نمایش پست تنها
قدیمی 06-01-2010, 10:55 PM   #9
Red-Line
Former Staff

آواتار Red-Line

پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
به نظر من همین حذف شدن سریع راجر در دور اول و دوم مسترزها باعث شده اعتماد به نفسش پایین بیاد...شاید من از تنیس خیلی ندونم ولی این و میدونم که آدم باید تو هر مرحله ای از زندگی موفق باشه!راجر باید تو هر تورنمنتی موفق باشه..ویمبی دیگه جای هیچ اشتباهی نیست!
دوست من همون کسی که شما امضاشو گذاشتید رو امضاتون با رفیقاشون که ادعای منطقشون میشد تو همین سایت میگفتن دیگه ما از فدرر هیچی نمیخواییم ! هرچی میخواستیم گرفته . الان فقط می شنیم و از بازیش لذت می بریم ..... الانم باید بهشون گفت بشنید و از باخت های فدرر لذت ببرید ! تا چند وقت دیگه ممکنه همین باخت ها هم نبینید. همون موقع هم گفتم الانم میگن اگه بودن ( مثل اینکه بعضی از دوستان دارن میرن به اون سمت ) میگفتن دیگه واسه ما مسترز مهم نیست ! اصلا گرنداسلم هم مهم نیست ! کلا تنیس دیگه مهم نیست ... می دونید چرا ؟!!! چون راجر 16 تا گرنداسلم گرفته ...

کلا بشنید و از باخت های راجر و از دست دادن نامبر وانی و شاید خداحافظی فدرر لذت ببرید . تازه بعد خداحافظیش هم یه 10 سال تنیس نگاه نکنید برای اینکه تنیس فعلا مهم نیست چون شاید هیچ کس 16 تا گرنداسلم نبره ...

--==--

حداقل طرفداران رافا و اندی و نواک و .... وقتی تنیسورشون میبازه میگن ناراحت میشیم . چرا بد بازی کرد و ... ! ولی ...

Red-Line آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Red-Line به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: