بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

4-17 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 14 8.48%
رافائل نادال 57 34.55%
اندی ماری 1 0.61%
داوید فرر 1 0.61%
توماس بردیک 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 1 0.61%
راجر فدرر 91 55.15%
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-29-2013, 08:21 PM   #171
shassanhb
Junior Member

آواتار shassanhb

پستها: 26
سپاس: 3
در 21 پست 183 بار سپاسگزاری شده

عشق به راجر به خاطر اخلاق و رفتارشه که در قلب همه هست
نه بی اخلاق هایی مثل نادال و جوکو که بویی از بازی جوانمردانه نبرده اند
سالهاست دارم تنیس میبینم
اگه راجر خداحافظی کنه فاتحه تنیس با وجود اینا خوانده است
shassanhb آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی shassanhb به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 08:22 PM   #172
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
من نظرم کاملا با شما فرق داره به نظرم بهترین دوره تاریخ تنیس 2000 تا 2010 بود دقیقا زمان اوج فدرر. هیوئیت/سافین/رادیک اینا ضعیف بودن حالا من یه لیست از زمان فدرر بهت میگم خودت قضاوت کن. رادیک/نعلبندیان/هیوئیت/سافین/داویدنکو/اغاسی/هنمن/کاناس/مویا/فررو/بلیک/کوریا/گونزالس/کورتن/کافیلنیکو/ریوس/کوستا/روبردو/گائودیو/گروژان/سمپراس (سال های اخرش)/هاس/لیوبیچیچ/و خیلی های دیگه که میشه اسمشون رو گفت. این تنیسور ها هر کدومشون سبک خاص خودشون رو داشتن به نظرم دیگه 2000 تا 2010 تکرار نمیشه. الان من روحیم خیلی خراب شده چون دیگه کم کم دارن تنیسورهای زمان من خداحافظی میکنن یک عمر با این بازیکنها زندگی کردم خیلی رو این بازیکنها حساسم. البته اینم بگم که خود نادال هم تنیسور قدیمی حساب میشه و خیلی از این بازیکنها رقیب اصلی نادال هم بودن.
خب اون دیگه ب احساس شوما برمیگرده که دوسشون دارید
از بین این بازیکنا فقط نعلبندیان و کوریا(در سطح خاک) بازیکنای قابلی بودن و کچلنکو.
حال بماند که کچل خوراک فدرر بود. بقیه سیاهی لشکرن!
بعد بازه زمانی ما از سال 2003 ب بعده که امسال سمپراس و اگسی سال های آخر بازیشون بوده
شوما از اون دوره، ی بازیکن در نصف سطح و لول نواک 2011 برام مثال بزن
خب منم چند تا اسم میبرم از بازیکنای این دوره زمونه
جوکوویچ،موری، دل پوترو، توماس بردیک، داوود فرر، جو سونگا...
کلا سطح تنیس الان بسیار بالاتر از اون زموناس
الان بازی بین تاپ 30 بسیار نزدیک تره
اون موقع رقابت بیشتر بین 5 6 نفر بالای رنکینگ بوده
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 08:33 PM   #173
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
بعد بازه زمانی ما از سال 2003 ب بعده که امسال سمپراس و اگسی سال های آخر بازیشون بوده
این بماند که آغاسی همون سالهای آخرشم در سطح بسیار بالایی بازی می کرد. سمپراس امریکا 2002 که برد تا 2003 بازی نکرد. امریکا 2003 هم گفت از عنوانم دفاع نمی کنم و خداحافظی کرد. 2003 سمپراسی وجود نداشته، به بعدش که... توهم که میگم اینه. ندیدید یه سرچ بکنید حداقل. شما کاربر خوبی هستی مجی جون، رو پستات حساب می کنن، سهوی هم اطلاعات غلط ندی، بهتر هست.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 08:34 PM   #174
sspol
Senior Member

