10-15-2009, 10:59 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
نه دیگه سعید جان اگه سافین و هیوئیت بهتر از کوریر و امثالهم بودن که باید قائدتا فدرر رو بیشتر می بردن!! همین که فدرر اوج گرفت اینا روی هم 1 گرند اسلم بردن با 1 مسترز  درسته اینا مستعد هستن ولی شما هم برای غلو کردن کار فدرر بیش از اندازه بهشون بها میدید بالواقع اینا یه کم Overrated هستن!!
کسی نمیتونه ارزش کار فدرر رو پائین بیاره ولی این واقعیت هست که نسلی که 15 گرند اسلم برای فدرر رو درش داشت بمراتب ضعیف تر از نسل های قبلی بود  و میشه گفت تقریبا بجز رافا کسی دیگه نمیتونه تو گرند اسلم ها اونطوری برای فدرر شاخ بشه (یو اس اوپن هم از نظر خیلی ها یه استثنا بود)
|
برو بابا تو ام ...
به قول خودت اون موقع که اینا فدرر رو بردن فدرر تو دوران طفولیت بود ... تو واقعا شبا خواب هد تو هد میبینا ! خوراکت اینه هد تو هد رو بکشی وسط
اتفاقا همه میگن تنیس نسبت به قبل پیشرفت زیادی داشته ... همه ی ورزش ها همین طوری هستن قهرمانی در سالهای کنونی سخت تر از قهرمانی در سالهای قبله ...
قبلا امکانات خیلی کمتر بود ... تعداد تنیسور ها کمتر بود و خیلی چیزای دیگه . واسه همین یکی که یخورده از باقی بهتر بود همرو میترکوند ...
استرالیای 2008 نوله جوری بازی کرد که بابای بیکر و آغاسی هم نمیتونن اونجوری بازی کنن
رافا نادال که توی 8 یا 9 تا گرند اسلم با راجر بازی کرده و همیشه حریف بسیار سختی بوده ...
امسال هم که خوان واسش شاخ شد
ارزش کار فدرر رو که اصلا نمیتونید پایین بیارید ... نه تو نه آدم احمقی مثه سیمون رید یا مکنرو
از همه ی اینا که بگذریم من یه چیز دیگه میخوام بگم :
بازی های آغاسی و لندل و مک انرو و بورگ و خیلی دیگه از بزرگان تنیس رو که نگاه میکنم بازم راجر یه سرو گردن از همشون بالا تره .... اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا قابل مقایسه با راجر نیستن ... استایل بازی راجر و ضرباتش به قدری زیباست که تو عمرا نمیتونی نظیرشو پیدا کنی . حالا تو بگو بورگ فلان کرد و فلانی اون کارو کرد ... چشم که دارم ... خودم میبینم راجر خیلی سر تره ...
تو هم همش سعی کن تخریب کنی ولی خدا رو شکر با این حرفای تو ارزش راجر پایین نمیاد که هیچ بالاتر هم میره ! 
|
|
|