پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
جناب swiss express عزیزاز وقتی به عضویت این فروم دراومدی، تا به حال چندین بار یه سری صحبتا و مسائلو توی چت باکس و تاپیک مطرح کردی که من بنا بر یه سری دلایل من جمله قولی که به یکی از دوستای عزیزم دادم چیزی به شما نگفتم ... اون زمان که تازه عضو شده بودی مدام می گفتی من طرفدار رافا و راجرم و فلان...تا اینکه توی چند تا پست مختلف برگشتی و تا تونستی رافا رو به سخره گرفتی و هر چی از دهنت دراومد گفتی و چهره واقعیتو نشون دادی... بازم گفتم بیخیال و مشکلی نیس که بعدش به یکی از کاربرا گفتی که درامد یک روزت اندازه نمیدونم یه قرن درامد اونه..... حداقل انقدر جرات داشته باش و مهرطلب نباش و درست و واضح بیان کن که هیتر رافا هستی و کمتر خیال بافی کن.همه اینا بماند الان اومدی توی چت باکس و میگی که اون کسانی که بیدار موندن تا برد مونفیلسو ببینن باید بستری بشن.(با استناد به پست من این حرفو زدی) ببین عزیزم اگه اون پسینگ شات مونفیلس ته زمین جا گرفته بود فک کنم اون موقع شما باید جای من توی تیمارستان بستری می شدی...تمامی مسابقات نزدیک با چند تا پوینت ساده برندش مشخص میشه...البته جناب فدرر کم از این شانسا نیاورده که قبلا مصداقاشو گفتم...کلا اینا رو گفتم که تو ذهن خودت خیال بافی الکی نکنی..فعلا برو خردو شکر کن که فدرر برنده شد و امیدوار باش با همین روند و خوش شانسی بتونه قهرمان شه.... ضمنا کسی که برد و باخت براش مهم نباشه(فدرر) بعد از سیو دو تا مچ پوینت و به تساوی کشوندن بازی در اون ست این جوری نمی پره هوا و c0me on نمیگه...
|