بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-10-2013, 08:21 AM   #1
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
Exclamation معجزه سیزده؛ رافائل نادال قهرمان مسابقات تنیس گرند اسلم 2013 آزاد آمریکا شد

معجزه سیزده؛
رافائل نادال قهرمان مسابقات تنیس گرند اسلم 2013 آزاد آمریکا شد

تنیس‌باز اسپانیایی با شکست دادن حریفش نوواک جوکوویچ از صربستان توانست به قهرمانی برسد.

بازی این دو تنیس‌باز معروف جهان سه ساعت و بیست و یک دقیقه به طول انجامید.

نادال توانست این بازی را با نتایج ۱-۶ ۴-۶ ۶-۳ ۲-۶ ببرد.

۲۳ هزار نفر در ورزشگاه آرتور اش تماشاگر این بازی نفس گیر بودند.

نادال با این برد توانست تعداد بردهای خود در جایزه بزرگ های جهانی را به عدد سیزده برساند. حالا او تنها یک گرند اسلم دیگر تا رکورد پیت سمپراس در عدد 14 فاصله دارد.

نادال سیزده بار برنده جایزه بزرگ تنیس شده است

راجر فدرر اما همچنان پیشتاز تعداد بردهای جایزه بزرگ در جهان است. با عدد هفده.

نادال که در سال‌های گذشته در رده بندی جهانی مرد شماره یک تنیس به شمار می‌رفت، دچار مشکل زانو شد و هفت ماه در رقابت ها حاضر نبود. دوری او از رقابت های جهانی تنیس باعث شد که او چند پله در رتبه جهانی نزول کند. نوواک جوکوویچ اکنون دارنده رتبه اول جهان است.

نادال و جوکوویچ هر دو از بازی با هم تعریف کردند.

بعد از برد در مقابل نوواک جوکوویچ، نادال گفت که خیلی احساساتی شده است: "همه تیم من می‌دانند که چقدر این بازی برای من مهم بود. بازی در مقابل نوواک همیشه برای من بازی مهمی هست. هیچ کس به اندازه او نمی تواند بازی من را به حد اعلا ببرد."

در جواب محبت نادال، جوکوویچ هم به رقیبش تبریک گفت: "او خیلی خوب بود. کاملا حق داشت که این بازی و این جام را ببرد."

جووکوویچ تا به حال پنج بار در فینال رقابت های اوپن آمریکا بازی کرده که با احتساب این باخت، چهار بار رقابت را در مسابقه پایانی واگذار کرده است.

این ششمین بار بود که در فینال یک مسابقه جایزه بزرگ، این دو تنیس‌باز، مقابل هم قرار می‌گرفتند.

B.B.C

ویرایش توسط PowerVu : 09-10-2013 در ساعت 05:58 PM
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-10-2013, 08:27 AM   #2
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

رافائل نادال فاتح رقابت های تنیس آزاد آمریکا شد

رافائل نادال تنیس باز شماره دو جهان روز دوشنبه با غلبه بر جوکوویچ حریف پر قدرت خود، برای سیزدهمین بار عنوان قهرمانی رقابت های گرند اسلم را کسب کرد. وی شب گذشته در نیویورک و در چهار ست نواک جوکوویچ تنیس باز شماره یک جهان را شکست داد تا دومین جام قهرمانی تنیس آزاد آمریکا را بالای سر بگیرد. این بازی سه ساعت و ۲۱ دقیقه طول کشید.

نادال در دیدار پایانی این رقابت ها که چهارمین و آخرین گرند اسلم سال جاری میلادی محسوب می‌شود در مقابل نواک جوکوویچ صرب مرد شماره یک جهان به برتری رسید تا 13 عنوان قهرمانی خود را در رقابت های گرند اسلم جشن بگیرد. این تنیس باز ۲۷ ساله اسپانیایی در چهارمین ست معجزه کرد و با تغییر روند بازی و با نتیجه ۱-۶ تنیس باز صرب را شکست داد.

برترین تنیس‌باز اسپانیا در این دیدار که حدود سه ساعت و 21 دقیقه طول کشید با نتیجه سه بر یک بر جوکوویچ غلبه کرد. این تنیس باز اسپانیایی به رغم واگذاری ست دوم مسابقه با نتیجه شش بر سه به حریف، در ست های اول، سوم و چهارم به ترتیب با نتایج شش بر دو، شش بر چهار و شش بر یک به پیروزی رسید.

