|
مسترز رولکس شانگهای (Shanghai Rolex Masters) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
10-16-2011, 07:19 PM | #71 |
RogeLleyton's Lover
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
قهرمانی اندی و کسب #3 ر تبریک میگم. امیدوارم بالاتر هم بیاد.
از فرر هم تشکر می نماییم. نیشی ، دولگو و برنارد هم به ترتیب خوب تا قسمتی ابری. فیش و بقیه دوستانی که زود حذف شدن : خاک بر سرتون! یاد بگیرین ، نصف شمان اون بچه ها. به امید زیبایی زیباترین مسترز -------> پاریس |
10-16-2011, 07:31 PM | #72 |
Member
پستها: 77
سپاس: 0
در 72 پست 607 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: طرفدار بی حد و اندازه روجر هستم
|
هرچقدر میخوام بهش فکر نکنم(چهارم شدن روجر رو میگم)نمیتونم واقعا نمیدونم چی بگم؛طرفدارای راجر یعنی شما ناراحت نیستید؟در ضمن قهرمانی اندی تبریک میگم به طرفداراش
|
10-16-2011, 09:19 PM | #73 |
Former Staff
|
ناراحتی وقتی بود که 1 شد 2 .
ناراحتی ست دوم نیمه نهایی استرالیا بود . فینال رولند بود . یک چهارم ویمبلدون بود . نیمه نهایی US Open بود . اون مسترزایی که در عین ناباوری قبل از سمی حذف میشد یا تو نیمه نهایی میزد به بیخیالی.... کلا امسال ناراحتی بود همش واسه ما ناراحتی یعنی راجر در یک سال گرنداسلم نبره اینکه عدد 3 بشه 4 که ناراحتی نداره . راجر اگه شرکت میکرد راند 1 که Bye - یکی دو بازی هم میبرد الان همون رنک 3 میموند . چه فایده میومد کوارتر فینال حذف میشد خوشحال میشدیم ؟! |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-16-2011, 10:39 PM | #74 |
Member
|
همه ی اونا جای خودش خاطراتی هستن که هیچ وقت از ذهنم نمیره؛ولی خب 3شد 4 هم که ادم نمیتونه ناراحت نباشه؛درضمن از کجا معلوم حذف میشد ادم همیشه باید به کسی که طرفدارش ایمان داشته باشه؛
|
10-17-2011, 12:27 AM | #75 | ||
Former Staff
|
نقل قول:
نقل قول:
اما اگه کاملا آماده بود و از بابت قهرمانی مطمئن , حتما شرکت میکرد . (کوارتر رو هم مثال زدم وگرنه که مطمئنا تا نیمه نهایی راحت میومد) |
||
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-17-2011, 12:42 AM | #76 |
Member
|
من قبلا به هر چیزی برای راجر فکر میکردم الا رنک 4؛من مثل تو از تصمیمش خوشم نیومد(البته خودش بهتر میدونه چی کار میکنه )ولی امیدوارم بعد از هفته 7_8با روجر اماده روبرو شیم
|
10-17-2011, 07:35 PM | #77 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
من هم این قهرمانی های پی در پی اندی ماری رو به همهی هوادارهای نازنینش تبریک عرض می کنم. اندی واقعاً داره خوب بازی میکنه و به خصوص فورهند فوق العادهش در یک ماهه اخیر دقیق تر از همیشه شده. نکته ی جالبی که یکی از گزارشگران مسابقه فینال، یعنی رابی کونیک بهش اشاره کرد این بود که می گفت سطح مسترز 2011 شانگهای امسال کمی سریعتر از سال های گذشته شده و به عنوان نمونه رسیدن فلیثیانو لوپز اسپانیایی به نیمه نهایی که سبکش Serve 'n Volley هست رو ذکر کرد. (تنیسبازان اینچنینی (سرو اند والییِر) در روزهای خوبشون بر روی کورتهای سریعتر، بهتر نتیجه می گیرند) ضمناً جدول زیر تعداد جام های کسب شده تا به حال (پس از اتمام مسابقات مسترز شانگهای چین) توسط قهرمانان فصل جاری (2011) رو نشون میده. |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|