11-14-2015, 09:02 PM | #1 |
Junior Member
پستها: 4
سپاس: 2
در 3 پست 4 بار سپاسگزاری شده
|
شروع تنیس به صورت حرفه ( درخواست مشاوره )
سلام و خسته نباشید
من 14 سالمه و ساکن تهرانم . خیلی به ورزش تنیس علاقه دارم و تا جایی که قبلا چند دفعه راکت دستم گرفتم و توپ زدم خداروشکر استعداد دارم . ( در سن 7 سالگی به راحتی توپ رو از تور رد میکردم و حالا هر چند ممکن بود بعضی اوقات به تور میخورد توپم فورهند های خوبی میزدم ، چون عموی من خودشون تنیس باز بودن و یه مقدار بیس کار رو به من یاد دادن ) به طوری که از بچگی روی دیوار اتاقم پوستر نادال بود : )) از نظر جسمانی درشت اندامم و از نظر بدنی بازو های محکم و قوی و در کل بادی خوبی دارم . ( مدتی هم بدنسازی کار کردم ) میخواستم بدونم که اگه من از امسال تنیس رو واقعا با تمرین زیاد و کار کردنش با جون و دل شروع کنم میتونم در آینده به رتبه خوبی برسم ؟ ( بین الملل ) چون واقعا افراد کمی به این رشته در سطوح سنی پایین تر علاقه دارند ( بیشتر به فوتبال و والیبال و ... ) ولی من واقعا تنیس رو همه جوره دوست دارم و این خودش باعث شده که اینطور انگیزه داشته باشم . چندین تاپیک رو که تو انجمن خوندم با دوستان بسیار استادی در این زمینه آشنا شدم که بسیار خوشحال میشم منو در این زمینه کمک کنند تا با همراهیشون به درجه خوبی برسم . در مرحله بعدی هم برای انتخاب راکت و نحوه تمرین و ... با تشکر |
11-15-2015, 10:08 AM | #2 |
Moderator
|
پاسخ : شروع تنیس به صورت حرفه ( درخواست مشاوره )
بله اگه تنیس رو الان به طور جدی شروع کنین و هر روز تمرین داشته باشین و استعداد هم داشته باشین ممکنه آینده ی خوبی داشته باشین، البته هیچ چیز تضمین شده نیست و احتمال اینکه به رنک بالا هم نرسید هم هست. به همین خاطر این یه ریسکه که باید ببینین آیا حاضر به انجامش هستین یا نه.
|
11-15-2015, 04:29 PM | #3 |
Junior Member
|
درست میگین شما . اصلا هم ناراحت نشدم از جواب مخالف ، چون هر کاری رو اگه تلاش و انگیزه پشتش نباشه واقعا به هیچ جایی نمیرسه .
منم تو این رشته واقعا مصمم ام و اصلا اینطور نیست که برم جلوتر ولش کنم . برای سن من که دیر نیست ؟ ( با توجه به سابقه ای که قبلا داشتم و از الان میخوام به صورت مستمر و پیوسته شروع کنم ) چون خیلی ها رو دیدم تو انجمن که شما و دوستان گفتین براشون دیره و (با اینکه خواستن توانستن است) ولی بازم به جایی نمیرسن . من میخواستم این مورد برام روشن بشه چه پیشنهادی برام دارین ؟ چطوری تمرین کنم ؟ در کل میخواستم هرچیزی رو که واقعا میتونه بهم کمک کنه رو اینجا بهم بگین . دیدم که خیلی های از اینجا دست پر بیرون رفتن منم میخواستم از کسایی مثل شما نهایت استفاده رو ببرم. |
11-19-2015, 09:56 PM | #4 |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
سلام دوست عزیز
خیلی خوب که می خوای این ورزش رو شروع کنی.از نظر من از استعداد که بگذریم مهمترین عامل برای پیشرفت تمرین مداوم و با برنامست.تو ایرانم تنیسورای زیادی نداریم که اینطوری کار کنن.تو انتخاب مربی خیلی دقت کن.سعی نکن هر کی هر چی گفت رو انجام بدی و بازی هم زیاد نگاه خلاصه حرفه ای شدن تو تنیس فقط با تمرین حرفه ای بدست میاد که البته هزینه زیادی هم داره تا حدودی موفق باشی |
11-26-2015, 12:30 PM | #5 |
Junior Member
|
خیلی ممنون ازتون
من بیشتر قصدم اینه که اینجا بیس تنیس رو یاد بگیرم و تمرین کنم . حدود 2 سال دیگه قصد داریم به سوئیس بریم برای ادامه تحصیل من و البته فعالیت های تنیسم . من برای شروع کار حتما باید از راکت سری اماتور استفاده کنم ؟ راکت تنیسی که در حال حاضر من دارم اینه : Wilson ProStaff 97LS نمیشه با همین شروع به کار و تمرین کنم ؟ به مشکل بر نمیخورم ؟ ______________________________________ توی تهران من سمت سید خندانم ، این سمتم مجموعه ورزشی پیام هستش که زمین های تنیس و مربی داره . میخواستم بدونم شما اشنایی با این مجموعه دارین ؟ کسی هست که مربی هاش رو بشناسه ؟ همونطور که همتون اشاره کردین مربی خیلی مهمه ، میخواستم کمکم کنید که بتونم یه مربی خوب داشته باشم ______________________________________ |
کاربر زیر از شما MJTennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
11-26-2015, 05:02 PM | #6 |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
از نظر من برای شروع,حرفه ای بودن راکت زیاد مهم نیست فقط نباید زیاد سنگین باشه و هدسایزشم کوچیک نباشه بهتره
البته اطلاعات پیام عزیز در مرد راکت خیلی کامل به نظرم اگه سوالتون رو تو تایپک مشاوره در مورد انتخاب راکت مطرح کنین بهتر باشه |
کاربر زیر از شما ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
11-30-2015, 12:01 PM | #7 | |
Senior Member
پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،
|
نقل قول:
|
|
کاربر زیر از شما Najmeh5576 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-26-2016, 09:42 PM | #8 |
Member
پستها: 54
سپاس: 55
در 10 پست 18 بار سپاسگزاری شده
|
سلام کسی هست توی مشهد مربی خوبی باشه معرفی کنه خیلی نیاز دارم و فرصت هم هست که برم و تمرین کنم باید تنیس رو بصورت نیمه حرفه ای تمرین کنم خیلی نیاز دارم چون علاقه و استعداد و انگیزه دارم چون سنم 22 سال هست میخوام سر یعتر رشد کنم و به سطح خوبی برسم
مرسی از راهنمایی دوستان |
04-28-2016, 10:48 PM | #9 | |
Member
پستها: 36
سپاس: 4
در 11 پست 16 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: دومینیک تیم
نواک جوکوویچ
|
نقل قول:
|
|
04-28-2016, 10:52 PM | #10 | |
Member
پستها: 36
سپاس: 4
در 11 پست 16 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: دومینیک تیم
نواک جوکوویچ
|
نقل قول:
http://uplod.ir/tek1bwy58wsz/بانک_اط...ضوی.pdf.htm |
|
کاربر زیر از شما hadi manafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|