نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2010, 07:13 PM   #415
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
خب راجر در یه بازی متوسط تونست واورینکا رو شکست بده..در ست اول راجر خوب تونست بازی رو کنترل کنه و تمرکزش و از دست نداد و به خوبی تونست ست و به نفع خودش به پایان برسونه.
در ست دوم راجر با دادن یک بریک به حریف خود تمرکز خودش و از دست داد و همینطور که میدونید ست دوم برای هر تنیسور خیلی مهمه بخصوص کسی که 0-1 جلو هست.
راجر تو ست دوم یکم به نظر من بد بازی کرد البته نباید بازی خوب واورینکا رو یادمون بره،اون در بعضی مواقع حساس بد ارور هایی میداد که در آخر به ضررش به پایان رسید و در تایبریک راجر خوب تونست ست و بگیره.
در ست آخر بخاطر اینکه واورینکا کم انگیزه شد و راجرم بهتر شد دیگه راجر تونست با اقتدار ست سوم و به دست بیاره و پیروز میدان بشه..
درکل من از بازی راجر راضی نبودم اون چیزی که من میخوام هنوز نشده..فقط میترسیدم که ست از دست بده ولی خوشحالم ستی از دست نداد!
اینجور که داره پیش میره به احتمال زیاد فینال پارسال رولند و در یک چهارم نهایی خواهیم دید..سودرلینگ ممکنه اولین حریف سخت راجر در مسابقات باشه!راجر دوتا فینال حساس داره تا به دیدار اصلی برسه!امیدوارم در بازی احتمالی مقابل سودرلینگ بتونه خوب بازی رو اداره کنه..
Come On Roger

فدرر امون این سوئدی چندش رو خواهد برید و من که حاضرم فدرر بره نیمه نهائی و شانس نامبر وان شدن رافا در پایان رولند صفر بشه ولی این یارو بازم ضایع بشه بدجور ازش متنفرم و این اصلا ربطی به برد پارسالش نداره، من از همون ویمبلدون چند سال پیش و دلغک بازیهاش ازش بدم اومد!! توضیحات رو دادم که اذهان عمومی رو روشن کرده باشم فردا کسی نیاد بگه بخاطر رافا از این بابا بدم میاد
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: