![]() |
#1 |
Author
![]() |
![]() نادال، با پیروزی به رقابتهای تنیس بازگشت eedec782-2ec5-3fb3-9fef-1db68b8a194f.jpg رافائل نادال با پیروزی در نخستین دیدار رسمی در بخش دو نفره همراه با دوستِ آرژانتینی اش، خوان موناکو، به هفت ماه دوری از رقابتهای تنیس خاتمه داد. التهاب زانوی نادال، باعث دوری طولانی مدت او از زمان خروج در دور دوم ویمبلدون شد. روز سه شنبه (بامداد چهارشنبه به وقت ایران)، در کورت مرکزی رقابتهای مردان شیلی Vina Del Mar، نادال و موناکو کار آسانی پیش روی داشتند و پس از 64 دقیقه، Cermak/Dlouhy تیمی از جمهوری چک را با نتیجه 6-3 6-2 شکست دادند. نادال با ضربه Forehand Winner مسابقه را به اتمام رساند. 71f700cd-1d70-3865-b60a-c7d7995181b1.jpg خوان موناکو (نفر سمت راست) و رافا نادال شماره یک سابق جهان پس از چند ماه دوری از رقابتهای تنیس، ترجیح می دهد از بازگشت به صدر با احتیاط سخن بگوید "من 100 درصد آماده نیستم و به چند هفته زمان نیاز دارم. من اینجا (شیلی) هستم تا تنیس بازی کنم، با درد یا بدون درد .. من خوشحالم که یک بازی رسمی داشتم، هر چند آن دونفره بود". نادال رقابتهای انفرادی شیلی را امروز، چهارشنبه (به وقت محلی)، و با دیدار برابر Federico Delbonis آرژانتینی آغاز می کند. z3elx.jpg اسپانیایی در زمین های خاک رس تقریبا بی نظیر بوده است، پیروزی در 93 درصد از مسابقات انفرادی، بالاترین درصد در Open Era محسوب می شود. تونی نادال، عمو و مربی رافائل گفته است رقابتهای آزاد فرانسه در سال جاری بسیار شبیه به اولین حضور نادال "به معنای عصبی بودن یا وجود آن" است. Others have noted that the weak field in Chile is much like Nadal would face in a sweep through the first week of the French Open. ویدئو: مصاحبه نادال و موناکو پس از مسابقه نادال پس از شیلی، تور امریکای جنوبی را با توقف در برزیل و مکزیک به پایان می برد. در حال حاضر، مهمترین نکته برای تنیسور اسپانیایی بهبود زانو و آمادگی هر چه بیشتر او پس از وقفه طولانی برای حضور در کورت است. از این رو او معتقد است نتایج بدست آمده در هفته های نخست، چندان اهمیت ندارند. tennis-chile-atp-doubles-nadal-20130205-161026-273.jpg در پایان دیدار دونفره نادال/موناکو، میزبان از تنیسور اسپانیایی با اهدای یک "مدال مهمان ویژه" استقبال کرد. دانلود عکس های رافائل نادال در شیلی |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|