نمایش پست تنها
قدیمی 05-16-2014, 02:21 PM   #53
mjrs
Senior Member

آواتار mjrs

پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز رم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
ببینید من حرفم ، این بود که شما میگید ، که این به شما ربطی نداره که می یای جواب میدی ، اصلا همچین چیزی تو تاپیک بحث و تبادل نظر معنی و مفهومی نداره ، اسمش کاملا مشخصه ، تاپیک بحث و تبادل و نظر !
در مورد حرفای محمد، استقلال و پرسپولیس و این حرفا خودش بهتره بیاد جوابگو باشه ، من حرفم این نبود .
حالا من از شما 1 سوال میپرسم ، چرا به نظرت فدرر اینهمه هیتر داره ؟ خودم جوابش میدم ، موفقیت تو هر زمینه ای 2 تا چیز همراه داره ، 1- هوادار 2- هیتر . خود من تمام و کمال بخاطر موفقیتای زیاد راجر که هیترشم و نه چیز دیگه ای .
در مورد نادال همینطوره ، فقط اشکال شما دوستان ، هیتر نادال اینکه لقمه دور دهن خودتون میپچید ! به جای اینکه بیاید خیلی صادقانه بگید به این دلیل من هیتر نادالم که مانع از موفقیتای بیشتر تنیسور محبوم شده ، و نزدیکترین شخص برای شکست گرند اسلمای راجره ، می یایید ، به تایم بین سرو نادال ، خوشحالی به قول شما منزجر کنندش ( که برای من هوادارش اصلا به این شکل نیست ) مونبالینگش و ... اشاره میکنید که هم من ، هم خود شما میدونیم که اگه نادال یکی بود مثل داوید فرر که 13 بار پیاپی به فدرر می باخت ، اصلا به همچین چیزهایی اشاره نمیشد ، و شاید اصلا اسم نادال میرفت تو لیست محبوب خیلی از دوستان راجری !
واقعیت خیلی سادست ، این قبول کرذنش که مشکله .
موفق باشید .
قبل از هرچیزی باید این رو بگیم که به هر حال هر کسی یه نظری داره، هر کسی یه نوع سلیقه ای داره، اینکه بیایم جای طرف تصمیم بگیریم بگیم تو نظرت اینه به خاطر همچین چیزیه، بدتر از اون بیاین بگیم تو نظرت اینه چون هیچی حالیت نیست و بعد بیایم چهار تا حرف بی پایه و اساس هم بزنیم که به نوعی بی احترامی هم محسوب میشه، این درست نیست.

از نظر شما دلیل اصلی هیتر نادال بودن، موفقیت های نادال و بردهای اون مقابل فدرر هست، و هر دلیل دیگه ای لقمه پیچوندن محسوب میشه. من هم صادقانه بخوام به شما بگم، دلیل اصلیش این نیست! یک بار دیگه هم گفتم، من سال 2006 اولین بازی نادال رو دیدم و از همون موقع باهاش مشکل پیدا کردم، اون موقع راجر 7 گرنداسلم داشت! این رو هم باید بگم که صد البته بردهای نادال مقابل راجر هم نفرت رو تشدید کرد، هی فورهند تاپ اسپین روی بکهند راجر و ارور راجر یا توپ کوتاه دادن به نادال و .... و همینطور تموم اون عواملی که در پست قبلی گفتم، نزدیک شخص برای شکوندن رکوردش هم هست، ولی در هیچ حالتی نادال در لیست محبوب من جایی نداره، اصلا حرفش رو هم میزنی یک جوری میشم

بگذریم از این حرفا، الان شما هیتر راجر هستی، بعد باخت راجر خوشحالی میکنی، من یه بار اومدم بگم شما هیتر راجر هستی چون عقده ای هستی، چون اینجور هستی چون اونجور هستی؟ اومدم واست واشکافی کنم که الان شما هیتری مثلا به خاطر عقده های دوران کودکیته یا بخوام نسخه رواشناسی بپیچم واست؟ یا مثلا بی احترامی به شما بکنم؟ هیتر راجر هستی خوب باش!
من هیتر نادال هستم به خاطر 1001 دلیل موجه برای خودم! لزومی هم نداره ملت بیان به زور دلیلش رو بخوان به چیزی ربط بدن.
امیدوارم شما هم این واقعیت ساده رو درک کنید!

موفق باشید همچنین

mjrs آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: