نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
خوشحالم که می بینم به قول دوستمون شهر شلوغ شده
|
دوست عزیز اگه منظورت از شهر شلوغ شده باخت فدرر هست که خب تا جایی که میدونم شهر خیلی وقته شلوغه چون خیلی وقته که طرفداراش امید خاصی بهش ندارن و نتایجش هم مشخص:d و فقط امیدوارن برگرده به اوج ولی هیچ نشونه مثبتی از راجر دیده نمیشه :d
اما اون تشبیه فقط جنبه شوخی داشت ، واقعیت اینه که شخصی که برای خیلیا اسطوره به حساب میاد اولین رکن اسطوره بودن رو نداره !
اولین رکن اسطوره بودن روحیه شکست ناپذیری هستش که فدرر در این زمینه کلا 0 به حساب میاد و یکی از دلایل عدم موفقیتش مقابل نادال همین مسئله هستش!
الانم واقعیت اینه که طرفداراش قبل از هر تورنومنت میگن قهرمانن ولی وسطای کار میگن فدای سرت اسطوره :d
من قبلا هم گفتم تو عمرم راکت تنیس دستم نگرفتم و جز فوتبال هیچ ورزشی نکردم ( چند سال هم بدنسازی اونم نه خیلی حرفه ای ) پس اولا نه ادعایی دارم نه چیزی ، دوما خیلی از چیزایی که راجع به تنیس فهمیدمم دقیقا از همین انجمن بوده و همین الانشم بیشتر میخونم تا جوابی بدم چون وقتی صحبتای تخصصی انجام میشه سعی میکنم ساکت باشم چون تخصمم نیست که بخوام راجع بهش نظر بدم !
اینو گفتم که بدونی اکثریت پستایی هم که تو انجمن زدم بعد از قهرمانی نادال یا حذف فدرر بوده و با مضمون شوخی :d حالا شما دوست داری بخندی مشکلی نیست عزیزم بخند تا دنیا به روت بخنده :d