بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2015 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

8-21 تیر - لندن، انگلیس

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-06-2015, 04:27 PM   #81
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط archi نمایش پست ها
البته من زن نیستم که فمینیست باشم ولی از حرف حسابشون دفاع میکنم ، و علت عقب ماندگی جامعه ی ما همین افکار هست که خودتون آشکارا اعتراف کردید به مرد سالاری و بی منطقی نهفته در مدعاهایتان . بیلی جین کینگ و آرثور اش را فراموش نکنید که استادیوم های اوپن امریکا به نام و یاد آنهاست و صد البته اعتبار تنیس جهانند . بالاخره یه فرقی باید بین ایران و امریکا باشه دیگه ، امریکاییها مشکلات خودشون را پذیرفتند و سالیان دراز در از میان بردن این بی عدالتی ها کوشیدند و دیگه به عقب باز نمی گردند . چه تفاوتی مهمتر از این ، مردسالاری نهفته در نهاد خودتون و جامعه ی ایرانی را نمی توانید یک شبه تغییر بدهید .
برای فمنیست بودن لازم نیست زن باشی .
این نتایجی که از پست من برداشت کردید ساخته ذهن خودتونه من همچین منظوری نداشتم .
در ضمن من نماینده جامعه ایران نیستم که نظرمو تعمیم دادید گرچه اصلا منظورمو درست متوجه نشدید.
یه جوری هم حرف نزنید که انگار همه از دهات های ماداگاسکار اومدند و شما از محله منهتن .
یه چیزی بگم دور از هرگونه مسائل سیاسی و مذهبی : اصولاً هیچ جای دنیا روابط انسانی با تکنولوژی رابطه مستقیم نداره . دلیل نمیشه با پیشرفت تکنولوژی روابط انسانی هم بهتر بشه گرچه پیشرفت تکنولوژی روابط انسانیو تغییر داده ولی لزوماً باعث بهترشدنش نشده .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 04:31 PM   #82
archi
Senior Member

پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
برای فمنیست بودن لازم نیست زن باشی .
این نتایجی که از پست من برداشت کردید ساخته ذهن خودتونه من همچین منظوری نداشتم .
در ضمن من نماینده جامعه ایران نیستم که نظرمو تعمیم دادید گرچه اصلا منظورمو درست متوجه نشدید.
یه جوری هم حرف نزنید که انگار همه از دهات های ماداگاسکار اومدند و شما از محله منهتن .
یه چیزی بگم دور از هرگونه مسائل سیاسی و مذهبی : اصولاً هیچ جای دنیا روابط انسانی با تکنولوژی رابطه مستقیم نداره . دلیل نمیشه با پیشرفت تکنولوژی روابط انسانی هم بهتر بشه گرچه پیشرفت تکنولوژی روابط انسانیو تغییر داده ولی لزوماً باعث بهترشدنش نشده .
این برآشفتگی و خشونت کلامی نشون میده در متعصب انگاشتن شما اشتباه نکردم .
archi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 05:51 PM   #83
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
به این جور سنجش ها میگن male chauvinistic :
این هم تعریفش :
the beliefs, attitudes, or behavior of male chauvinists (men who patronize, disparage, or otherwise denigrate females in the belief that they are inferior to males and thus deserving of less than equal treatment or benefit
معني اين چيزاييو كه نوشتي ميفهمي؟
اگه فكر ميكني ميفهمي كه چه ربطي به جمله من داره
اگر هم نميفهمي و فقط يه كپي پيست از ويكدپيديايي جايي كردي كه هيچي ديگه
عزيز من طبيعت رو نميتوني كاريش بكني
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 05:58 PM   #84
archi
Senior Member

بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid نمایش پست ها
معني اين چيزاييو كه نوشتي ميفهمي؟
اگه فكر ميكني ميفهمي كه چه ربطي به جمله من داره
اگر هم نميفهمي و فقط يه كپي پيست از ويكدپيديايي جايي كردي كه هيچي ديگه
عزيز من طبيعت رو نميتوني كاريش بكني
تاریخ تنیس را بیشتر مطالعه کنید ، احتمالا بهتر از من متوجه می شوید .
کاربر زیر از شما archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 07-06-2015, 06:10 PM   #85
archi
Senior Member