آواتار sspol

پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال

سلام دوستان من شنبه میرم مسافرت و احتمال زیاد فینال مسابقات نیستم

تاریخ دقیق به میلادی و ساعت دقیق بازی فینالو میخوام که رسیور تنظیم کنم روشن شه و بازیو ضبط کنه تو رو خدا دقیق بهم بگید ممنون میشم

sspol آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-29-2013, 08:43 PM   #175
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
این بماند که آغاسی همون سالهای آخرشم در سطح بسیار بالایی بازی می کرد. سمپراس امریکا 2002 که برد تا 2003 بازی نکرد. امریکا 2003 هم گفت از عنوانم دفاع نمی کنم و خداحافظی کرد. 2003 سمپراسی وجود نداشته، به بعدش که... توهم که میگم اینه. ندیدید یه سرچ بکنید حداقل. شما کاربر خوبی هستی مجی جون، رو پستات حساب می کنن، سهوی هم اطلاعات غلط ندی، بهتر هست.
پویا جان شوما که این چند روزه دنبال سوتی گرفتن از منی و آمار تماشای تنیس من رو میخوای
خب چه بدتر ، مگه نبود سمپراس خللی ب حرف من وارد میکنه!
خب پویا جان حتی اگه اگسی رو هم ب لیست اضافه کنیم که بازیش بالا پایین زیاد داشته سال های آخرش، باز فیلد ضعیف بوده
چون اون دوره زمونه ی بازیکن اُل کورت پلیر مثلا مثل نواک نداشتیم

ویرایش توسط Rafa : 08-29-2013 در ساعت 08:50 PM
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 09:12 PM   #176
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

اعـــوذ بالخـــــرد من النــــــــــــــادال رجیم

مجی جان مطلبی رو اشاره کنم در مورد نظر شما مبنی بر سهل الوصول بودن گرندهای راجر !!!

اولا این که راجر 17 تا گرند داره , حالا چه به نظر شما در قیاس با دوره ی فعلی بی ارزش باشه چه باارزش

دوما شما هیچ گونه ملاکی در مورد این که بازیکنان دوره ی فدرر ضعیف تر یا قوی تر بودن ندارید .

سوما: مطلب بسیار مهمی که هست و خود شما با گوشت و پوست و وجودتون اون رو درک میکنید نظریه جناب اقای داروینه !!

اگر فیلد الان قوی تر شده باشه یه مساله ی طبیعی هستش(خود نادال و جوکو هم جزوه همین فیلد میشن یعنی فرصت داشتن نسبت به دوره ی خودشون قوی تر بشن نه این که راجر دوباره بیاد تو سن 32 سالگی به فکر پیشرفت باشه و دوباره رکوردهای خودشو بشکونه !!!) و جهان حالا چه تنیس چه هر چیزی در حال پیشرفته و چیزی که مشخصه این هست که راجر در دوره ی خودش برترین های زمانش رو شکست داده و به افتخاراتش نایل گشته !!!

صدق الخرد راجر العظیم
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 09:13 PM   #177
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
خب اون دیگه ب احساس شوما برمیگرده که دوسشون دارید
از بین این بازیکنا فقط نعلبندیان و کوریا(در سطح خاک) بازیکنای قابلی بودن و کچلنکو.
حال بماند که کچل خوراک فدرر بود. بقیه سیاهی لشکرن!
شوما از اون دوره، ی بازیکن در نصف سطح و لول نواک 2011 برام مثال بزن
خب منم چند تا اسم میبرم از بازیکنای این دوره زمونه
جوکوویچ،موری، دل پوترو، توماس بردیک، داوود فرر، جو سونگا...
کلا سطح تنیس الان بسیار بالاتر از اون زموناس
الان بازی بین تاپ 30 بسیار نزدیک تره
اون موقع رقابت بیشتر بین 5 6 نفر بالای رنکینگ بوده
من دیگه نظرمو گفتم به نظر من سطح اون موقع بالا تر بود.
در ضمن نعلبی ال کورته تو تمام زمینها قویه از نتایجشم کاملا مشخصه.
من دیگه درباره چیزی که مشخصه زیاد بحث نمیکنم اون بازیکنهایی که من گفتم تو تاریخ تنیس جایگاشون مشخصه.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 09:17 PM   #178
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sspol نمایش پست ها
سلام دوستان من شنبه میرم مسافرت و احتمال زیاد فینال مسابقات نیستم

تاریخ دقیق به میلادی و ساعت دقیق بازی فینالو میخوام که رسیور تنظیم کنم روشن شه و بازیو ضبط کنه تو رو خدا دقیق بهم بگید ممنون میشم

دوست عزیز سفر به خیر و خوشی.

مسابقه‌ی فینال آقایان برای ساعت 1:30 بامداد سه‌شنبه مورخ 19 شهریور 1392 (دهم سپتامبر 2013) به وقت ایران برنامه ریزی شده.

اما ممکنه به دلیل بارش باران آغاز فینال بخش انفرادی آقایان به تعویق بیفته.

