نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2015, 03:25 PM   #106
archi
Senior Member

پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nemanaldin نمایش پست ها
همین حرف شما رو میشه دقیق برعکسش رو هم گفت
چون ایشون از تنیس زنان خوشش میاد دلیلی نداره که همه باید خوششون بیاد و کسی که خوشش نمیاد به حقوق زنان ارزش قائل نیست و ......!!!
کاری که این دوستمون داره انجام میده و به هرکسی که از تنیس زنان خوشش نمیاد برچسب مرد سالاری میزنه !!!
دوست عزیز مرد سالاری واقعیتی در جامعه ی ماست که شما نمی توانید انکار کنید . سخن بنده را هم جعل و تحریف نکنید بر مبنای دیدگاه خودتون و از بافت خاص خودش خارج نکنید ، هر اندازه میخواهم کوتاه بیایم اتهامات بی اساسی پشت اندر پشت بار میشود . زن ستیزی و تحقیر زنان و مردسالاری واقعیتی پر رنگ در جامعه ی ورزشی ایران هست ، روشن بگم کسی که میگوید سرنا حتی یک گیم از رنک صدم تنیس مردان نمی تونه بگیره بی سند و مدرک و بی دلیل ، قصدش تحقیر و تخفیف زنان هست و واژه ی male chauvinist برازنده ی اون فرد هست . این ربطی به ورزش مردان نداره ، روشن و طبیعیست که فیزیک بدنی زن و مرد با هم تفاوت داره و بحث بر سر این مسایل توضیح واضحاته . ورزش مردان در کنار زنان ارزش خاص خودش را داره . هر کدوم جذابیت خاص خودش رو هم داره ، هر کسی خوشش نمیاد نگاه نکنه مشکلی با اون فرد نیست ولی افراد مختلف حق تحقیر و تخفیف ندارند . در اون صورت میشه متحجر و متصلب همچون برخی از افراد این گروه که ظاهرا زبان تندشون از سلول های خاکستری مغزشون بیشتر کار می کنه . ولی کسی که کلیت تنیس زنان را نفی می کنه همچون اون فرد موصوف سزاوار چنین برخوردی بوده است . بنده نه ورزش مردان را نفی کردم نه کلیت ورزش مردان را زیر سوال بردم ، شما و همفکرانت چیزی برای خودتون دوختید و بافتید . شما نمیتونید واقعیات مردسالارانه ی موجود در جامعه ی ایران را نادیده بگیرید که به زن به عنوان موجود فرودست نگاه میشه . هر اندازه هم در این تعصب ورزی بکوشید نتیجه ی معکوس به بار میاره . شما نمیتونید زمان را به عقب برگردونید دنیا در حال تغییره و حقوق زنان و مردان در تنیس روز به روز با همه ی تفاوت هایشان نزدیک و نزدیک تر میشه و این باعث افتخاره . اگر کسی این برابری را بی عدالتی میدونه و اعتقاد داره که چون مردان 3 از 5 ست بازی می کنند و زنان 2 از 3 ست در گرند اسلم ها و نتیجه بگیرند که پس زنان باید درآمد و جوایز کمتری از مردان دریافت کنند بهتره خدمتشون عرض کنم کاملا بالعکس به خاطر تفاوت بدنی و طبیعت زن و مرد که نمیتونی انکارش کنی ، استقامت بدنی زنان از مردان کمتره ولی دلیلی نداره که حقوق ، درآمد و فرصتهای برابر نداشته باشند . اگر کمی عمیق تر و خارج از مسایل سطحی نگاه کنید متوجه عمق مطلب میشوید . برابری مساله ی پیچیده ای در تنیس هست که سالها براش مبارزه شده و اگر کسی مخالف این مساله باشه و بر این باور باشه که مردها باید بیشتر حقوق و درآمد داشته باشند چون قویترند بهتره عرض کنم که این فرد دیدگاه مردسالارانه داره . این با هر فردی که تنیس زنان را جذاب ندونه ارتباطی نداره ، اون مسایل شخصیست ولی اگر تنیس زنان را تحقیر کنه مردسالاره . برعکسش هم درسته زنی که بی دلیل تفاوتهای فیزیکی را نفی کنه و بگه تفاوتی بین تنیس زنان و مردان هم نیست اون هم داره اشتباه میکنه و افراطی تصمیم می گیره . بحث من این هست . من خودم فمینیسم را فاکتور مثبتی میدونم همچنان که در بسیاری از کشورهای دنیا دارای بار مثبت به شمار میره ولی این به معنای نفی حقوق مردان نیست . فمینیسم در معنای معتدل و لیبرال خودش در زمینه ی ورزشی تلاش برای برآورده کردن حقوق زنان و بالاتر بردن جایگاه ورزش زنان هم از دید مادی و هم از دید اجتماعیست . به معنای تحقیر جنس مخالف نیست . بله برخی نحله های فمینیستی افراطی چنین دیدگاهی دارند متاسفانه . ولی این مساله را به کل تعمیم ندهید . همه ی زنان این گونه نیستند همچنان که همه ی مردان هم خود برتر بین نیستند . اگر واقعا میخواهیم در پی دیالوگ و مفاهمه باشیم در پی تفهیم و تفاهم بهتره مسایل سطحی را کنار بگذاریم و سعی کنیم اگر چیزی نمی دونیم از دیگران یاد بگیریم و اگر اشکالی هم واقعا در خودمون می بینیم به سرعت در اصلاحش بکوشیم پسر خوب . مشکل جامعه ی ما تا حدی مردسالاری نهفته هست ، این دست کم دیدگاهی هست که با واقعیات جامعه ی ایران همخوانی دارد . اگر کسی مخالف هست ما که دعوایی نداریم ، بحث می کنیم اگر وارد مدار احساسی بشه طبیعتا خیلی جالب نیست . باید سعی کنیم ازش پرهیز کنیم و به یک مفاهمه ی معقول برسیم . حرف من اینه ، بازهم میگم اگر واقعا برداشت خاصی از گفته های من شده و برخی افراد را که سزاوارش نبودن رنجونده عذر خواهی می کنم و شهامت پذیرش اشتباهم را دارم و میگویم پوزش میخواهم . ولی انتظار هم دارم از طرف مقابل که با همین وسعت مشرب برخورد کنه ، اومدیم دیالوگ کنیم اومدیم گفت و گو کنیم ، اومدیم چیزی یاد بگیریم یا اگر بلدیم به دیگران بیاموزانیم . اینجا نیومدیم که بام تا شام به هم جسارت کنیم و تهمت های ناروا بزنیم . اگر من کوتاه میام انتظار هم داره طرف مقابل به بخشی از اشتباهات خودش اذعان کنه ، اگر به دنبال چنین مسایلی نیست پس متعصب و متحجر است .
archi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: