نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu
دوستان یه سوال داشتم.
در این تورنمنت حاضر که نشد که حداقل یه بازی از راجر ببینیم اما در بازی های تورنمنت قبل، راجر خیلی از Body Serve استفاده کرد. من از همون موقع رفتم این نوع سرویس رو امتحان کنم اما واقعاً گند زدم و درست و حسابی نتونستم حریفم رو به خطر بندازم.
خواستم خواهش کنم ازتون که شما چه جوری این نوع سرویس رو به هدف می نشونید؟ درسته که باید ویدیو باشه اما اگر ممکنه همینجوری تئوری بهم بگین.
مرسی
|
البته به نظرم راجر همه سرویسها رو خوب میزنه به T یا Wide از هر دو Side چه AD Side چه Deuce Side به نظرم شاید کم استفاده ترین نوع سرویسش همین Body Serve باشه.
در مورد زدنش من که تنیس باز نیستم، ولی به نظرم یه بادی سرو خوب همون سرویس Slice هست که مقداری Paceش بیشتره و به جای اینکه Wide زده بشه به وسط سرویس باکس زده میشه.
Pace باید داشته باشه که فرصت عکس العمل رو از حریف بگیره و Spin از نوع Side ش برای اینکه بره به سمت بدن حریف که نتونه به راحتی Swing کنه و به اصطلاح حریف رو Jam کنه. البته معمولا مقداری Top Spin هم داره که باز کاملا شرایط رو برای ریترن سختتره کنه.
این سرویس بیشتر جلوی حریفای گنده منده که Sluggish هستند کاربرد داره.
در واقع اگه شما سرویس اسلایس رو بلدی فقط باید رو Placement ش کار کنی نسبت به Standing حریفت.