در هر صورت اگر هم سر ساعت ضبط نشد، بعد از مسابقه، ویدیوی مسابقه به صورت تمام و کمال از گرم کردن گرفته تا پایان مراسم اهدای جام، با بهترین کیفیت HD در وب‌سایت‌های مختلف قرار می‌گیره و می‌تونین دانلود و تماشاش کنین.

امیدوارم سفر بهتون خوش بگذره.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 09:18 PM   #179
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

دوست عزیزم...جناب رافا...من دوستانه پیشنهادی برای شما دارم..بحث کل کل بچه گانه و موضع گیری و جدل نیست...

تلاش بی وقفه و البته شایسته ی تحسین شما برای برش برگ روشنی از تاریخ تنیس دنیا همانند دست و پا زدن فردی است که شنا بلد نیست و در اعماق دریا گرفتار شده است و ایضا هیچ یار و یاوری هم در اطراف خودش نمی بیند...!!!...شما و این اصرار های عجیب و استدلال هایتان حقیقتا ادم رو یاد همان علی صادقی می اندازد که یکی از دوستان به آن اشاره کرده بود!!!..استدلال های عجیب و غریب شما مطمئنا برای افرادی که ذره ای ؛ تاکید می کنم حتی ذره ای علاقه مند و پیگیر رقابت های تنیس در این 10 سال اخیر بوده باشند(فارغ از اینکه طرفدار چه کسی باشند) حقیقتا غیر قابل قبول است...و به جرات بهتون می گم که اگر این استدلال ها رو افرادی که به طور حرفه ای تنیس رو دنبال می کنند و بازی می کنند ؛ ببینند جکم جلب شما رو صادر خواهند کرد!!!!....

تلاش صبورانه ی شما برای اینکه افتخارات بی کران برترین بازیکن تاریخ دنیا رو کوچک جلوه بدید اصلا محلی از اعراب ندارد...راجر خدا نیست ؛ و فطعا همه ی ابعاد وجودی اش برای هر کسی قابل نقد است ؛ اما دنیا ؛ فارغ از هر علاقه ای به این بازیکن به عنوان برترین تاریخ در این حرفه نگاه می کند...این معقوله ای است که در تمام دنیا پذیرفته شده است...و شما اگر تا پایان عمرتان هم 24 ساعت شبانه روز برای زیر سوال بردن این مساله تلاش کنید تلاشتون به قدری بیهوده و پوچ است که اصن محلی از اعراب نخواهد داشت...با تکرار کردن مکرراتتان فقط و تنها فقط باعث ظاهر شدن علی صادقی های دیگری خواهید شد...

هیچ وقت به روز نگویید شب ؛ و به شب هم نگویید روز...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-29-2013, 09:22 PM   #180
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

دنبال چیزی نیستم من مجتبی جون. اگه تو اون قسمت هایی که بلدم، اشتباهی ببینم میگم.

این سامان خیلی زرنگه، هنوز مونده بشناسینش
طبق معمول دور اول مسابقه ستاره بود، اومد سایت. رو فرم هم بود گفت یه تیری هم اینجا در کنیم. بعدم رفت دنبالش زن و بچه ش. الانم اومده بود دور 2 شرکت کنه، یه سری هم اینجا زد و دید به به!! آتیشه شعله ور شده. الانم داره پیش خودش میخنده من از وقتی اینجا عضو هستم ، در این مورد و موارد مشابه چندین بار به صورت مختصر و یک بار به طور مفصل در تاپیکی که به هیچ عنوان ربطی به این موضوع نداشت، بحث کردم. (البته اونجا طراح عملیات سامان نبود ) گول این بازیها رو نمی خورم که هر چندوقت یه بار بیام یه سری حرف رو تکرار کنم. به همون چند جمله که همینجا گفتم اکتفا می کنم. پست بالاییم هم دلیلش رو گفتم و نیازی نیست دوباره توضیح بدم. وارد بحثتون نشدم که خللی توش وارد کنم. می تونید با قدرت ادامه بدید، ماهم استفاده می کنیم. این بحثم الان بین طرفین تقریبا 180 درجه تفاوت دیدگاه هست و تا آخر عمر هم به نتیجه نمی رسه. البته نکات مثبت داره که مهمترینش از دید من اینه که همه کاربرا علی رغم اختلاف نظر، احترام همدیگه رو نگه داشتن که من از طرف هیئت نظارت از همه تشکر می کنم.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)