نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2013, 05:40 PM   #400
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها
خوشحالم که می بینم به قول دوستمون شهر شلوغ شده

دوست عزیز اگه منظورت از شهر شلوغ شده باخت فدرر هست که خب تا جایی که میدونم شهر خیلی وقته شلوغه چون خیلی وقته که طرفداراش امید خاصی بهش ندارن و نتایجش هم مشخص:d و فقط امیدوارن برگرده به اوج ولی هیچ نشونه مثبتی از راجر دیده نمیشه :d

اما اون تشبیه فقط جنبه شوخی داشت ، واقعیت اینه که شخصی که برای خیلیا اسطوره به حساب میاد اولین رکن اسطوره بودن رو نداره !
اولین رکن اسطوره بودن روحیه شکست ناپذیری هستش که فدرر در این زمینه کلا 0 به حساب میاد و یکی از دلایل عدم موفقیتش مقابل نادال همین مسئله هستش!
الانم واقعیت اینه که طرفداراش قبل از هر تورنومنت میگن قهرمانن ولی وسطای کار میگن فدای سرت اسطوره :d

من قبلا هم گفتم تو عمرم راکت تنیس دستم نگرفتم و جز فوتبال هیچ ورزشی نکردم ( چند سال هم بدنسازی اونم نه خیلی حرفه ای ) پس اولا نه ادعایی دارم نه چیزی ، دوما خیلی از چیزایی که راجع به تنیس فهمیدمم دقیقا از همین انجمن بوده و همین الانشم بیشتر میخونم تا جوابی بدم چون وقتی صحبتای تخصصی انجام میشه سعی میکنم ساکت باشم چون تخصمم نیست که بخوام راجع بهش نظر بدم !

اینو گفتم که بدونی اکثریت پستایی هم که تو انجمن زدم بعد از قهرمانی نادال یا حذف فدرر بوده و با مضمون شوخی :d حالا شما دوست داری بخندی مشکلی نیست عزیزم بخند تا دنیا به روت بخنده :d

ویرایش توسط sorina_1100 : 09-05-2013 در ساعت 06:09 PM
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: