|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#181 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای یک چهارم مسترز رم در پست شماره 3 تایپیک **تغییرات رنکینگ** اصلاح شد.
|
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
Barca&Lona,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
EXpress,
jiji-federer,
koury,
manoochehr,
M∂hdi,
Nima88,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
Reza23,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
شایان نادال
|
![]() |
#182 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() جونم رافا
![]() ![]() ![]() آدم جیگرش حال میاد حرفاشو میخونه درباره رویارویی احتمالیش با جوکویچ در فینال اینجوری گفته: "If it is against [Novak] Djokovic then that is fine and I am going to try my best at the time and I am going to try to fight the good points," said Nadal, who has lost to the Serbian in three ATP World Tour Masters 1000 finals this season. "I know perhaps at the moment he is the favourite in every match this year, but I’m each year trying to improve every day my level and that is what I am going to try all the time." |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
AndreS,
Barca&Lona,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
EXpress,
Hatam,
koury,
MaTAdoR,
Nima88,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
شایان نادال
|
![]() |
#183 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
سودرلینگ له شد
![]() کی میتونه ترمز نواک بکشه؟یعنی اندی میتونه؟من که بعید میدونم. احتمال زیاد برا 4 بار تو این فصل شاهد رویارویی رافا و نواک تو فینال خواهیم بود. رافا ازپس نواک بر می یاد؟ فقط خدا میدونه |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#184 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() Nadal گفت: "من احساس مي كنم خيلي بهتر هستم. من بازي را با نيروي فوق العاده اي شروع كردم بنابراين مي تواستم سريعتر حركت كنم و با پاهايم تهاجمي تر بازي كنم و اگر با پاهايم بيشتر هجومي بازي كنم به طور اتوماتيك شوت هايم تهاجمي تر مي شوند". اين 30مين برد او در 31 مسابقه اش در Foro Italico است. "من دوست دارم در فينال بازي كنم و اگر در برابر Djokovic باشد كه خوب است و من ميروم تا در آن زمان بهترين تلاشم را انجام دهم." او كه امسال در سه فينال Masters 1000 در برابر Djokovic شكست خورده گفت: "من ميدانم كه شايد او در تمام مسابقات امسال مورد علاقه (Favourite) باشد. اما من هر سال تلاش مي كنم تا هر روز سطح بازيم را بهبود ببخشم و اين چيزي است كه من هميشه تلاش كرده ام". Gasquet درباره ديدار Nadal با گفت: "مطمئناً ديدار سختي براي من خواهد بود، اما من مي خواهم انجا باشم. اين ديداري بزرگ براي من است. من فردا بازيكن مورد علاقه نيستم (Favourite) و من چيزي براي از دست دادن ندام و من فقط مي خواهم از مسابقه اي ديگر در برابر Rafa لذت ببرم". Murray بعد از صعود به نيمه نهايي گفت: "اگر من بخواهم شماره يك دنيا باشم بنابراين نياز دارم روي تمام سطوح به خوبي بازي كنم، زيرا Roger, Rafa و Novak انها روي كورت ها بخوبي بازي مي كنند. من نياز دارم بازيم را روي سطوح بهبود بخشم و اين امسال بهتر بوده". او اولين مرد بريتانيايي است كه از سال 1932 به بعد به نيمه نهايي مسابقات Rome رسيده است. Djokovic پس از كسب 37مين پيروزي متوالي و 35مين پيروزي خود در اين فصل گفت: "من از اهميت اين بازي و كيفيت حريفم آگاه بودم. او يك Big Serve و يك Big Hitter است. بنابراين من واقعاً نياز داشتم تمام وقت تمركز كنم. " او درباره Murray كه در نيمه نهايي امروز به ديدارش مي رود گفت: "او يك حريف فوق العاده است. ما هر دو مي دانيم كه ديگري خيلي خوب است. ما آخرين بار در فينال Australian Open بازي كرده ايم. بديهي است او انگيزه پيروزي دارد. بنابراين مسابقه دشواري است". |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#185 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
خیلی وقت بود منتظر این بازی بودم و بالاخره امشب قراره این بازی انجام بشه اگر این بازی الان در رولند گروس انجام میشد %100 نواک میبرد اما مسترز خیلی با اون فرق داره و حداقل اعتماد به نفس اندی بیشتر و استرسش کمتره ، بردن در این بازی و البته قهرمان شدن در این تورنمنت روحیه خیلی خوبی به اندی میده تا در رولند گروس بهتر از این بازی کنه
با نتیجه ای که در ست اول دیروز اندی رخ داد دوستان احتمال برد نواک رو حتمی میدونند اما به نظر من اینطور نیست من فکر میکنم دو عامل باعث شد که اون نتیجه در ست اول رخ بده : 1- اندی هیچ شناختی نسبت به مایر نداشت ، اندی گیج شده بود و هر وقت مایر میخواست اسلایس بزنه ( مایر اسلایس رو دو دستی میزد ) اندی فکر میکرد میخواد دراپ شات بزنه میومد بره جلو میدید توپ داره میاد ته زمین 2- بازی ساعت 12 ظهر به وقت اونجا انجام میشد هوا فکر کنم 29 درجه بود و البته افتاب دقیقا بالای سرشون بود که این باعث شد اندی نتونه خوب سرو بزنه ................................................................... امشب باید شاهد سرویس های بهتری از اندی باشیم و البته یک بازی نزدیک از هردو بازیکن نواک هم عالی بازی میکنه بدون نقص ولی بردنش امکان داره |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#186 |
Rafa's Fan
پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل
نادال و ایوانویچ و شاراپووا
|
![]()
امشب بازی اندی و نواکه به نظر من امشب اندی بازی رو برده البته اگه شل بازی در نیاره مثه ست اول بازی با مایر.وانشااله اگر خدا بخاد میاد فینال به رافا جون میبازه و رافا قهرمان میشه یه خورده واسه رولند روحیه میگیره
![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#187 |
Senior Member
پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی
|
![]()
به قول فردوسي پور:" چه ميكنه اين نواك "
![]() ![]() فقط اميدوارم رافا امروز جلوي گاسكه فيلم در نياره تا به احتمال بسيار بالا فينال ديگري از نواك - رافا ببينيم . ![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی FaRzIn به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#188 |
Rafa's Fan
پستها: 191
سپاس: 3,835
در 191 پست 1,498 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafa
|
![]()
من كه خيلي دوست دارم اندي نواكه ببره ! اينجوري اندي با يه تير ٢ نشون ميزنه ! هم اندي روحيش تقويت ميشه هم اين نوله يه ذره تضعيف روحيه ميشه !
طرفداراي ماتادور .. همه باهم ... COME ON RAFAEL |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی vafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#189 |
Former Staff
|
![]()
نوواک و رافا میرسن فینال
شک نکنین |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Member
پستها: 43
سپاس: 2
در 42 پست 153 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1.Djokovic & Wozniacki
Nadal & sharapova.2.
|
![]()
خوشم میاد همه طرفدارای رافا دوست دارن اندی بیاد فینال.خوب معلومه میدونن نواک بیاد شانسی واسه قهرمانی ندارن
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
تنیس،فدرر،نادال،جوکوویچ،مسترز،خاک رس،آزارنکا |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|