به نظر می‌آید عدد ۱۳ برای نادال معجزه می‌کند چرا که او در سال دو هزار و سیزده میلادی با این قهرمانی تعداد قهرمانی های خود در گرند اسلم را به ۱۳ رساند و در رده نامداران تنیس جهان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، کسب این عنوان، دهمین قهرمانی نادال در رقابت های فصل جاری، دومین قهرمانی در رقابت های گرند اسلم پس از رولان گاروس و 60 قهرمانی دوران حرفه‌ای ورزشی وی به شمار می‌رود.

به این ترتیب وی همچنین پس از راجر فدرر (17) و پیت سمپراس (14)، سومین تنیس باز پرافتخار در
تاریخ رقابت های گرند اسلم تنیس است. نادال 27 ساله از مجموع 13 رقابتی که در سال جاری در آن حضور داشته، 12 بار به دیدار پایانی راه یافته است.

جوکوویچ به رغم این شکست همجنان در صدر برترین تنیس بازان جهان می‌ماند.

رکورد مردان تنیس بازانی که قهرمان گرند اسلم انفرادی شده اند:
راجر فدرر - ۱۷
پیت سمپراس - ۱۴
رافائل نادال - ۱۳
روی امرسون - ۱۲
راد لیور و بیورن بورگ - ۱۱

نادال مسابقات سال گذشته تنیس آزاد آمریکا را به دلیل مصدومیت از دست داد و مصدومیت زانو او را هفت ماه از میدان ها دور کرد ولی اکنون قرار است بار دیگر صدر تنیس مردان جهان را پس بگیرد.

وی گفت: «این موفقیت شگفت انگیز است. هرگز انتظار آن را نداشتم. زندگی همین است و من خوش اقبال بودم. من شیفته‌ی رقابت کردن و مسابقه دادن هستم و واقعا این ورزش را دوست دارم. حرفه‌ام هم ایجاب می‌کند که درگیر مسابقاتی دشوار مانند مسابقه امروز باشم و از هر لحظه آن لذت می‌برم.»

نادال افزود: «ولی اوضاع همیشه این طور نیست. چند سال پیش من این شانس را نداشتم. حداکثر تلاش خودم را کردم و با عشق کار کردم تا به اینجا رسیدم.»

فینال روز دوشنبه، رقابتی هیجان انگیز بود. این دو، برای سی و هفتمین بار رو در روی هم قرار گرفتند و نبردشان ۲۳ هزار تماشاچی در بزرگترین ورزشگاه تنیس جهان را میخکوب کرده بود. با این رکورد، نادال و جوکوویچ از جان مکنرو و ایوان لندل پیشی گرفتند و به فصلی که از ۱۹۶۸ در تنیس آزاد آمریکا گشوده شده بود، پایان دادند.

رکورد های ماه های اخیر نادال:
نادال در تمامی ۲۲ مسابقه ای که در فصل هارد کورت سال ۲۰۱۳ پس از ویمبلدون بر روی زمین سخت بازی کرده، پیروز شده است.

او امسال در ۱۲ فینال شرکت کرده و ۱۰ عنوان قهرمانی را از آن خود کرده است.
نادال از ۶۳ مسابقه امسال خود فقط در سه مورد باخته است.

تمامی ۸۸ سرویس های پیاپی او موفق بوده و فقط گاسکه بود که در نیمه نهایی توانست سرویس او را برک کند.

تنیس باز اسپانیایی پس از این نبرد طولانی به زمین افتاد و درحالی که اشک می‌ریخت قهرمانیش را در میان تشویق تماشاچیان جشن گرفت.

نادال گفت: «همه تیم من می‌دانند که مسابقه امروز چقدر برایم مهم بود. بازی مقابل نواک همیشه احساس بسیار خاصی به من می‌داند و هیچ کس نمی تواند مانند او مرا در تنگنا قرار دهد.»

جوکوویچ هم که چهارمین باخت خود در پنج فینال تنیس آزاد آمریکا را تجربه کرد، گفت: «او زیاده از حد خوب بود. مسلما لیاقت پیروزی را داشت. البته واضح است که باخت در چنین مسابقه ای برای من ناراحت کننده است.»

Irna

ویرایش توسط PowerVu : 09-10-2013 در ساعت 06:06 PM
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)