|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
03-18-2014, 12:53 PM | #171 | |
Senior Member
پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات ایندین ولز 2014
نقل قول:
JUST YOU KNOW! دوست محترم 1. اگر فارسی بلد هستید فارسی بنویسید در غیر اینصورت فروم های انگلیسی زبان زیاد هستند و شما هم که ظاهرا خبره این کار هستید اونجا لذت بیشتری میبرید و با من و امثال من که کید خطاب میکنید!بحث نکنید 2.دلیل اینکه انقدر راحت به دیگران توهین میکنید رو متوجه نمیشم، مثل اینکه گفتید شما از تنیس چه میفهمی و... دلیلی نیست پاسخ شمارو بدم فقط به این مورد بسنده میکنم که بنده از 14 سالگی تنیس بازی میکنم و حتی تورنمنت های 250 امتیزی رو هم از علاقه زیاد زنده تماشا میکنم... که میشه حدود 14 سال... 3.بیش از این حتی ارزش ندارید پاسخ پست احمقانه شمارو بدم زیرا همین که شما از این بازی با نشاط نواک جوکوویچ به شادی انتهای بازی این بازیکن ایراد میگیرید گویای همه چیزه!! نواک بسیار باهوش هست و تسلطش به چندین زبان دنیا گویای شفاف این مطلبه و این حرف من نیست، شما که انقدر وسعت اطلاعات دارید میدونید و بنده فقط مرور خاطره میکنم : سال 2005 راجر فدرر اتفاقا راجع به همین حرکات نواک گفت که او یک انسان نابغست و مردم رو به خودش جذب میکنه. نواک هم پارسال در مسابقات اپن امریکا در مصاحبش با mats wilander زمانی که اکثرا پیشنهاد بازنشستگی راجر رومیدادن ، گفت که وضعیت راجر موقته و سال آینده به اوج برمیگرده که کاملا درست بود! بهرحال تعصب بیجا انسان رو کور میکنه... موفق باشید ویرایش توسط saeedfxfx : 03-18-2014 در ساعت 01:23 PM |
|
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2014, 12:57 PM | #172 |
Senior Member
|
مدیران عزیز سایت
من تازه وارد هستم و عذرخواهی میکنم راجع به این پست ولی... واقعا نمیخواین به یوزر SWEES EXPRESS توجه کنید؟؟ اگر این لازمه ما هم انگلیسی مطالب رو قرار بدیم!! فروم های انگلیسی زبان زیادن من واقعا مفهوم این کار نمیدونم این دوستمون گویا متوجه نیست کارش خیلی احمقانست لطفا شما یه توجهی بفرمایید با تشکر |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2014, 01:34 PM | #173 |
Senior Member
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
هر چند که از هات شاتهایی که با کیفیت 720p و لینک مستقیم با سرعت بالا اختصاصی تنیس تاکرز آپلود کردم تا دوستانی که به یوتیوب دسترسی ندارند به راحتی و بدون هیچ محدودیتی دانلود کنند استقبال چندانی نشد
ولی برای حسن ختام این کار و این تاپیک سه ویدیو دیگه را براتون آماده کردم: 1-هات شات فدرر در فینال: کد PHP:
کد PHP:
کد PHP:
|
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2014, 06:42 PM | #174 | ||
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
نقل قول:
نقل قول:
شما یه چک بکنی میبینی بعد از باخت رافا هم پستهای من و دیگر طرفدارهای رافا در انجمن وجود داره و همچنین در چت باکس ! پس انقدر ار تصورات خودتون پست نزنید و تولید محتوا نکنید. ادامه فصل هم آنچنان مهم نیست چون انتظاری از رافا ندارم و تمام انتظاراتم فصل قبل برآورده شد و این فصل یک گرند یا حتی 2-3 مسترز واسم کافیه. |
||
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2014, 09:46 PM | #175 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
نقل قول:
فقط حرف خودتونو تکرار میکنم، مسلمه که شماها( البته دو سه نفر بیشتر نیستید) هیچ انتظاری از رافا ندارید چون فقط مشکلتون راجره با برداش ناراحت میشین و با باختاش خوشحال و گرنه نادال و ... بهانست . البته بجز این انتظاری هم از یک آدم هیت نمیره . |
|
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2014, 10:02 PM | #176 |
Disciplinary Committee Chairman
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
این دوستانی که با برد نواک خوشحال شدن زیاد امیدوار نباشن. چون به نظر من اصلا نواک خوب نبود . اینطوری باشه نادال فصل خاک نواک رو میکنه تو قوطی. مگر اینکه بردن این مسترز روحیش رو بالا برده باشه.
|
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2014, 10:58 PM | #177 | |
Senior Member
پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
نقل قول:
این که من انگلیسی نوشتم برای شما که بد نشد مطالب منو کپی پیست کنی ترجمشو بزاري تو پست هات .بازم میگم در هنگام نوشتن پستها از خلاقیت خودت استفاده کن.بیا اینم فارسی.دیگه ۲۴ ساعت تو کف نمیمونی ببینی چی نوشتم. غلام حسین پیروانی هم از ۲ سالگی فوتبال میدید.شما هم میتونی بجای پز دادن تماشای مسابقات ۲۵۰ امتیازی،کم کم چللنگرز و futures رو دنبال کنی.بی نهایت جذابه مخصوصا برای شما که دنبال کیفیتی نه کمیت!! در ضمن میشه بگی ساله ۲۰۰۵ راجر تو کدوم تورنمنت چنین حرفی زد؟چون اونموقه نوواک هنوز تو قنداق بود که راجر بهش بگه نابغه.سعی کن مطالب معتبر بنویسی. مطالب نا معتبر نوشتن خیلی احمقانه تره .انگلیسی نوشتن خیلی بهتر از پرتو پلا نوشتن. اونموقه پست شما در کمال بی احترامی بود و من هم جواب متقابل دادم.به هر حل با در نظر گرفتن شخصیت طرف مقابل،نوع نوشتارم تغییر کرد.بیشتر از این درشان من نیست و ارزش هم نداره بحث بيهوده کنم چون مثل شما وقتشو ندارم. |
|
کاربر زیر از شما swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
03-20-2014, 01:52 AM | #178 | |
Senior Member
|
نقل قول:
شما اخبار غلامحسین پیروانی رو هم دنبال میکنی؟؟ بابا چه حوصله ای داری شما! خوب عصبانی میشی فارسی مینیویسیا ایول ولی ناراحت نباش چیزی نشده که... راستی این بندگان خدا مدیران سایت یه بخشی گذاشتن که اعضا بیشتر باهم آشنا بشن بد نیست یه نگاهی بندازی ( ایشالا که 2 زاری افتاد!! ) !!! سال خوبی داشته باشی |
|
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-23-2015, 01:16 PM | #179 |
Banned Users
پستها: 134
سپاس: 242
در 114 پست 334 بار سپاسگزاری شده
|
به به سعید جان لذت بردم بعد از یکسال!
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|