نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2014, 03:36 PM   #387
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
صحبت از نگاه عمیق می کنید و این پست رو می دید؟!!!...اصن صحبت پیرامون فیلد ضعیف و قوی که شما و همفکران شما مطرح می کنند به قدری سطحی و ابتدایی هست که نیازی به صحبت نداره... اما خواهشا شمایی که معتقد به این ایده ی کاملا وطنی و معجول(فیلد ضعیف و قوی) هستید صحبت از تفکر عمیق نکنید که یک شوخی تاریخی بیشتر نیست...
الان به همین پستتان نگاه کنید...حتی یک جمله ی نیمه عمیق هم در اون وجود نداره چه برسه به عمیق!!
من ترجیح می دم به جای پاسخ به صحت های شما به ذکر مجدد جملات عمیق(!) شما بسنده کنم(همراه با چند جمله توضیح) که صد البته خود گویای همه چیزه:

فکر می کنم تنها فرد بر روی کره ی خاکی باشید که در جریان 3 تقابل اخیر نواک و استن در گرند ها باشد و چنین جمله ی عمیقی را بر زبان بیاورد. برد اتفاقی؟!!!!...حقیقتا تا انتها عمق فرمودید...!!

کلا هر کی رو راجر ببره یه داستانی داشته دیگه؟!!!...یا روزش خوب نبوده، یا عمل داشته یا در هر صورت یه چیزیش بوده...و گرنه راجر که نعوذ بالله هیچی کلا...می بینم که به پیشواز شرایط رافا هم رفتید...

این دیگه انصافا انتهای عمق و حد کمال عمق بود...یک هشتم سونگا، یک چهارم ماری، نیمه رافا؛ فینال هم حالا استن یا بردیچ و بعد معجزه آسا؟!!!!!...یعنی یه ادم می تونه با این قرعه این همه بازی رو صرفا فقط با معجزه ببره؟!!!

دست شما درد نکنه برای این همه عمق...استفاده کردیم...عجیبا غریبا...
دوست عزیز اینکه سخن من عمیقه یا نه شما تشخیص دهنده نیستید!
نیاز هم نداره پاسخ من را دهید! هر کس در اندیشه و تفکرش آزاده و سلیقه خودش رو داره.
اینکه کی درست نگاهش سطحیه مشخصه و دیگران خودشان متوجه میشند!
شما اساسا با بحث فیلد مشکل داری پس مشخصه مطلق گرا هست. دوست عزیز همه عوامل کره خاکی نسبی هستن.همین نسبی بودن اقتضا میکنه که شرایط در زمان های مختلف متفاوت باشه. پس نمیشه منکر بحث فیلد شد. جالبه در حال حاضر فیلد تنیس زنان به سخره گرفته میشه توسط همه اما در مورد مردان توسط آقایون اساسی نداره. مگه میشه برادر من؟ هرجا به نفعتون باشه باید قبول کنید هر جا نه ، نه؟
من اصلا بحث فیلد برام مهم نیست(نه اینکه اعتقاد ندارم). عقیده دارم هرکس بزرگ باشه در هر شرایطی کار خودش رو خواهد کرد . نمیخواستم هم حرفی بزنم. اما شما دوستان اینقد حرفای چیپی زدید در مورد فیلد الان (که نواک باخته و فلانی چی شده و بسان و ...) که خنده ام گرفت و نتوانستم از حق بگذرم!

در مورد حرفم در مورد حذف نواک منظور از اتفاق این است که نواک حاکم بلامنازع استرالیا و کسی که در اکثر گرند های اخیر تا فینال اومده اگه الان حذف شده یه حادثه قلمداد میشه (صرف نظر از اینکه حقش بوده یا نه) حالا اینو هرجور میخوای برداشت کنی ،قدرت استنباط خودت رو میرسونی!

در مورد راجر من در پستم چند بار گفتم راجر رو فرمه و نظرم اینه که حقش بوده. اما اکثر دوستان فدرری هم اذعان کردند که تسونگا و ماری روز خوبی نداشتند. حالا اینم نمیتونی بپذیری مشکلی نیست. این برتری راجر در بازی دلیل نمیشه که بگیم اه اه چه سطح فیلد ضعیفی. باز هم میگم من قصد این پست را نداشتم و نمیخواستم برد راجر را لوث کنم اما حرفای دوستان مجبورم کرد!

منظورم از معجزه آسا همین آماده نبودن حریفانش بوده که همه اذعان کرده اند .دلیلی نداره توضیح بیش از این بدم.

بیش از این صحبت از بدیهیات باعث گمراهی خواهد شد.موفق باشید
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: