موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014
نمایش پست تنها
01-22-2014, 04:49 PM
#
330
Ahoura
Former Staff
پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
Done !!!!
1
والله چی بگیم من ست 4 رفتم خوابیدم که راجــر راحت تر بازی کنه ( مدارکش هم در توییتر موجوده
)
خیلی بازی خوبی بود. ست 1 و 2 سرویس بسیار خوب بود و اصلا نمیزاشت مـاری روی سرو فدرر حتی لحظه ای به بریک پوینت فکر کنه . ست 3 هم خوب بود ، توی تایبریک هم 5-2 جلو بودیم که راجــر یکم احتیاط رو برد بالا موند توی دفاع به امید گرفتن ارور ولی مـاری ارور نداد و تمام پوینتا رو جبران کرد .
نکته خوبه دیگه ارور نسبتا کم بکهند فدرر بود که میتونه در بازی با نادال خیلی ازش استفاده کنه . اگر بتونه سرویس رافا رو با همین بکهند و بدون ارور ریترن کنه نادال تقریبا مجبوره در اکثر پوینت های گیم سرویسش رالی انجام بده که قطعا شرایط برای هولد کردن گیم در چنین حالتی سخت تر میشه . توی سینسی و بارکلایز شاهد چیپ پوینتای وحشتناکی بودیم که رافا فـــرط سرو میزد روی بکهند راجــر و خیلی راحت در هر گیم سرویس حداقل یکی دو پوینت اینجوری میگرفت . این بکهند امروز اون چیپ پوینتا رو میتونه نده .
نکته سوم انگیزه وحشتناکه راجــر بود . کلا تو این چند سال من ندیدم که راجــر بدونه حریف بعدیش ناداله بعد اینجوری با چنگ و دندون برای برد تلاش کنه . واضح بود فدرر در تک تک پوینتا با تمام وجود داره بازی میکنه . نمی دونم حالا هدفش چی بود ولی هرچی بود هر طور که شده میخواست این بازی رو ببره
در مورد بازی با نادال هم
شانسمون کمه ولی زیر 5 نیست زیر 10 هست
پ.ن : 11 نیمه نهایی پیاپی در OZ برای راجـــر . Just Wooow
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
.AMIR.
,
Afshin
,
danial_ghasemi
,
davidbeckham
,