![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]()
پیت سمپرس،معتقد است نواک جوکوویچ که در حال حاضر شماره 3 جهان هست میتواند نامبر1 شود.
جوکوویچ به تازگی توانسته اولین گرند اسلم سال(استرالیا اپن) را با غلبه بر بازیکنان بزرگی چون راجر فدرر و اندی موری بدست آورد.او در حال حاضر فقط با 85 امتیاز کمتر از راجر فدرر در پشت سر او قرار دارد..اگر چه او مجبور است از عنوان خود در دبی که دو هفته دیگه برگزار می شود دفاع کند. "بردن گرند اسلم دشوار است،برای برنده شدن در این رویداد بزرگ باید شرایط خاصی داشته باشی..جوکوویچ هم اکنون یکی از بازیکنان خاص است.او mover بسیار عالی هست...او از دفاع خوبی برخوردار است" "او در استرالیا به نظر می رسید آماده هست و او همانند یک بازیکن عاطفی است،من احساس کردم که او خوب شده است" " او سال را با قهرمانی در استرالیا شروع کرده است..او در دو گرند قبلی فدرر را شکست داده و او میتواند نامبر 1 باشد!نادال باید از امتیازات زیادی دفاع کند.اما راجر زیاد نه!اما نواک توانسته در راه قهرمانی خود راجر و موری را در سه ست ببرد که این برای من خیلی جالب بود". |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
مهمتر از قهرماني تداوم قهرماني هست. خوان هم كه گرند گرفت همين حرفا رو دربارش ميزدن ولي الان كو كجاست؟؟؟؟
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]()
این شاهقلی بیچاره هم شده مسخره ما. رنک اول ایرانه.
راستی من توی رنکینگ جهانی دیدم بازیکنی هست به نام نیما روشن. ایرانی الاصل .استرالیایی. رنک حدود 700 و 25 ساله. توی چلنجری که هفته پیش استرالیا برگزار شد هم بود. |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
سمپرس،نواک،جوکوویچ،شماره یک،فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|