بازی رادونسکا و سابین خیلی جالب شد و واقعا لذت بردم.در پایان هر دو میتونستند برنده باشند که نظر شخصیم اینکه سابین انگیزه بیشتری برای برد داشت و موفق هم شد.درباره بارتولی هم باید بگم ، من قبلا هم گفتم از اندام این و کیوتوا بدم می اد.واقعا باید درستش کنند.شایسته تنیسوریهای در این سطح نیست که این اندام رو داشته باشند.(نظر شخصیمه) اما نباید از واقعیت گذشت.خوب داره بازی میکنه.و نباید از حق گذشت.شانس هر دو به نظرم مساویه.امیدوارم بازی خوبی بشه و لذتش رو ببریم و هر کسی شایسته تر بود و بهتر بازی کرد برنده شه.از این پسره یانوویچ خوشم می اد.بنظرم شانس زیادی مقابل اندی نداره. اما تنیسور خوبیه.اگر بد بود به نیمه نهائی نمی رسید. بهر حال رنکینگ خیلی پائینی هم نداره.24.به نظرم اگر خودش رو گم نکنه و خوب تمرین کنه و خودش رو باور بکنه ، ازش در آینده بیشتر خواهیم شنید.قد بلند هم هست.2 متر قدشه.واقعا امیدوارم این موفقیت اتفاقی نباشه و شاهد ظهور یه تنیسور خوب دیگه در جمع 10 تنیسور برتر دنیا باشیم.برای بازی نواک و خوان لحظه شماری میکنم..بازی جالب و قشنگی میشه.هر دو ستی تا به حال ندادند و خیلی خوب بازی می کنند.شانس نواک خیلی بیشتره.اما روی کاغذ. توی زمین قضیه فرق میکنه.تا حالا که نواک عالی پیش رفته.من که شخصا خیلی امیدوارم به بازی فردا.امیدوارم فردا شب درباره بازی فینال نواک صحبت کنیم.به امید قهرمانی نواک.
|