06-06-2014, 02:27 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : Re: بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsann
من خودم از پیروزیهای ماریا لذت میبرم.اما دلیل این ستایش های بعضی از دوستان رو متوجه نمیشم.چون واقعا نکته خیلی خاصی رو در بازیش ندیدم و شاید دلیل اومدن به فینال با این سطح بازی کنار رفتن مدعی های اصلی و مصدومیت ازارنکا باشه.وگرنه واقعا دور از ذهن ماریا امسال با این سطح بازی قهرمان بشه در صورتیکه پارسال با سطحی به مراتب بهتر نایب قهرمان.
|
ستایش یعنی چی ، خو بازیکنمونه در هر شرایطی باید حمایتش کنیم بعدشم اینکه میتونه اینجوری بازی های باخته رو جمع و جور کنه و از هم نپاشه خودش بزرگ ترین نکتست باید از نظر ذهنی خیلی قوی باشی واسه یه همچین کاری ....
ویکا رو هم پارسال توی رولند زدیم هم 2012 توی اشتوتگارت ! کلا ویکا روی خاک در مقابل مـریا بازیکن ضعیف تریه ، امسال هم بود میزدیمش
به نظرم سطح امسال با پارسالش چندان متفاوت نیست ، امسال فقط کمی سرویسش دچار مشکل شده وگرنه در رالی و باقی فاکتور های بازی همون مـریای همیشگیه .
در مورد این 3 بازی آخر باید قبول کنیم امسال قرعش فوق العاده سخت شد .
فُرم همون فُرمه ولی دلیل اصلی گره خوردن 3 بازی اخرش به نظرم قرعه بسیار وحشتناکیه که امسال بهش خورده . البته پارسال هم نتایجش با امسال تفاوت چندانی نداشت در کوارتر یه ست در مقابل یانکوویچ بیگل شد ، در سمی هم یه 6-2 به ویکا باخت !
در مورد امسال هم استوسور کسی بود که 2010 اینجا فینالیست شد و در مسیر فینالیست شدنش کسایی مثل هنین ، یانکوویچ ، سرنا ویلیامز و حتی خود همین هالپ رو زد . 2011 هم یو اس اپن رو برد ، این یعنی وقتی ان فایر باشه خطریه . از شانس بدِ مـریا ، تقریبا در این تورنمنت هم اوضاع خیلی مناسبی داشت پس بردنش کار آسونی نبود .
در مورد اون دختر اسپانیایی که دیگه حرفی نمیشه زد ، نتایجی که گرفت کاملا گویای همه چیز هست . وقتی یه نفر میاد سرنا رو 6-2 6-2 میزنه دیگه خودت تا اخر برو اوضاعش چجوریه بازیکن بسیار خوبی بود و علی رغم اینکه نام بزرگی نداشت ولی تنیس بسیار سطح بالایی رو ارائه داد در این تورنمنت !
در مورد بوچارد هم باید بگم که امسال 10 یا 11 تا مسابقه متوالی رو در خاک برده ، همین هفته قبل هم نونبرگ رو فتح کرد اگه اشتباه نکنم ! سال قبل هم به عنوان بهترین بازیکن جوان تور معرفی شد . پس بازی کردن با یه همچین پدیده ای هم کار راحتی نبود !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maani
هالپيا اميد مون به توئه ، خشاريار و اهورا را نااميد بفرما
|
من آمادم
به نظرم 60-40 شانس هالپ بیشتره واسه بردن !
ویرایش توسط Ahoura : 06-06-2014 در ساعت 02:50 AM
|
|
|