نقل قول:
نوشته اصلی توسط nemanaldin
همین حرف شما رو میشه دقیق برعکسش رو هم گفت
چون ایشون از تنیس زنان خوشش میاد دلیلی نداره که همه باید خوششون بیاد و کسی که خوشش نمیاد به حقوق زنان ارزش قائل نیست و ......!!!
کاری که این دوستمون داره انجام میده و به هرکسی که از تنیس زنان خوشش نمیاد برچسب مرد سالاری میزنه !!!
|
دوست عزیز مرد سالاری واقعیتی در جامعه ی ماست که شما نمی توانید انکار کنید . سخن بنده را هم جعل و تحریف نکنید بر مبنای دیدگاه خودتون و از بافت خاص خودش خارج نکنید ، هر اندازه میخواهم کوتاه بیایم اتهامات بی اساسی پشت اندر پشت بار میشود . زن ستیزی و تحقیر زنان و مردسالاری واقعیتی پر رنگ در جامعه ی ورزشی ایران هست ، روشن بگم کسی که میگوید سرنا حتی یک گیم از رنک صدم تنیس مردان نمی تونه بگیره بی سند و مدرک و بی دلیل ، قصدش تحقیر و تخفیف زنان هست و واژه ی male chauvinist برازنده ی اون فرد هست . این ربطی به ورزش مردان نداره ، روشن و طبیعیست که فیزیک بدنی زن و مرد با هم تفاوت داره و بحث بر سر این مسایل توضیح واضحاته . ورزش مردان در کنار زنان ارزش خاص خودش را داره . هر کدوم جذابیت خاص خودش رو هم داره ، هر کسی خوشش نمیاد نگاه نکنه مشکلی با اون فرد نیست ولی افراد مختلف حق تحقیر و تخفیف ندارند . در اون صورت میشه متحجر و متصلب همچون برخی از افراد این گروه که ظاهرا زبان تندشون از سلول های خاکستری مغزشون بیشتر کار می کنه . ولی کسی که کلیت تنیس زنان را نفی می کنه همچون اون فرد موصوف سزاوار چنین برخوردی بوده است . بنده نه ورزش مردان را نفی کردم نه کلیت ورزش مردان را زیر سوال بردم ، شما و همفکرانت چیزی برای خودتون دوختید و بافتید . شما نمیتونید واقعیات مردسالارانه ی موجود در جامعه ی ایران را نادیده بگیرید که به زن به عنوان موجود فرودست نگاه میشه . هر اندازه هم در این تعصب ورزی بکوشید نتیجه ی معکوس به بار میاره . شما نمیتونید زمان را به عقب برگردونید دنیا در حال تغییره و حقوق زنان و مردان در تنیس روز به روز با همه ی تفاوت هایشان نزدیک و نزدیک تر میشه و این باعث افتخاره . اگر کسی این برابری را بی عدالتی میدونه و اعتقاد داره که چون مردان 3 از 5 ست بازی می کنند و زنان 2 از 3 ست در گرند اسلم ها و نتیجه بگیرند که پس زنان باید درآمد و جوایز کمتری از مردان دریافت کنند بهتره خدمتشون عرض کنم کاملا بالعکس به خاطر تفاوت بدنی و طبیعت زن و مرد که نمیتونی انکارش کنی ، استقامت بدنی زنان از مردان کمتره ولی دلیلی نداره که حقوق ، درآمد و فرصتهای برابر نداشته باشند . اگر کمی عمیق تر و خارج از مسایل سطحی نگاه کنید متوجه عمق مطلب میشوید . برابری مساله ی پیچیده ای در تنیس هست که سالها براش مبارزه شده و اگر کسی مخالف این مساله باشه و بر این باور باشه که مردها باید بیشتر حقوق و درآمد داشته باشند چون قویترند بهتره عرض کنم که این فرد دیدگاه مردسالارانه داره . این با هر فردی که تنیس زنان را جذاب ندونه ارتباطی نداره ، اون مسایل شخصیست ولی اگر تنیس زنان را تحقیر کنه مردسالاره . برعکسش هم درسته زنی که بی دلیل تفاوتهای فیزیکی را نفی کنه و بگه تفاوتی بین تنیس زنان و مردان هم نیست اون هم داره اشتباه میکنه و افراطی تصمیم می گیره . بحث من این هست . من خودم فمینیسم را فاکتور مثبتی میدونم همچنان که در بسیاری از کشورهای دنیا دارای بار مثبت به شمار میره ولی این به معنای نفی حقوق مردان نیست . فمینیسم در معنای معتدل و لیبرال خودش در زمینه ی ورزشی تلاش برای برآورده کردن حقوق زنان و بالاتر بردن جایگاه ورزش زنان هم از دید مادی و هم از دید اجتماعیست . به معنای تحقیر جنس مخالف نیست . بله برخی نحله های فمینیستی افراطی چنین دیدگاهی دارند متاسفانه . ولی این مساله را به کل تعمیم ندهید . همه ی زنان این گونه نیستند همچنان که همه ی مردان هم خود برتر بین نیستند . اگر واقعا میخواهیم در پی دیالوگ و مفاهمه باشیم در پی تفهیم و تفاهم بهتره مسایل سطحی را کنار بگذاریم و سعی کنیم اگر چیزی نمی دونیم از دیگران یاد بگیریم و اگر اشکالی هم واقعا در خودمون می بینیم به سرعت در اصلاحش بکوشیم پسر خوب . مشکل جامعه ی ما تا حدی مردسالاری نهفته هست ، این دست کم دیدگاهی هست که با واقعیات جامعه ی ایران همخوانی دارد . اگر کسی مخالف هست ما که دعوایی نداریم ، بحث می کنیم اگر وارد مدار احساسی بشه طبیعتا خیلی جالب نیست . باید سعی کنیم ازش پرهیز کنیم و به یک مفاهمه ی معقول برسیم . حرف من اینه ، بازهم میگم اگر واقعا برداشت خاصی از گفته های من شده و برخی افراد را که سزاوارش نبودن رنجونده عذر خواهی می کنم و شهامت پذیرش اشتباهم را دارم و میگویم پوزش میخواهم . ولی انتظار هم دارم از طرف مقابل که با همین وسعت مشرب برخورد کنه ، اومدیم دیالوگ کنیم اومدیم گفت و گو کنیم ، اومدیم چیزی یاد بگیریم یا اگر بلدیم به دیگران بیاموزانیم . اینجا نیومدیم که بام تا شام به هم جسارت کنیم و تهمت های ناروا بزنیم . اگر من کوتاه میام انتظار هم داره طرف مقابل به بخشی از اشتباهات خودش اذعان کنه ، اگر به دنبال چنین مسایلی نیست پس متعصب و متحجر است .