دلم نیومد این پست رو برای طرفداران راجر فدرر نزارم. شاید صحبتهای نواک یک دلگرمی برای شما طرفداران فدرر باشد.
صحبتهای نواک جوکوویچ در مورد راجر فدرر:
بهترین تنیسور دنیا در مقام مدافع برای رقیبی قدرتمند که با افول در دوران حرفه ایش دچار شده ، ظاهر میشود.
" یکم بهش فضا بدید ، کمی بزارید در آرامش باشه ."
آیا الان زمانی است که راجر فدرر باید به تاریخ بپیونده؟ وقتی تامی روبرتو در سه ست پیاپی در یو اس اوپن در مقابلش برنده شد ، که این مسابقات هنوز در حال پیگیریه ، خیلیها شروع به صحبت در اینباره کردند که کی میخواهد این سوئیسی کناره گیری کنه.یکی از کسانی که از راجر دفاع میکنه ( اگر بشه درباره مهاجمان و مخالفین هم صحبت کرد)، بهترین تنیسور حال حاضر دنیا نواک جوکوویچه.
" راجر در بهترین شرایطش بازی نمیکنه و هنوز سوال اینکه ، چرا این اتفاق افتاده . فکر کنم بهتره کمی اونو تنها بزاریم ، بزاریم کمی نفس بکشه. معمولش اینکه اون الان نمیتونه مثل زمانی که شماره یک بود ، توی زمین حرکت کنه ، مثل زمانیکه بهترین بود."
این صحبتها رو نواک جوکوویچ بعد از پیروزی در سه ست پیاپی ، مقابل مارسل گرانولرس به خبرنگاران میگه .این تنیسور صربستانی باور داره که راجر خوب بازی کردن رو شروع خواهد کرد و جایگاه اون بین 5 تنیسور برتر دنیاست.
" در این شکی وجود نداره " .
جوکوویچ به این تنیسور سوئیسی که در رنک هفتم جا خوش کرده و کمترین امتیاز رو برای اولین بار در 10 سال اخیر جمع کرده اطمینان کامل داره. نواک توصیه ای برای راجر فدرر در مورد اینکه چقدر دیگه باید بازی کنه نداره؟
" این سوالی است که باید خودش پاسخ بده .اون 31 یا 32 سالشه.تامی هاس 35 سال داره و نزدیک به 10 تنیسور برتر دنیاست.فقط فکرکنم مردم عادت کردند که راجر فدرر رو بین سه تنیسور برتر دنیا ببینند و اینکه گرند اسلمها رو فتح میکنه . مدتیکه این اتفاق نیفتاده و یک مرتبه همه سورپرایز شدند ."
(مطلب از خودم ترجمه توسط مهدی عزیز)