این عنوان خطاب به Bobby Riggs به کار رفته است .
کاربر زیر از شما archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 07-06-2015, 06:15 PM   #86
Hadi_Federer
Junior Member

آواتار Hadi_Federer

پستها: 9
سپاس: 4
در 7 پست 46 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer - Justin Henin - Pete Sampras-

سرنا یه بار اندی رادیک را شکست داده...
البته وقتی که هر دوتاشون Junior بودن...
Hadi_Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hadi_Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 06:44 PM   #87
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
این برآشفتگی و خشونت کلامی نشون میده در متعصب انگاشتن شما اشتباه نکردم .
اتفاقاً منم متوجه شدم شما رفتارتون مثل احمدی نژاد می مونه بحث یه چیز دیگست شما یه چیز دیگه میگید اصطلاح ادبیش میشه مغلطه کردن و اصطلاح عامیانش هم تا حدودی میشه خودتو به کوچه علی چپ زدن.
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 06:55 PM   #88
archi
Senior Member

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
اتفاقاً منم متوجه شدم شما رفتارتون مثل احمدی نژاد می مونه بحث یه چیز دیگست شما یه چیز دیگه میگید اصطلاح ادبیش میشه مغلطه کردن و اصطلاح عامیانش هم تا حدودی میشه خودتو به کوچه علی چپ زدن.
اگر بنا بر مغلطه باشه شما به ترکیب خامنه ای و احمدی نژاد شبیه تر هستید . چون نظرتون به دیدگاه آقا نزدیکتره . از مدیریت سایت عذر می خواهم چون تاپیک بحث و تبادل نظر در تنیس جای سیاست بازی نیست . متاسفم براتون .
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 07:00 PM   #89
archi
Senior Member

در ضمن احمدی نژاد و خامنه ای فمینیست نبوده و نیستند بلکه ازتفکر مرتجعانه ی کاملا مرد سالارانه ای دفاع می کنند که نظراتشون شباهت بیشتری با افکار و اندیشه های شما داره .
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 07:38 PM   #90
archi
Senior Member

قانون شکنی کردید، بحث سیاسی را آغاز کردید در تاپیک ورزشی ، به فردی که نمی شناسید تهمت ناروا بستید ، بد نیست عمق مرد سالاری حاکم در جامعه ی ایران را به شما نشان بدهم ، لطفا پاسخ بدین ؟ کدام روحانی مردی را می شناسید که از فمینیسم و ورزش زنان دفاع کند ؟ در والیبال مراجع تقلید یک صدا با حضور زنان در ورزشگاه مخالف بودند ، نهاد ریاست جمهوری و وزارت ورزش و فدراسیون والیبال اعلام کردند که به احترام نظر مراجع محترم از حضور زنان در ورزشگاه جلوگیری می کنیم . زنان در کشور ما حتی از تماشای ورزش محرومند . ورزش قهرمانی در سطح سرنا و ماریا پیشکش . فدراسیون جهانی والیبال واکنش نشان داد و اعلام کرد که ایران را از میزبانی برخی مسابقات جهانی محروم خواهیم کرد . فمینیسم در یک معنا مبارزه با تبعیض و بی عدالتی مردسالارانه ی حاکم در کشوریست که تفکرات امثال شما دست بالا را در آن دارد . لطفا تند نروید کمی بیندیشید و سپس با ادبیات کوچه و بازاری و تفکرات احمدی نژادی تان به دیگران بتازید . زنان در کشور ما محصور در حجاب اجباری هستند از سر تا پا در ورزش آنهم ورزشی همچون تنیس این ظلم و ستم مضاعفیست . بی دلیل از شرایط ناعادلانه ی حاکم در مملکتی که ارکان کارش در اختیار روحانیون مرتجع هست شعار پوچ و تو خالی ندهید و دیدگاه های مردسالارانه ی تاریخ مصرف گذشته تان را زیر لعابهای پوشالی مخفی نسازید .
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)