نمایش پست تنها
قدیمی 11-11-2014, 02:34 PM   #5
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid نمایش پست ها
خوشبختانه چرندیاتی که نوشتی هنوز هست
من یه پیشنهاد دارم برات شما بیشتر به مقوله غلط املایی و مسایل روحی و روانی بپردازی بهتره
سعی کن خیلی خودتو وارد مسایل فنی نکنی
استاد تو همین قدر هم حتی نمی دونی که واژه های زبان ما برای تحلیل و توضیح تنیس کامل نیستن...منم خیلی برام ساده هست که بیام از لغات انگلیسی استفاده کنم برای توضیح یک مطلب اما مثل تو درکم تنیسیم ضعیف نیست و سعی می کنم با زبون ساده و استفاده از واژه های زبان خودمون یک مساله رو توضیح بدم...من از کلمه سبک استفاده کردم که البته ممکن بود این اشتباه رو به وجود بیاره که passive یک سبک کلی و style of play در تنیس باشه ولی خوشبختانه توضیح و مثالی رو زدم که منظورم رو بفهمونم که passive یک سبک کلی نیست بلکه یک تاکتیک هست و هر بازیکنی می تونه اون رو استفاده کنه...وای خنده داره اصن توضیح به این واضحی این اومده یه لغت رو برداشته خضعول (!!!) تحویل می ده...

در ضمن برا اینکه یاد بگیری بهت می گم، برو سرچ کن در لغت نامه دهخدا، ببین برای معنی سبک از لعت شیوه استفاده کرده و برای معنی شیوه هم از لعت سبک استفاده کرده...این 2 لغت در زبان ما کاملا نزدیک به هم هستن و معنی یکسانی دارن...برا اینکه یاد بگیری دارم می گم اینا رو بهت...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: