08-24-2013, 06:21 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoomanjian
من نمي دونم اين دوستمون روي چه حسابي ميگه فدرر 99 درصد قهرمانه. توي ويمبلدون امسال گفتم اگه فدرر قهرمان بشه به همه ي اونايي كه گفتن فدرر قهرمان ميشه نفري 20000 تومن مي دم . الان هم اينو دوباره واسه يو اس اپن ميگم. اگه فدرر امسال قهرمان بشه به همه اونايي كه ميگن قهرمان ميشه نفري 50 هزار تومن ميدم. مرده و قولش. اخه شماها با چه عقل و منطقي ميگيد اين بابا قهرمان ميشه. فدرر 3 ساعت سرپا وايسه خيليه
|
اولا که من طرفدار راجرم پس نباید انتظار داشته باشی بیام اینجا بگم ما دور اول حذف میشیم اونم یو اس اپن!
دوما شما یچیزی پروندی از شانست حرفت درست اومد که راجر ویمبی به جایی نمیرسه.برادر من نه شما نه من نه بنده دیگه ای نمیتونه پیش بینی کنه منم گفتم راجر 99 درصد قهرمان خب خوش بینانست اره اما من نمیتونم شکست راجرو تصور کنم هر چی باشه من شدیدا طرف راجرم در بدترین حالت.ضمنا گفتم فقط نادال حریفش میتونه باشه اونم به زور تازه.
نادال در پخته ترین دوران تنیسش سیر میکنه منم شدیدا قبولش دارم اما هر چی باشه هرکسی یچیزایی دوس داره که نمیتونه شکستشو تصور کن.شما میدونستی نادال دور 1 ویمبی حذف میشه؟شما میدونستی راجر ویمبی2012 رو میگیره؟یچیزی بگو درست باشه.من تصور و اعتقادمو ولو با احساس بیان میکنم شما ناراحتی؟عجب!
دو هفته دیگه مشخص میشه صبرم چیز خوبی برادر.نکن فکر میکنی نادال قهرمان میشه؟فدرر قهرمان نشه نادالم بعیده بتونه قهرمان بشه اون یک دهم دصدم واس بالا جدول گذاشتم نادال همون یباری که یو اس اپنو برده بزور برده همون یکی بسشه.
مثلا اگه راجر ویمبی2013 رو میبرد جنابعالی مردانه 20تا میدادی به راجریا؟نکن اینکارو برادر.یچیز بگو از مردانگیت بر بیاد.
|
|
|