06-01-2010, 10:55 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1
به نظر من همین حذف شدن سریع راجر در دور اول و دوم مسترزها باعث شده اعتماد به نفسش پایین بیاد...شاید من از تنیس خیلی ندونم ولی این و میدونم که آدم باید تو هر مرحله ای از زندگی موفق باشه!راجر باید تو هر تورنمنتی موفق باشه..ویمبی دیگه جای هیچ اشتباهی نیست!
|
دوست من همون کسی که شما امضاشو گذاشتید رو امضاتون با رفیقاشون که ادعای منطقشون میشد تو همین سایت میگفتن دیگه ما از فدرر هیچی نمیخواییم ! هرچی میخواستیم گرفته . الان فقط می شنیم و از بازیش لذت می بریم ..... الانم باید بهشون گفت بشنید و از باخت های فدرر لذت ببرید ! تا چند وقت دیگه ممکنه همین باخت ها هم نبینید. همون موقع هم گفتم الانم میگن اگه بودن ( مثل اینکه بعضی از دوستان دارن میرن به اون سمت ) میگفتن دیگه واسه ما مسترز مهم نیست ! اصلا گرنداسلم هم مهم نیست ! کلا تنیس دیگه مهم نیست ... می دونید چرا ؟!!! چون راجر 16 تا گرنداسلم گرفته ...
کلا بشنید و از باخت های راجر و از دست دادن نامبر وانی و شاید خداحافظی فدرر لذت ببرید . تازه بعد خداحافظیش هم یه 10 سال تنیس نگاه نکنید برای اینکه تنیس فعلا مهم نیست چون شاید هیچ کس 16 تا گرنداسلم نبره ...
--==--
حداقل طرفداران رافا و اندی و نواک و .... وقتی تنیسورشون میبازه میگن ناراحت میشیم . چرا بد بازی کرد و ... ! ولی ...
|
|
|