نمایش پست تنها
قدیمی 05-17-2013, 04:32 PM   #90
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima93 نمایش پست ها
ممد اين همه توضيح دادي (اگرچه قسمتي ازش رو قبول ندارم ) ولي درباره فورهند رافا چيزي نگفتي.جديدا تو هر گيم 1-2 تا ضربه بد از روي فورهندش ميزنه كه قبلا سابقه نداشت.يا از تور رد نميشه يا 2-3 متر ميره اوت.از نظر روحي هم مشخصه كه به اندازه گذشته ثبات نداره.mood swing زياد براش پيش مياد و همين اخرين چيزيه كه دوست داره جلو نواك اتفاق بيفته وگرنه عقب افتادن ميتونه براش خيلي گرون تموم بشه.روبروي نواك هم مثل بازي با گولبيس برا ريترن عقب ميره، البته نه به اندازه ديروز.ولي نواك بازيكني نيست كه ضربه دوم سوم تو رالي رو اوت كنه و اينجوري سرويسش رو نسبتا راحت تر هولد خواهد كرد.ي نكته جالبم كه الان تو امار ديدم اين بود كه تو هر 3 باخت رافا به نواك روي خاك، رافا كمتر از 40 درصد امتيازاي سرويس دوم رو گرفته.ضعيف بودن بكهند يا فورهند رافا اينجاست كه خيلي بهش ضربه ميزنه چون نواك ياد گرفته ريترن رو هجومي بزنه و اين تاكتيك رو خيلي خوب پياده ميكنه.
درباره فورهند قبول ندارم، به نظر من فورهند رافا داره به روزهای اوجش برمیگرده، ولی نظر شما هم محترمه برای من نیما جان.

نواک قطعا مثل گولبیس نمیتونه سرویس بزنه و سرعت Ground Stroke هاش به اندازه گولبیس نیست.
چیزیکه باعث میشه نوله رافا رو ببره به نظر من اول بازی دفاعی خوبه نواک و دوم بازی تهاجمیش. چرا تا قبل از ورسیون 2 نوله، رافا تو خاک حداقل به نوله نمی باخت؟ بازی تهاجمی نوله همیشه رافا رو اذیت میکرده ولی تو خاک نمیبرده.
چه چیزی به نوله اضافه شد؟ اضافه شدن قدرت دفاعی بالا.
بازی تهاجمی رافا عبارته از: چپ و راست کردن حریف اینقدر که طرف یا مجبور به دادن ارور بشه Forced Error یا دیگه حوصله نداشته باشه بدوئه یعنی رافا با Pace زیاد Winner نمیزنه، با بهم زدن Court Positioning حریف و به اصطلاح Opening up the Court کردن برای فورهندش سعی میکنه پوینت بگیره در فاز تهاجمی.
در مورد بازیش با نواک مشکل اینجاست از نظر من که اینقدر حرکت نوله تو زمین خوبه، اینقدر توپ در میاره که ما میبینم تو یه رالی رافا 10 بار چپ و راست میکنه ولی به علت فقدان Pace کافی نمیتونه ضربه تمام کننده بزنه، یا ارور میده یا یهو یه توپ کوتاه میزنه نوله میره تو فاز تهاجمی و بومب.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها

آمار واقعی یعنی چی ؟! Ace به حق وینر محسوب میشه. بعضیا بلد نیستن ایس بزنن، باید آمارو به دلخواه تفکیک کرد گرامی ؟! این بود خرد پیشگی ؟!

اون قسمت دوم هم فقط نظر شخصی شماست و هیچ ربطی به عمق و ارتفاع تنیس دیدن نداره.

من الخرد توفیق !!
گرامی جان، صد البته که سرویس هم خودش هنریه بر منکرش لعنت.
منظور من این بود، تعداد Ace نمایانگر مقدار Aggression شما رد طول یه مسابقه نیست، مثالش اندی رادیک بود، تو بازی 100 تا Ace هم بزنه، آیا اون Ace ها نشون میده که تو بازی تهاجمی بوده؟
من هم گفتم باید کم بشه تا معلوم شه در طول بازی هم تعداد وینرها چقدر بوده که از اون جا تا حدودی بشه فهمید کی چقدر حمله کرده، تا حدودی البته.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: