نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2010, 06:19 PM   #558
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak5709 نمایش پست ها
اینا به خاطر سبک بازیشون حریف سختی محسوب میشن نه به خاطر سنگین بودن توپ.فدرر همیشه و همه جا با اینا مشکل داشته, چرا فدرر تو ویمبلدون به رافا باخت؟ به خاطر اینکه زمین کند بود؟ نه... فدرر همیشه با اینجور بازیکنا تو همه سطح ها مشکل داشته, من نمیگم بی تاثیره بوده اما به این اندازه که بهش پرداخته میشه نیست. بعضی از بازیکنا تو همه کورت ها خوب بازی میکنن. حالا یکی تبحر بیشتری توی یه زمین خاص داره مثل فدرر تو ویمبلدون یا رافا تو رولند گاروس...
با سلام
Wimbledon از توپهای Slazenger استفاده میکنه که سنگینترین توپهای دنیاست , سطح مسابقات Wimbledon هم فکر کنم از سال 2002 بود که به یک نوع چمن خاص به نام Rye Grass که در مسابقات لیگ برتر انگلستان هم استفاده می شود که نسبت به سطح قبلی کندتر و High Bounce تر بود.
بله باخت Federer در Wimbledon به Nadal به خاطر سطح کند و High Bounce و توپهای سنگین بود.
اینکه Federer با اینوگونه بازیکنان مشکل دارد رو هم اگر من چند سال پیش هنگام توضیح Match Up توضیح نمی دادم نه شما و نه هیچکس دیگر به ان پی نمی بردید , اما ایا می دانید چرا Federer در US Open و یا Cincinnati با اینگونه بازیکنان به مشکل برنمی خورد؟
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: