نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2014, 12:25 AM   #360
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

صحبت از نگاه عمیق می کنید و این پست رو می دید؟!!!...اصن صحبت پیرامون فیلد ضعیف و قوی که شما و همفکران شما مطرح می کنند به قدری سطحی و ابتدایی هست که نیازی به صحبت نداره... اما خواهشا شمایی که معتقد به این ایده ی کاملا وطنی و معجول(فیلد ضعیف و قوی) هستید صحبت از تفکر عمیق نکنید که یک شوخی تاریخی بیشتر نیست...
الان به همین پستتان نگاه کنید...حتی یک جمله ی نیمه عمیق هم در اون وجود نداره چه برسه به عمیق!!
من ترجیح می دم به جای پاسخ به صحت های شما به ذکر مجدد جملات عمیق(!) شما بسنده کنم(همراه با چند جمله توضیح) که صد البته خود گویای همه چیزه:

نقل قول:
دلیل نمیشه که چون بر حسب اتفاق نواک الان حذف شده پس بگیم فیلد ضعیفه!!!!!
فکر می کنم تنها فرد بر روی کره ی خاکی باشید که در جریان 3 تقابل اخیر نواک و استن در گرند ها باشد و چنین جمله ی عمیقی را بر زبان بیاورد. برد اتفاقی؟!!!!...حقیقتا تا انتها عمق فرمودید...!!
نقل قول:
درسته قرعه ش سخت بود ،اما باید پذیرفت که سونگا روز خوبی نداشت و اندی هم آماده نیست!!!!
نقل قول:
امکان اینکه رافا رو هم شکست بده وجود داره با توجه به شرایط رافا !
کلا هر کی رو راجر ببره یه داستانی داشته دیگه؟!!!...یا روزش خوب نبوده، یا عمل داشته یا در هر صورت یه چیزیش بوده...و گرنه راجر که نعوذ بالله هیچی کلا...می بینم که به پیشواز شرایط رافا هم رفتید...
نقل قول:
اما بیایم واقع بین باشیم و اگه هم به صورت معجزه آسایی قهرمان شد که امکانش هست
این دیگه انصافا انتهای عمق و حد کمال عمق بود...یک هشتم سونگا، یک چهارم ماری، نیمه رافا؛ فینال هم حالا استن یا بردیچ و بعد معجزه آسا؟!!!!!...یعنی یه ادم می تونه با این قرعه این همه بازی رو صرفا فقط با معجزه ببره؟!!!

دست شما درد نکنه برای این همه عمق...استفاده کردیم...عجیبا غریبا...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: