![]() |
#1 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]()
از نظر Edwin Moses رئیس آکادمی جایزه ی سالانه ی لاروس و بوریس بکر، نایب رئیس آن، راجر فدرر بهترین ورزشکار دهه ی اخیر است.
موزس: " انتخاب یک ورزشکار خیلی مشکله، ولی اگه بخوام یکی رو انتخاب کنم، راجره. نه فقط به خاطر بردنش، بلکه بخاطر شوری که در کورت داره و همه ی مردم رو جذب می کنه در سرتاسر دنیا. همه می بینیم که وقتی مسابقه ی مهمی رو می بره به گریه می افته و همه می دونیم که کاملا هم از ته دله. " بوریس بکر: " من خودم از دنیای تنیس میام و می دونم بردن یه گرند اسلم چقدر مشکله، راجر 16 تا برده. الان 7 ساله که هر سال حداقل داره یه گرند اسلم می بره. البته لانس آرمسترانگ، میشائیل شوماخر، تایگر وودز و سرنا ویلیامز هم ورزشکارهای بسیار خوبی هستن، ولی به نظر من راجر تکه واقعا راجر آخر حرفه ایه به نظر من زنش دو قلو به دنیا آورد، ولی روی راجر تاثیر نداشت با وجودی که ذهنش پیش خانواده و بچه هاش بود باز هم به فینال یو اس اوپن رسید و باز هم برگشت و استرالیا رو برد. دقیقا راجر معنا می کنه یک ورزشکار خوب رو، چرا که همه ی رکوردها رو داره می شکونه. او اولین گرند اسلم سال رو برده، و رکوردهای چندان زیادی رو برای شکستن پیش روی خودش نمی بینه او اعتراف نمی کنه، ولی مطمئنم داره به بردن هر 4 گرند اسلم امسال فکر می کنه آیا دست یافتنیه؟ برای او بله البته خیلی بستگی به فرنچ اوپن داره " |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Former Staff
|
![]()
این و دیگه باید همه اعتراف کنن که راجر برترین تنیسوره!!او واقعاعالیه..بوریس بکرم واقعیت ها رو گفته.البته مطمئنن بعضی از دوستان خوبم میان و میگن که روجر فلان و فلانه!!
ممنون از پست خوبت میلاد جان. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Roger's Fan
پستها: 464
سپاس: 2,768
در 421 پست 1,294 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر-رادیک-شاراپووا-مورای-نلبندیان-بلیک-هیوویت-گلبیس و
|
![]()
نه پس انتظار دارید بگه نادال بهترین تنیسوره
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Former Staff
|
![]()
بابا روجر رو بهترين ورزشكار نكردن
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خيلي نامردن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اين دونده رو كردن Uasin Bolt |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|