![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]() شماره 2 سابق جهان پس از غيبتي 14 ماهه به تور ATP بر ميگردد و در تورنمنت BMW Open كه در مونيخ انجام مي شود شركت مي كند!هاس مفصل ران راست خود را در فوريه سال گذشته جراحي كرد،و همچنين عمل جراحي آرنج راست در ماه بعد و پس از شكست در دور اول Delray Beach International Tennis Championships در سال 2010 ديگر قادر به بازي نبود!او براي بازگشت بايد احتياط كند و تصميم گرفته است براي شروع در مونيخ فقط در دوبل شركت كند..او به همراه رادك استپانك در دوبل شركت ميكند...او بيشتر دوس دارد كه از لحاظ فيزيكي در چه سطحي است و خود را ارزيابي كند. "من مشتاقانه منتظر هستم تا بدن خود را امتحان كنم و ببينم چه احساسي دارم..دوباره بازي رقابتي!وقتي شما خارج مي شويد واقعا نمي توانيد تمرين كنيد.به طوري كه عصبي مي شويد و مايل به دوباره برنده شدن هستيد.من بايد احساسم را در زمين ببينم و منتظر باشم كه آيا بدنم پاسخگو هست يا نه؟"تامي گفت. كلي كورت مكان مناسب و ايدهالي براي بازگشت تامي هست،با توجه به اينكه تورنمنت در كشور تامي برگزار مي شود شرايط محيا است كه او بتواند بازگشت خوبي داشته باشد. "من هميشه با يه چيزي ديگري را جبران ميكنم و پس از آن چيز ديگري به اشتباه مي رود..پس بازگشت من در مونيخ بسيار عاليست،براي ديدن خانواده ام،مردمم،تيمم،افرادي كه از من مراقبت كردند،پزشكان و physios".هاس گفت. هاس در مورد شركت در بازي هاي انفرادي گفت: من به اميد ديدن آنچه كه دوس دارم هستم،اميدوارم هفته آينده در انفرادي شركت كنم. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی
|
![]()
چرا قيافش اينجوري شده ؟!!!(سمت چپي است ديگه )
![]() يكي از بازيكنهاي مورد علاقه من تو clay هستش اميدوارم هر چه زودتر به فرم قبل خودش برگرده . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() من بازیش رو دیدم. در یک کلام: بعد از این همه دوری از مسابقات، عااااالی بازی کرد! Ste-Haa1.jpg سرویسهاش درجه یک بودند چه از لحاظ قدرت و چه محل فرود آمدن چند تا لاب از رو سر حریفاشون تبدیل به امتیاز کرد که من مدت ها بود از تنیسوری ندیده بودم. خوب نقاط مختلف زمین رو می شناخت. فقط Match Practice کم داره که به امید خدا مصدومیتش اگر عود نکنه می تونه نتایج خوبی بگیره. به هر حال رفته بالای 30 سال و زمان زیادی نمونده براش اما من که حظ کردم از بازی خوبش. ضمن اینکه بک هند های یک دستیش مثل همیشه فوق العاده زده می شدند! Ste-Haa0.jpg تمام این مدت که مصدوم بود و به کلینیک میرفت جویای احوالش بودم. از بازی های NBA که برای تماشاشون با همسرش می رفت تا به دنیا اومدن دخترش که تمام فکر و ذکرش شده. امیدوارم تا زمانی که بدنش جواب می ده از تنیس سیر نشه. هاس پتانسیل فوق العاده ای داره و در گذشته بازی هاش همیشه تماشاگر پسند بوده اند. هیچ وقت فصل 2009 که به نیمه نهایی ویمبلدون رسید رو فراموش نمی کنم. اگر فدرر نبود، بدون شک می تونست به فینال برسه اما صد افسوس که نشد. پ.ن: قیافه ش هم مثل همیشه ست. توی اون عکس، شاید اونطور به نظر می رسیده. |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
تنيس،تامي هاس،مصدويمت،مونيخ،BMW Open |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|