|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#171 |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#172 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
come on andy
come on miles come on alex اندی ![]() اوایل ست سوم وقتی سرویس خودشو باخت گفتم تمومه ولی ... از درس زدم نشستم پای بازی اندی اندی روسفیدمون کردی ایشالا این پیروزی ها ادامه داشته باشه تا قهرمانی ![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#173 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() حدف تامی روبردو یکم عجیبه اونم با این سابقه توی رولند گاروس ...
![]() گاسکه هم از وسطای ست سوم دیگه برید. ست های چهارم و پنجم داشت یه قل دو قل بازی میکرد.خیلی ضایع بود که اندی میبره ![]() ولی کیفیت سرویس اندی خیلی خوب شده .خوب سرویس میزد. به نظر میاد مث رولند گاروس 2009 این جام هم شگفتی زیاد داشته باشه !! |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#174 |
Member
پستها: 85
سپاس: 285
در 85 پست 717 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: پیت سمپراس -
اندی موری -
ژوستین هنین
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ar@sh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#175 | |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]() نقل قول:
![]() نه منم یه مدتی نبودم پرچمدار اصلی الان علیرضا شده !!! دو آتیشه هوای اندی رو داره! باهات موافقم عصبی بودنش خیلی به بازیش لطمه می زنه . ولی به قول مامانش : تو خونشه ! همیشه یه نوجوان عصبی و بدعنق بوده و خواهد بود !!! اندی اگه بازی خودشو بتونه اجرا کنه محبوب ترم می شه خوب ! بابا فارسی 1 چیه ؟؟؟؟ من که حذفش کردم کلا ... چرندیاته کلا . رولندو بچسب . پاور جان یه کانال جدید معرفی کردن orange sport که بازیارو با کیفیت HD نشون می ده ... رولندو بچسب ! ما امتحان داریم بیچاره ایم !!! شما چی ؟ ![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#176 |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 20
در 3 پست 31 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
با تشکر از اطلاع رسانی خوبتون فقط اگر میشه فرکانس شبکه های جدید رو هم اعلام کنید.
ممنون! |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی imana به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#177 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#178 | |
Member
پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,
|
![]() نقل قول:
ویرایش توسط babak59 : 05-25-2010 در ساعت 09:44 AM |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#179 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() دوست عزیز به سایت عاشقای تنیس خوش آمدین. من به محض اینکه کانال جدیدی رو پیدا کنم اینجا قرارش می دم. اما از اونجا که این شبکه ها، از مدت ها قبل حق پخش رو از برگزارکنندگان مسابقات خریداری کرده اند، امکان کمی وجود داره که کانالی در حین برگزاری مسابقات اقدام به خرید حق پخش کنه! البته درسته که صدا و سیمای ج.ا این کار بسیار خنده دار رو بارها برای پخش مسابقات فوتبال کرده، اما این کار اگر هم صورت بگیره که نمی گیره «فقط» از مسئولان فعلی ج.ا سر می زنه و در هیچ کشور عقب مانده ی آفریقایی نیز چنین چیزی به هیچ وجه متصور نیست! مثلاً برای پوشش بازی های فوتبال جام جهانی شنیده شده که صدا و سیما با توجه به خبری که منتشر شده با این عنوان که "اگر تا روزهای آغازین مسابقات کسی حق پخش بازی ها رو نخره، ممکنه آفریقای جنوبی قیمت خرید حق پخش رو کمی پایین تر بیاره!" صدا و سیمای ج.ا هم که فکر می کنه خیلی زرنگه گویا می خواد تا اون اواخر صبر تا بلکه فرجی بشه و قیمت ها پایین تر بیان. اما ای دل غافل که چند وقت پیش خبر رسیده که همچین خبرایی هم نیست و اتفاقاً اگر کشوری خرید حق پخش رو بگذاره برای روزهای آخر، یا اصلاً بهش حق پخش نمی دیم یا با هزینه ای بسیار سنگین این کار رو می کنیم! اینم نتیجه زرنگی مسئولان صدا و سیمای ج.ا ![]() بنابراین تنها راه نجات صدا و سیما برای جام جهانی می مونه بازگشت به روش قدیمی دزدی از کانالهای الجزیره قطر و پوشاندن آرم کانالهای اون ها که حتی اون هم، در نتیجه ی اعلام مسئولان الجزیره، با تعویض سیستم کدگذاری در آغاز بازی های جام جهانی، تمام دانگل ها و شیرینگ های غیبر قانونی از کار خواهند افتاد. اون موقع صدا و سیما می مونه و حوضش ![]() البته مثل هر سال ممکنه اون دم آخری با ده ها برابر رشوه و پول اضافی که از بیت المال هزینه می شه، التماس کنند که بازی ها رو کسی براشون پخش کنه در حالی که اگر از طریقی که همه ی کشورهای دنیا اون مسیر رو رفته اند، عمل کرده بودند، هزینه ای اضافی از بیت المال برداشته نمی شد تا به برگزارکنندگان داده بشه! البته در هر دوره سعی می شه که به هیچ عنوان نگذارند مردم، از این افتضاحات کوچکترین اطلاعی پیدا کنند! |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#180 | |
Member
پستها: 85
سپاس: 285
در 85 پست 717 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: پیت سمپراس -
اندی موری -
ژوستین هنین
|
![]() نقل قول:
البته تا 1 ماه پیش سر یه کاری بودم که صبح تا شب وقت و انرژی رو ازم گرفته بود . نتونستم بازی های تنیس رو دنبال کنم. من با این "خواهد بود" مشکل دارم . می تونه رو خودش کار کنه ... اگه می خواد موفقیت های بیشتر و بهتری کسب کنه باید یه تکونی به خودش بده... در مورد FARSI1 خودم رو نمی گفتم بلکه منظورم خانواده بود . من خودم یک سریالش رو بیشتر نگاه نمی کنم. من Orange sport HD رو ندارم. آخه مدولیشن فرکانسش S2 هستش و مال ساپورت نمی کنه خود Orange sport رو دارم . EuroSport هم خوبه سایز تصویرش رو به 16:9 ارتقا داده و بهتر شده گمون کنم همتون رفتید دریم باکس خریدید ![]() از علیرضا هم که هوای اندی رو داره ممنونم ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ar@sh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|