نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2013, 06:06 AM   #306
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

پست های قبلی رو دیدم ، به این حالت دراومدم هیچ کل کلی توش نیست الان سهند میاد میگه ترویج به دعوا کردی . حتمآ نباید دعوا کنید که یک کل کل کوچولوی خوب . مث من هم نه خیلی خشک ، مث ماست ، یکی میگه وای من نادالیم ، بمیرم این روزو نبینم راجریه میگه من ذوب شده ام الهی غمتو نبینم اینجا مگه ترانه سراییه میاید برای هم فاز میگیرید ؟؟؟ همجنس بازید مگه از مدیران سایت خواهش میکنم منو مدیر کل کل سایت کنند کلآ شوخی کردم ناراحت نباشید ، اما من از دست دوستانی نزدیک ناراحتم که به شرح و دلایل زیر :

1.دوستان من هوادار نوله ، میبازم ی سر به بحث و تبادل نظر میام پست میزارم و میرم تورنومنت بعدش میام ، اما برخی دست به دامن تنیسور دیگری میشن که بیاد قهرمان شه

2.دوستی دیشب پس از باخت راجر میگه امیدوارم اندی و نواک به مصدومیت شدید دچار بشن در ویمبی و به فینال نرسن من به شخصه برای نادال هم آرزوی مصدومیت نمیکنم ، اونوقت این دوستمون با نهایت به رحمی آرزوی مصدومیت 2 تنیسور خوب تنیس رو میکنه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
استاخوفسکی چه میگه ؟؟؟

یه حماسه ی دیگه !!! فدرر هم راند 2 ای شد . و چه میکنه سرگی استاخوفسکی

وقتی روسول نادال رو برد همه رنکینگشو مسخره میکردین . الان که استاخوفسکی رنکش 116 هــ ما چی باید بگیم ؟؟؟

راستی دقت کردین این استاخوفسکی همچین یکم شبیه روسول بود . هم قیافش و هم سرویساش .

بهراد استاخوفسکی شبیه کولشرایبر + پینوکیو هست اما اون خانمی که همراهیشون میکرد به شدت زیبا بود
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: