بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان > اخبار تنيس مردان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-15-2013, 02:36 PM   #1
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پس از جدایی ، آناکن بیشتر از فدرر می گوید

پُل آناکُن در اکثر دوران کریر پیت سمپراس در کنارش بود و سرانجام در سال 2003 پس از ریتایر پیت از تنیس ، آناکُن هم به همکاریش با او پایان داد . در سال 2010 به عنوان مربی به تیم فدرر پیوست و سرانجام در هفته گذشته خبر پایان همکاریش با فدرر در مطبوعات منتشر شد .

" عظمت غیر قابل توقف است . " آناکُن در روز یکشنبه در یک مصاحبه تلفنی به USA TODAY گفت . پُل می گوید بسیار شگفت زده خواهد شد اگر فدرر تا پایان دوران حرفه ایش گرند اسلم دیگری را نبرد .
" زمانی که شما در مورد افرادی مانند او ( فدرر ) شک کردید بهتر است خیلی سریع سکوت کنید و چیزی نگید . آن ها غیر معمولی و بی قاعدن ، آن ها پدیده و مبهم هستند . راجــر هم چنان عاشق مسابقه دادن است . او شادابی خود را در هر تمرینش نشان میدهد و این گویای آن است که او همچنان به بازی کردن تمایل دارد . من دیگر نمی توانم موفقیتی بیشتر از موفقیت های او تصور کنم . " اناکُن گفت
فدرر جدایی از پُل آناکُن را در سایت رسمی خود تایید کرد .
" زمانی که ما کارمان را آغاز کردیم یک برنامه 3 ساله داشتیم برای بردن گرند اسلم و بازگشت به رنک 1 . در میانش خاطرات خوب و اهداف بسیار دیگری هم وجود دارد اما مهم ترین دستاورد هایم رنک 1 و فتح گرند اسلم است . پس از گفتگو های متعدد در پایان به این نتیجه رسیدیم که دیگر باید جدا شویم . این بهترین مسیر برای هر دوی ما است . " فدرر گفت
این تصمیم پس از شکست به تامی روبردو در راند 4 یو اس اپن و 2 هفته تمرین در دبی گرفته شد .
" پس از مکالمات بسیار خوب و متفکرانه در مورد اینکه اکنون بهترین برای من و راجــر چیست این تصمیم را گرفتیم . فکر می کنم هر دوی ما پس از این تصمیم احساس خوبی داریم . "
در مورد شکست راجر به گائل مونفیلس در مستر شاگنهای آناکُن خندید و گفت این واقعا مضحک است . او تایید کرد که امسال برای رنک هفتم مردان ، راجــر فدرر جاده ای پر از دست انداز و لغزش بوده است . او معتقد است فدرر در 32 سالگی ضعیف ترین فصل دوران حرفه ای خود در دهه اخیر را تجربه کرد . از سال 2002 ، اولین باری است که فدرر در هیچ گرند اسلمی نتوانسته به دیدار پایانی راه پیدا کند . او همچنین امسال باخت های بسیار گیج کننده به رنک های بالا را تجربه کرد . شکست در مقابل رنک 116 ، استاخوفسکی در راند دوم ویمبلدون و تسلیم شدن در مقابل بسیاری از تنیسور های خارج از تاپ 40 نمونه ای از نتایج بسیار ضعیف فدرر در سال 2013 به حساب می آیند .

مرد 17 گرند اسلمی سوییس ، آخرین حماسه خود را در ویمبلدون 2012 بر پا کرد جایی که در راه قهرمانی از سد نوواک جوکوویچ و انـدی مـاری گذشت . آناکُن به عنوان مربی در کنار Severin Luthi و مربی بدنساز فدرر Pierre Paganini تیمی بودن که در کنار راجــر طعم قهرمانی در هفتمین ویمبلدون و بازگشت به رنک 1 را چشیدند. پُل در این باره می گوید بسیار خوش حال است که توانسته با فدرر هفتمین ویمبلدون را کسب کند و راجــر در زمان حضور او به رکورد 302 هفته نامبر وانی دست پیدا کند . او همچنین اذعان کرد که خوش حال است که این فرصت را پیدا کرد تا با این تیم پر انرژی کار کند . آناکُن در مورد مربی تیم ملی سوییس و یار و همراه همیشگی فدرر Luthi می گوید : " راجــر با کسی کار می کند که بسیار خوب تنیس را می فهمد و کارش عالی است . من فکر می کنم تیم او ( فدرر ) بسیار حاذق است . "

پُل همچنین ادامه میدهد ، اعتماد به نفس فدرر هیچوقت از بین نمی رود . او معتقد است سخت ترین کار فدرر رقابت با تنیسور هایی همچون رافائل نادال ، نوواک جوکوویچ و اندی ماری است چرا که آن ها اکنون می توانند از شور و نشاط جوانی استفاده کنند و فدرر اکنون فاقد این گزینه است . برنامه ریزی مناسب کلید موفقیت راجــر برای فتح گرند اسلم است .

" راجــر باهوش و بسیار متفکر است . او به زودی انچه را که بهش نیاز دارد را پیدا خواهد کرد . "
فدرر در مورد جدایی از اناکُن در وب سایتش اینگونه نوشت : " پُل به عنوان یک دوست عزیز برای من باقی خواهد ماند و ما رابطه دوستانه را ادامه خواهیم داد . می خواهم بخاطر کمک های بسیار با ارزشی که به من و تیمم کرد سپاسگزاری کنم . "
در نهایت پُل آناکون اکنون باید از فاصله ای دور تر مسابقات فدرر را تماشا کند .
" برای دیدن قهرمانی های بیشتر راجــر بسیار هیجان زده هستم . "

Douglas Robson, USA TODAY Sports / 8 p.m. EDT October 14, 2013
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)