصدومیت اینهمه قهرمانی میاره میگی نا اماده؟ به کسی نواکو که همین خود شما میگی به انتظارشی تا ببرتش برده (در مونترال) میگی نااماده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش توسط شایان نادال : 09-05-2013 در ساعت 03:11 AM
شایان نادال آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2013, 02:56 AM   #377
شایان نادال
Rafa's Fan

آواتار شایان نادال

نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedshl نمایش پست ها
سلام

من یکجا خوندم بعد از us open راجر می خواد راکتش رو عوض کنه .

این خبر درسته یا نه ؟

اگه ممکنه توضیح بدید .
دوست عزیز سوالتون دیده میشه اگر کسی از دوستان اطلاعی داشته باشه بهتون پاسخ میده لطفا دیگه این سوال رو(برای بار پنجم)ارسال نکنید.

ویرایش توسط شایان نادال : 09-05-2013 در ساعت 04:07 AM
قدیمی 09-05-2013, 02:56 AM   #378
moris
Senior Member

آواتار moris

پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

نقل قول:
یعنی یه پست درست تو این ۳۰-۴۰ صفحه باشه اون هم همینه.دمت گرم دادا

ویرایش توسط moris : 09-05-2013 در ساعت 03:43 AM
moris آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2013, 03:17 AM   #379
CANDIS
Member

آواتار CANDIS

پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer Djokovic Del Potro Gasquet Wawrinka Kohlschreiber Verdasco Davydenko Llodra Baghdatis Halep Radwanska Kuznetsova Henin

نادال اگه رو اوجش باشه به هیچ تنیسوری (بجز جوکو) حتی یک ست هم نمیده. فرانسه امسال نه پارسال رو یادته؟ نادال اونموقع رو اوجش بود فقط بازی آخر به جوکو یک ست داد. وقتی نادال بعد از مصدومیتش اولین تورنومنتی که شرکت کرد اگه یادم باشه ایندیانا ولز بود اومد قهرمان شد من همونجا گفتم اگه نادال تنیس بازی میکنه پس بقیه دارن چیکار میکنن؟! یعنی نادال رفته تمرین کرده پس بقیه چیکار میکردن هان؟! میدونی چیه هیچکی مثل نادال تنیسو جدی نمیگیره. من طرفدار فدررم دارم این حرفارو میزنم فکر نکنین طرفدار نادالم. شما که میگی نادال الان آمادست پس فرانسه دو سال پیش چی بود؟؟ سوپر رافا هان!
CANDIS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-05-2013, 03:26 AM   #380
شایان نادال
Rafa's Fan

آواتار شایان نادال

نقل قول:
نادال اگه رو اوجش باشه به هیچ تنیسوری (بجز جوکو) حتی یک ست هم نمیده. فرانسه امسال نه پارسال رو یادته؟ نادال اونموقع رو اوجش بود فقط بازی آخر به جوکو یک ست داد. وقتی نادال بعد از مصدومیتش اولین تورنومنتی که شرکت کرد اگه یادم باشه ایندیانا ولز بود اومد قهرمان شد من همونجا گفتم اگه نادال تنیس بازی میکنه پس بقیه دارن چیکار میکنن؟! یعنی نادال رفته تمرین کرده پس بقیه چیکار میکردن هان؟! میدونی چیه هیچکی مثل نادال تنیسو جدی نمیگیره. من طرفدار فدررم دارم این حرفارو میزنم فکر نکنین طرفدار نادالم. شما که میگی نادال الان آمادست پس فرانسه دو سال پیش چی بود؟؟ سوپر رافا هان!
یعنی الان شما داری میگی رافا اماده نیست و داره این جام هارو میبره؟؟؟
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)